Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
No, tak my pekne dojedame sosovicu a rizoto zo vcera a tak maminka surfuje na nete a nakupuje na MK 😉
šošovicová (červená) s koreňovou zeleninou
zemiaková kaša, karfiolové placky, tatárska omáčka a ľadový šalát
mame zo vcea, fazulovu sladku polievku a jahnacie na majorane s ryzou a salatik zeleninkovy 😉
Steaky s brusnicovou omackou 🙂
Ahojte... práve som tu objavila túto diskusiu... som rada, že sa budem môcť inšpirovať vašimi receptíkmi... niekedy už neviem, čo tým mojim dvom chlapom... 🙂 My máme dnes gulášik, ktorý ale varil môj manžel... 😉
držková polievka,zemiakove placky a ktomu dusene mäsko ako dezert domace kremese
dnes zapečený karfiol. - ja som dala : zemiaky na hranolky, karfiol, konzerva kukurice, dve nastrúhané mrkvy, spolu s osmaženou cibulou a dvoma klobáskami, kto chce može len nejakú šunku alebo salámu, ochutené šalátovým korením, a nejakými korenianami: paprika, rasca...podla chuti..zapiecť a na posledných 10 minút som vyliala rozmiešané vajcia s mliekom a na vrch syr...že, mňam
mnaam len som to tu otvorila
@mrkvakatka 😉
ja dnes ryžový nákyp,kelovu polievku a ovocný šalat ako mali včera v skolke/banan jablko,citrusy a cerealie/
@titkovamiriam ja milujem ovocné šaláty hlavne si do nich dávam med a trochu nasekaných orieškov , v robote nám tiež dávali do nich cereálie a aj jogurty
ahojte,nemate niekto dobry recept ako pripravit lososa?
@lululka555 ja som minule robila holandské pstruhy a fakt som to skúšala urobiť len v soli a je to výborné. V telke to robil Ady, proste na dno pekáča nasypeš soľ, na rybu soľ, tak aby bola celá obalená a dáš piecť, vytvorí to taký obaľ, ktorý sa potom z ryby len odláme, lae záleží aj to, či máš len nejaké filety alebo celú rybu
@bbtina len filetky ,ale dik vyskusam aj toto ked bude ina rybka 🙂
dnes nič - obed menu v činskej reštike, večera pizza s navštevou. zajtra hot dogy na ranajky, svieckova obed
prosim o radu ako pripravit jaternicky v rure,,, Nemam s tym ziadnu skusenost. Dakujem 😝
baby vy sa nezdate, take skvele menu tu davate aj dezertami... 😵 😵 😵 kedy to stihate? dufam, ze aj ja sa niekedy takto rozbehnem... 😉
dnes pizza,zajtra rezance s tvarohom,polievka asi gulášová
včera sme dojedli bravčové srbské s ryžou a ostala nám zo včera ešte polievka brokolicová krémová a dnes som k nej urobila len špagety so smotanovo-syrovou omáčkou a slaninkou, niečo na spôsob carbonara a upiekla som maškrtu pre svokru na zajtrajšiu oslavu, gaštanový tunel.. hodím aj foto, je to super recept ak by mal niekto záujem, nie je náročný ani na ingrediencie ani na zručnosť 😀 a je naozaj taký sviatočný a skvelý..cesto bez múky, plnka šľahačka a gaštanové pyré, poliate čokoládou..... 😉
@lululka555 ja lososa len umyjem osuším a pokvapkám citrónovou šťavou, nasolím a ak mám nejaké bylinky alebo provensálske korenie, tak posypem a opekám na masle 😉
@csina poprosím o ten recept na ten tunel 🙂 ak môžem 🙂
zajtra(dúfam) bude perkelt.
zajtra palacinky na sladko+na slano 😉

@danielaj akoze ja moc spenat nemusim ale toto vyzera mnaaaaaaaaam urcite do niekedy vyskusam ..