icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

79zuzana
27. nov 2011

dnes pecena kacka s jablkovou plnkou, cervena kapusta, knedlik a ako zakusok cokoladove brownie 🙂 yummiiiii

mia258
27. nov 2011

Paradajková polievka s grilovanou paprikou, opečená bageta.
Canelloni plnené tofu s paradajkovou omáčkou.
Flambované hrušky s čokoldou 😵

danielaj
27. nov 2011

slepačia polievka, pečené bravčové stehno, soté z kuracieho mäsa, pečené zemiaky, ryža, kompót, manžel mal narodeniny, tak som mu piekla do práce cesnakové slané slimáky a kávovo-orechové rezy 😉

lussy23
27. nov 2011

kurací perkelt a konečne po dlhom čase kuracia polievka

murinka
27. nov 2011

bravcove rezne so zemiakovou kasou

danielaj
28. nov 2011

dnes dojedáme z nedele 😝

chrobulka
28. nov 2011

dojedame z vikendu, zeleninovu polievku so zaprazkou a jaternice pecene na kyslej kapuste so zemiakmi...
v tyzdni planujem robit lasagne, ale inak neviem co ☹

sisanka
28. nov 2011

dojedame - jogurtove rezne so zemiakovou kasou,kuraci vyvar..robila som tento kolac http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048 je fakt vyborny,aj ked ja mam trosku iny recept...odporucam vyskusat,ja sa ho chystam aj na vianoce upiect 🙂

nelinka1810
28. nov 2011

@bv_alexandra Mnaaaaaam!!! 😉 a dnes idem varit segedin!

riana12
28. nov 2011

@sisanka ten kolacik vyzera velmi dobre 😵

titkovamiriam
28. nov 2011

dnes mali byt parene buchty kedze som na dovolenke,no musela som do prace a neviem ci sa mi s nimi bude chciet babrat tak asi cestoviny so syrovou omackou 😉

natalii6
28. nov 2011

dobre ranko dievcata potrebovala by som nejaky dobry receptik na ovocno tvarohovu tortu ale taku pecenu nie tu zo smotany...dakujem 😉

danielaj
28. nov 2011

@sisanka tento koláčik robievam aj ja, je úžasný a tiež aj na Vianoce musí byť 🙂

martinkatinka
28. nov 2011

dnes robím bravčové soté s bmbusovými výhonkami a kukuricou a k tomu hranolky, ale nie klasicky na oleji, ale v trúbe na papieri na pečenie, pokvapkané troškou oleja a osolené...sú chutnejšie a nie také mastné

sisanka
28. nov 2011

@riana12 a este lepsie chuti 😉

adelaida33
28. nov 2011

cez víkend sme mali: kurací vývar so zeleninou a rezancami, prírodné bravčové rezne na šampiňónoch, zemiačky s maslom a ľadový šalát
dnes: rizoto s kuracím mäsom a zeleninou

riana12
28. nov 2011

@sisanka mne uz sa len podla obrazkov slinky zbiehaju 🙂

dena
28. nov 2011

keďže sme včera prišli z pôrodnice, manžel sa činil a máme navarené aj na dnes...zeleninová polievka, rezne a ryža 🙂

lululka555
28. nov 2011

my dnes mame madarsky gulas a knedle...mnam 😝

adka7755
28. nov 2011

keďže mám teraz v opatere aj sestrine dve deti, tak také čoho je veľa 😀 😀 Dnes je plnená paprika s knedlou..
No potrebujem recept ne dobrý rýchly a cenovo nie veľmi náročný koláčik pre moje kobylky 😀 😀
Šup sem s nápadmi,budem povďačná 😉 😉

firstbaby
28. nov 2011

u nas dnes zeleninova polievka a kura na paprike s haluskami, mnam 😉

riana12
28. nov 2011

dnes len spravim na veceru zeleninovu polievku, vcera som si od babky priniesla lievance 🙂

kibuk
28. nov 2011

dnes opat behacky po lekaroch :-/ tak nestihanie varit ale zachrana od rodicov a segedinsky gulas som zohriala a kupila knedlu 😉

mimikett
28. nov 2011

dnes dojedame zo vcera 😉 : mrkvova polievka s cestovinou + tortila plnena zmesou z mleteho maska a salatik s cesnakovym dresingom

daniz
28. nov 2011

ja a mm dojedáme, deťom na večeru špenátik s vajíčkom + zemiačky

daniz
28. nov 2011

@adka7755 vareškový koláč ten zaberie.. 😉

daniz
28. nov 2011

@nelinka1810 u nás bol v nedeľu.

petruska86
28. nov 2011

@natalii6 ahoj, ja tvarohovu tortu robievam takto:
upeciem piskotove cesto, ktore rozrezem na 2 platy, medzi ne supnem tvarohovu plnku (tvaroh vymiesany s krystalovym cukrom, vanilin. cukrom, a pridavam aj trochu masla - ale to nemusi byt ,tiez mozes pridat kyslu smotanu pre lepsiu chut - ale opatrne, aby plnka nebola potom prilis riedka , plus naposledy som pridala nadrobno posekany ananas).....takze mame piskota-plnka-piskota, celu tortu potom potriem slahackou (staci 1balicek praskovej slahacky+pridavam aj stuzovac).....navrch potom naukladam ovocie podla chuti, ktore potriem! NIE zalejem, ale iba potriem zelatinou - aby ostalo a vyzeralo dlhsie svieze.....no a naposledy som boky este prizdobila mandlovymi lupienkami, ale to tiez nemusi byt 🙂
no a takto vyzerala ta, co som robila pred 2 tyzdnami....

kawasaki17
28. nov 2011

od vcera husaciu polievku s domacimi rezancami, kuracia pecienka s ryzou a dnes som spravila malemu paradajkovu polievku 🙂

adka7755
28. nov 2011

@daniz a to je aký prosím ťa ???? 🙂 🙂