icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salma22
25. nov 2011

paradajkovu polievocku a zo vcera zemiakove placky a palacinky

luy
25. nov 2011

Väčšia časť rodinky:kuracie na spôsob stroganovu v zemiakovej placke ale tak že bude na zajtra,dnes len rezance s tvarohom.Malá zemiaky,mrkva,kuracie vo vodičke .

happy8051
25. nov 2011

@babika0 urobim cesto na halusky bez zemiakov, pouzivam cerstvy spenat

happy8051
25. nov 2011

dnes rajcinova polievka s bylinkami a sirokymi rezancami, pecena maktrla s cesnakom, zemiakovy salat s cibulou

mia258
25. nov 2011

Zeleninový vývar a zeleninové fašírky s bagetou a šalátom 😵

atreyu
25. nov 2011

krabí dych a koložvársku kapustu 🙂

babika0
25. nov 2011

@happy8051 mozem poprosit presny recep na to cesto? ze vajicko, aka muka atd..

babika0
25. nov 2011

idem skusit ludas kasu.

lululka555
25. nov 2011

dnes dojedame kuracie sote a upeciem skoricove osie hniezda navecer...

kibuk
25. nov 2011

dnes pre mm hlavne trenciansky parok-retro fazula 😉 a detom bud spagety alebo cestovina so syrom a omaslickovane 🙂

vivusika
25. nov 2011

zemiakové placky 🙂 🙂 🙂 zo včera zostala vajíčková polievka a maďarský guláš s knedlou aj na zajtra...

mimikett
25. nov 2011

dnes tak jednoducho - fazulkovy privarok s vajickom 🙂

danielaj
25. nov 2011

dnes zeleninová polievka s haluškami, zapekané cestoviny s kuracím mäsom, špenátom a syrom, poobede nejaký koláčik 😉

jajuska1411
25. nov 2011

chlebove placky

nelinka0401
25. nov 2011

no dnes trošku slávnostné..meninové menu:na obed zeleninová polievka deťom a poobede chlebíčky,grécky šalát s čerstvým pečivom,jednohubky,veterníky a slané pečivko.každímu niečo 🙂 😉

mitka2007
25. nov 2011

dnes sa mi hrooooooooooooooooooozne nechce 😝 😝 😝 😝 ,no hlad a chutove pohariky su .....

kokorunecka
25. nov 2011

Ahojte 🙂 Po dlhom čase idem zasa čosi skúšať 😀
Tak hádam nevybuchneme 😀
Manžel má cez víkend meniny a dnes príde zo zahr. tak som sa pustila zrobiť mu Marlenku 😀 On to má veľmi rád a tak teda vyskúšam, lebo kúpiť dokáže hocikto, no nie? 🙂

mimikett
25. nov 2011

@danielaj ako robite tie cestovinky prosim??

danielaj
25. nov 2011

@bronia13
@svetlankat
@lunana
Kočky pár sľúbených odskúšaných receptov do DP:

Pizza chlebík:

250 ml vody, 1 PL Pizza korenia,1 vajce, 1 Čl soli, 2 PL oleja, ja dávam olivový, 400 g hladkej múky, 150 g nahrubo nastrúhaného tvdrého syra, štvrť kocky čerstvého alebo j ČL sušeného droždia

Do DP dáme klasicky najskôr tekutiny, potom suché prísady a na vrch droždie, program si volím podľa toho, ako mám čas, buď rýchly, alebo normal, farba ja obyčajne volím strednú a veľkosť tiež stredná.

Chlebík s vločkami

500 ml vody, 2 PL oleja, 2 PL octu, 350 g hladkej múky, 40 g jemných ovsených vločiek, 1 ČL cukru, 1 PL soli, 1 PL kmínu, 175g špaldovej múky, 175 g ražnej múky, 1,5 ČL sušeného droždia, semienka podľa chuti. Program celozrnný, kôrka stredná, veľkosť 2, semienka pridať klasicky až po signále,

Hrnčekový chlieb

1 hrnčekˇ- 200 ml

2 hrnčeky vody, 2 PL oleja, 1 PL octu, 1 ČL cukru, 2 ČL soli, 2 ČL rasce, 3 hrnčeky hladkej múky, 2 hrnčeky ražnej múky, 1 ČL sušeného droždia

Program klasik, veľkosť veľký, kôrka stredná

Postupne budem pridávať ďalšie 😉

daniz
25. nov 2011

dnes absolútne netuším, čo urobím na večeru asi chlebík s maslom 😀 😀 😀 , už to mám-čo prikážu deti
sobota- zeleninková polievka a karfiolové placky + zemiačky, a upečiem kinder mliečny rez
nedeľa - polievka podľa toho či zostane a segedín s výbornou knedľou.

A cez víkend by som rada konečne upiekla adventné venčeky-konečne veď nedeľa je prvá adventná. 🙂

chloe001
25. nov 2011

plnena paprika

danielaj
25. nov 2011

@mimikett od oka, čo dom dal, uvarila som si vrtule, medzitým som si nakrájala na kocky kuracie prsia, osmažila som ich na oleji, pridala soľ, mletú papriku, koreniny podľa chuti, korenie na kuracie mäso, napr. nejaké bylinky, pridala som špenát, ja mám zamrazený domáci, obvarený a posekaný v kuchynskom robote, pridala som cesnak, podusila som to, nechala som viac šťavy, ke´d to bude mäkké, pridáš to k uvareným cestovinám, premiešaš, dáš do vymasteného pekáča lebo jenskej misy, zaliala som to kyslou a sladkou smotanou vymiešanou s vajíčkami, dala zapiecť do rúry a ke´d to bolo hotové posypala tvrdým nastrúhanýým syrom 😝

katkas1
25. nov 2011

takze dnes masko v alobale so zemiakmi a kedze mm ma v nedelu meniny tak som mu upiekla 3bit 😀 Uz sa neviem dockat kedy poriadne zatuhne v chladnicke aby som ho mohla poobkrajovat 😀 😀 😀

mircova
25. nov 2011

zeleninové rizoto a cesnačka s opekaným chlebíkom 🙂 večer ideme na pizzu

lalus
25. nov 2011

dnes dojedáme paprikáš

zajtra sú na pláne varené zemiaky a pečený pstruh 😉

mata71
25. nov 2011

prekladane zemiaky,,,,,,,vajičkova polievka

babul83
25. nov 2011

Zemiaková polievka s párkami a chlebíkom. :D

babulka123
25. nov 2011

vyprazane kuracie pecienky

babul83
25. nov 2011

@katkas1 aký je ten recept na 3bit? díky.

errilo
25. nov 2011

plnena paprika 😉