icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adka7755
28. nov 2011

@petruska86 mňáááám...to už na pohľad hovorí ,,Zjedz ma,, 😀 😀

lenka268
28. nov 2011

bravčové maso na stave s ryzou

daniz
28. nov 2011

@adka7755

Vareškový koláč:
3 šálky polohr. múky, 2 šálky kr. cukor,1/2 šálky oleja, 1 1/2 šálky mlika, 2 vajcia,1 prášok do peč.,1KL sódy bic.
Pomiešať vyliať na plech-upiecť. Kým sa upečie urobíme polevu:
poleva: 200 g pr. cukru,150 g hera/maslo/,5 PL mlieka, 2-5 PL kakaa. Uvariť. Ak nemáš všetko tak stačí klasická čoko poleva. Ak máte radi viac čoko, urob z 1 1/2 dávky.
Keď je koláč upečený opačnou stranou varechy porob po koláči diery a polej polevou - rozotri. je to fakt vďačný koláč uvidíš.

adka7755
28. nov 2011

@daniz fíííha...to vyzerá fakt jednoducho a rýchlo🙂) Ďakujem

veve39
28. nov 2011

@daniz ahoj, kolacik vyzera super a hlavne jednoduchy...prosim ta, vysvetli ale este pre tie menej chapave, ku ktorym sa radim aj ja 😀, co znamena "opacnou stranou varechy"

majka35
28. nov 2011

brokolicové fašírky, zemiaková kaša, mrkvový šalát

irriss
28. nov 2011

le lasagne 😉

vivusika
28. nov 2011

@veve39 rúčkou varechy 😀

veve39
28. nov 2011

@vivusika diky
ani radsej nebudem pisat, ako som to ja pochopila 😀

vivusika
28. nov 2011

@veve39 🙂 ja ho pekávam tento koláčik, preto som za múdru 😉

daniz
28. nov 2011

NA jednej strane je ploská na miešanie, a druhá strana, ktorou robíš dierky je to čo držíš. 😉 😉 😎

bambola
28. nov 2011

hrachova kremova polievka a bravcove maso prekladane kyslou kapustou

majina.b
28. nov 2011
lussy23
28. nov 2011

@petruska86 mňam mňam, dala by som si=) májm rada ovocne torty

kibuk
29. nov 2011

dnes dojedame z nedele ryza a bravcove na prirodno 🙂

tinuskaha
29. nov 2011

rizoto a paradajkova polievka so syrom mnaam 😉

lucikatn
29. nov 2011

dnes budu tieto fasirocky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29425 a k tomu bud pecene zemiaky alebo pyre - to este uvidim na co bude vacsia chut 😀

gucz
29. nov 2011

My dnes dojedáme zo včera, čiže brokolicová polievka a mäsko na horčici s ryžou a uhorkami

nordi
29. nov 2011

@lucikatn jej uz si to robila aj predtym? ci dnes bude premiera? pytam sa preto, ze ake to je chutovo , neni to velm zeleninove? rozmyslam, ci by mi to polovicka zjedla, ja urcite lubim take ...

lucikatn
29. nov 2011

@nordi nie dnes bude premiera tak uvidime co to bude zac ale vyzera to dobre 😉 my s mm sme taki polovegetariani - keby sme nemali maleho Timiho tak maso u nas neuvidis 😀 idem to robit z udeneho tofu tak mozno nieco take by si mohla skusit dat - alebo kusok salamy resp. masa 🙂

nordi
29. nov 2011

@lucikatn laka ma to a asi to dnes aj spravim, 🙂 ale u nas taku specialnu struhanku nekupim, tak dam obyc.struhanku

firstbaby
29. nov 2011

dnes varim cesnakovu polievku so syrovymi knedlickami a ryzovy nakyp s ceresnami - tenkrat poprve ale zase nevidim to nejak zlozito, ako dieta som ho zboznovala tak som zvedava co na to moja rodinka 😉

chrobulka
29. nov 2011

@firstbaby - jej, aj ja sa chystam dnes cesnacku 😉 ake su tie syrove knedlicky? ja zvazujem, ci kremovu alebo "priesvitnu" 😀
a druhe budu cukinove placky...

inffinity
29. nov 2011

Ahojte, my mame jeste nedelni polivecku - kureci vyvar, plnenou papriku a hribkovou smetanovou omacku a noky. Chtela bych udelat jeste brokolici , ale obalit osmazit jako kvetak, jeste sem to nejedla holky uz ste to zkousely? Je to dobre? Diky za info..🙂

tinka274
29. nov 2011

Bravcove na smotane a noky a polievočka dnesa nebude ... 🙂

firstbaby
29. nov 2011

@chrobulka potrebujes asi 140-150 g kremoveho syra, syrokrem alebo taveny, 1 vajicko, susenu petrzlenovu vnat, 2 struciky cesnaku a struhanku. V ruke si urobis bud knedlicky ovalne alebo gulky okruhle a pridas do skoro priprvenej polievky...dobru chut 😉

diusik
29. nov 2011

fazulova polievka s udenym kolenom a langose,asi mam po diete 😀
@inffinity ja som to uz tak jedla,ale nic moc 😒 nesmies tu brokolicu predtym moc uvarit,alebo teda vobec aby bola chrumkava,tak je to potom lepsie

titkovamiriam
29. nov 2011

Hráškova polievka s knedlickami a cestovinový šalat s tuniakom 😉 ,kysnutý posúch ala pizza 😉

lululka555
29. nov 2011

dnes mame zeleninkovu polievku s haluskami,vecer pecene zemiaky a kysnuty slivkovy kolacik s posypkou....