Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som vcera vecer urobila karfiolovo mrkvovu polievku s krupicovou zavarkou, plnku z kureacich pecienok (my to jeme len tak s kyslymi uhorkami, mala som veela rozkov) a zeleninove fasirky. zas par dni pokoj :D
dnes kuracie sote a ryza a dufam,ze zostane aj na rajtra 🙂
kuracie mäsko so zemiackami
ahojte, ja dnes varim klobaskovu omacku 😵 to je normalna kysla zemiakova+domaca klobaska v nej uvarena,,,,
a este idem langose-osuchy robit, takze baby sem sa s dobrym a jednoduchym receptom,,,,podmienka je kilo muky 😀 😀
sosovicova omacka..
pečené kuracie stehná a pečené zemiaky s rascou, višňový kompót
mrkvova polievka a zapekane kuracie maso s brokolicou a zemiakmi
dnes karfiolová polievka, druhe ???
včera bola paradajková omač. a zemiakova kaša
Paradajkova polievka pecene kuracie stehna,ryza a broskynovy kompot.
@maartinkaa ja som robila langose vcera a boli uuuzasne, robila som 1.krat a boli lepsie ako od mamy a ta je kucharka. Recept je z mimibazaru a je z kila muky, vobec niesu mastne, odporucam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810
@akika722 Vdaka za tip 😀 Idem uvarit cesnacku aj ja 😉
zeleninková polievka,kuracie prsia na sposob číny a ryža
kocky ako robite pangasa (mrazeneho), ja doteraz len klasika trojobal a vyprazit ale rada by som aj inak, co mi poradite?
@leleh Ahoj ja malokedy robim lebo deti mi moc ryby nemusia, ale raz som robila, tak, ze som rybku oprazila na masle, dala do pekaca, a piekla. Potom ku koncu som dala na to cesnak a postruhany syr, ale je vela sposobov staci vyhladat na nete 🙂 🙂
kapustovo fazulovo zemiakova polievka🙂a druhe uvarene a podusene zemiaky s kyslou kapustu a oskvarkami a ktomu acidofilne mlieko...po nasom sa to vola ze straska 😀 😀
zo včera ryžový nákyp a dnes rascová polievka
@leleh ja robim aj takto zemiacky nakrajam na kolieska dam na plech asi tak do polovice pridam cerv.slad.papriku,sol,nejake korenie premiesam olejom a poharom vody a dam upiect do rury kym zemiaky nebudu skoro hotove,medzitym si pripravim pangasa bud lubovolne korenie alebo klasika na ryby.Ak su zemiacky skoro hotove presuniem ich na jednu stranu plechu poukladam pangasa a na vrch dam po kusku masla a necham cca este spolu 20 minut prepiect.Vyborne jednoduche 😉 a deti maju velmi radi
rybie file zapecene so zeleninkou a varene zemiaky-tatarka.polievocka brokolicova 😉 a vidim ako pisem že rybky dnes budu aj inde 😉 to je tým že za mesiac VIANOCE!!!!! 😀
@cherry1981 pocula som ze pangas sa vraj na panvici rozpadava, neviem ako tebe ci je to pravda mozno zalezi aj na kvalite
@leleh No trosku ano ale ked s nim jemne zaobchadzas 😀 😀 , tak sa to da pomalicky narychlo iba opiect 🙂 🙂
cesnakova polievka, brokolica v trojobale, zemiaky varene, domaca tatarka 😉
@dominika1988 myslim ze aj brokolica by bola dobra - pasuje s cesnakom
u nás vajíčková polievka, šúľance s grankom, maďarský guláš s knedľou. Do soboty nevarím 🙂 🙂
hrachový prívarok 😉 😵
taaakze ja sa dnes idem vyblaznit v kuchyni 😀 slane vyprazane palacinky so zemiakmi, cibulovy quiche a cokoladove muffiny 🙂

cesnačka a cestoviny so syrovou omáčkou 🙂