icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
24. nov 2011

cesnačka a cestoviny so syrovou omáčkou 🙂

kralicica
24. nov 2011

ja som vcera vecer urobila karfiolovo mrkvovu polievku s krupicovou zavarkou, plnku z kureacich pecienok (my to jeme len tak s kyslymi uhorkami, mala som veela rozkov) a zeleninove fasirky. zas par dni pokoj :D

lululka555
24. nov 2011

dnes kuracie sote a ryza a dufam,ze zostane aj na rajtra 🙂

katka3012
24. nov 2011

kuracie mäsko so zemiackami

maartinkaa
24. nov 2011

ahojte, ja dnes varim klobaskovu omacku 😵 to je normalna kysla zemiakova+domaca klobaska v nej uvarena,,,,
a este idem langose-osuchy robit, takze baby sem sa s dobrym a jednoduchym receptom,,,,podmienka je kilo muky 😀 😀

babulka123
24. nov 2011

sosovicova omacka..

adelaida33
24. nov 2011

pečené kuracie stehná a pečené zemiaky s rascou, višňový kompót

peta268
24. nov 2011

mrkvova polievka a zapekane kuracie maso s brokolicou a zemiakmi

majina.b
24. nov 2011

dnes karfiolová polievka, druhe ???
včera bola paradajková omač. a zemiakova kaša

lydia22
24. nov 2011

Paradajkova polievka pecene kuracie stehna,ryza a broskynovy kompot.

leleh
24. nov 2011

@maartinkaa ja som robila langose vcera a boli uuuzasne, robila som 1.krat a boli lepsie ako od mamy a ta je kucharka. Recept je z mimibazaru a je z kila muky, vobec niesu mastne, odporucam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810

cherry1981
24. nov 2011

@akika722 Vdaka za tip 😀 Idem uvarit cesnacku aj ja 😉

nana80
24. nov 2011

zeleninková polievka,kuracie prsia na sposob číny a ryža

leleh
24. nov 2011

kocky ako robite pangasa (mrazeneho), ja doteraz len klasika trojobal a vyprazit ale rada by som aj inak, co mi poradite?

cherry1981
24. nov 2011

@leleh Ahoj ja malokedy robim lebo deti mi moc ryby nemusia, ale raz som robila, tak, ze som rybku oprazila na masle, dala do pekaca, a piekla. Potom ku koncu som dala na to cesnak a postruhany syr, ale je vela sposobov staci vyhladat na nete 🙂 🙂

tinuskaha
24. nov 2011

kapustovo fazulovo zemiakova polievka🙂a druhe uvarene a podusene zemiaky s kyslou kapustu a oskvarkami a ktomu acidofilne mlieko...po nasom sa to vola ze straska 😀 😀

nanulik
24. nov 2011

zo včera ryžový nákyp a dnes rascová polievka

kibuk
24. nov 2011

@leleh ja robim aj takto zemiacky nakrajam na kolieska dam na plech asi tak do polovice pridam cerv.slad.papriku,sol,nejake korenie premiesam olejom a poharom vody a dam upiect do rury kym zemiaky nebudu skoro hotove,medzitym si pripravim pangasa bud lubovolne korenie alebo klasika na ryby.Ak su zemiacky skoro hotove presuniem ich na jednu stranu plechu poukladam pangasa a na vrch dam po kusku masla a necham cca este spolu 20 minut prepiect.Vyborne jednoduche 😉 a deti maju velmi radi

leleh
24. nov 2011

@kibuk dakujem za tip a prosim ta mam tu rybu predtym asi uplne rozmrazit vsakze? Dnes to aj spravim 🙂

titkovamiriam
24. nov 2011

rybie file zapecene so zeleninkou a varene zemiaky-tatarka.polievocka brokolicova 😉 a vidim ako pisem že rybky dnes budu aj inde 😉 to je tým že za mesiac VIANOCE!!!!! 😀

leleh
24. nov 2011

@cherry1981 pocula som ze pangas sa vraj na panvici rozpadava, neviem ako tebe ci je to pravda mozno zalezi aj na kvalite

cherry1981
24. nov 2011

@leleh No trosku ano ale ked s nim jemne zaobchadzas 😀 😀 , tak sa to da pomalicky narychlo iba opiect 🙂 🙂

sofinka18
24. nov 2011

cesnakova polievka, brokolica v trojobale, zemiaky varene, domaca tatarka 😉

kibuk
24. nov 2011

@leleh ano rozmrazit 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
leleh
24. nov 2011

@dominika1988 myslim ze aj brokolica by bola dobra - pasuje s cesnakom

vivusika
24. nov 2011

u nás vajíčková polievka, šúľance s grankom, maďarský guláš s knedľou. Do soboty nevarím 🙂 🙂

anibas
24. nov 2011

hrachový prívarok 😉 😵

sisanka
24. nov 2011

taaakze ja sa dnes idem vyblaznit v kuchyni 😀 slane vyprazane palacinky so zemiakmi, cibulovy quiche a cokoladove muffiny 🙂

kibuk
24. nov 2011

nase dnesne menu 🙂