Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
br. pliecko na hrášku, kukurici s cestovinou.
cestoviny s brokolicou 😉
minestronne a cestoviny carbonarre(-:
zemiakove pyre,karfiolove placky a uhorkovy salatik.ale mohlo by sa to same uvarit. 😀
dnes hnedá ryza ku zajtrajším plodom mora 😉
a zo včera kurací vývar
na večeru kuracia tlačenka(mi v obchode prišla na chuť ako som ju videla)
Tak ja sa chystam prave teraz spravit topenicku s cesnakom,nato prazenicu a postruhany syr -mam 😉
som robila dnes tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=958
halusky. a su hnusne! preco? vypadaju tak pekne. preco sa rozisli, ked som postupovala podla receptu? ☹
zajtra bude kukuricova polievka http://www.maggi.sk/Recepty/Recept/r3176-Jemna-... - presne tuto som jedla u nas v restauracii a je fantasticka tak dufam ze sa podari a druhe budu bryndzove halusky
dievcata ktora ma recept na kolaciky z lisu ( susienky)?ale taky co uz mate odskusane,svagrina robila minuly rok a boli tvrde aj po odstati 😒 dakujem.mozte aj do IP 😉
dnes sme boli bez polievky na spravila som spenatove hausky so syrovou omackou.
dnes buchty na pare, zajtra segedín
@leleh ja pangasa vyprážam alebo robím so syrom, pangasa osolím, dám naňho trochu mletej papriky ak mám tak aj petržlenovú vňať a takto ho dám na panvicu, kde je rozpustený kúsok masla. chvílu dusím, potom to dám to misy z jánskeho skla, zalejem tou šťavou z dusenia a navrch dám syr a pečiem kým syr nie je zlatistý.
@vivusika ale ved podla receptu. este ma napadlo, ze sme nemali doma spenatovy pretlak ale len ten listovy, tak som ho rozmixovala. zeby to bolo tym spenatom? no ale aj chutovo hnus, skoncilo to v pomii.
@lucikatn no neviem to porovnat. bolo take klasicke ako aj na bryndzove halusky a pod. urcite netieklo ale tak "padalo". se*ru ma tieto neuspechy vo vareni. experimentujem a takto to dopadne. :( este ich raz niekedy vyskusam.
Ked som bola malá moja babka varievala fantastickú polievku. BOlo to akoby len voda z kyslej kapusty a v tom halušky. Milovala som tú polievku. Neviete náhodu recept? 🙂 😉
@bv_alexandra ja robievam vola sa JUCHA...potrebné suroviny: sušené hríby,jucha(tá voda z kys.kapusty),cesnak,bobkový list,čierne korenie,soľ-dáš to variť ,dloleješ vodu..dochutiš podla seba...na koniec zarobiš zaprašku(olej,hl.muka,čer.paprika) ja k nej robím cestoviny tie guličky ,ale viem,že niekto robí s haluškami.. 😉
@bv_alexandra tu je to rozpisane lepsie..ja pisem ako tatar ,este som nevypila kavu 😅 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocna-juska...
Ahojte, ja som varila kyslu sosovicu a sisky. A dnes neviem asi morcacie s ananasom a varene zemiaky,.... 🙂
@silvia.t dakujem krásne. 🙂
@nelinka1810 ja idem dnes urobiť paradajkovu polievku a obrátené rezne z ryžou 🙂
Vcera dusene kuracie srdiecka a tarhona. dnes ostrokysla cinska polievka a mozno nieco mensie k tomu
baby nieco velmi rychle a k tomu aby to neublizilo moju kolikovemu milacikovi :DDD dakujem.
jaaaj a vcera sme mali spenatovu polievocku a bravcove ja iba tak a manzelicek dusene na vinku s ryzou. ku tomu kompotik alebo uhorku :DD

@leleh no, tak som ich akurat doprazila a medzi prazenim som sa stihla aj nazrat 😀 😀 😀 juj, ci mi je zle 😝 😝
dakujem su vyborne, a ani to nebolo take strasne urobit 😉 😉 😉