Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bravčové maso na stave s ryzou
Vareškový koláč:
3 šálky polohr. múky, 2 šálky kr. cukor,1/2 šálky oleja, 1 1/2 šálky mlika, 2 vajcia,1 prášok do peč.,1KL sódy bic.
Pomiešať vyliať na plech-upiecť. Kým sa upečie urobíme polevu:
poleva: 200 g pr. cukru,150 g hera/maslo/,5 PL mlieka, 2-5 PL kakaa. Uvariť. Ak nemáš všetko tak stačí klasická čoko poleva. Ak máte radi viac čoko, urob z 1 1/2 dávky.
Keď je koláč upečený opačnou stranou varechy porob po koláči diery a polej polevou - rozotri. je to fakt vďačný koláč uvidíš.
brokolicové fašírky, zemiaková kaša, mrkvový šalát
le lasagne 😉
NA jednej strane je ploská na miešanie, a druhá strana, ktorou robíš dierky je to čo držíš. 😉 😉 😎
hrachova kremova polievka a bravcove maso prekladane kyslou kapustou
kluci v akci ----- VIANOCE
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...
@petruska86 mňam mňam, dala by som si=) májm rada ovocne torty
dnes dojedame z nedele ryza a bravcove na prirodno 🙂
rizoto a paradajkova polievka so syrom mnaam 😉
dnes budu tieto fasirocky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29425 a k tomu bud pecene zemiaky alebo pyre - to este uvidim na co bude vacsia chut 😀
My dnes dojedáme zo včera, čiže brokolicová polievka a mäsko na horčici s ryžou a uhorkami
dnes varim cesnakovu polievku so syrovymi knedlickami a ryzovy nakyp s ceresnami - tenkrat poprve ale zase nevidim to nejak zlozito, ako dieta som ho zboznovala tak som zvedava co na to moja rodinka 😉
Ahojte, my mame jeste nedelni polivecku - kureci vyvar, plnenou papriku a hribkovou smetanovou omacku a noky. Chtela bych udelat jeste brokolici , ale obalit osmazit jako kvetak, jeste sem to nejedla holky uz ste to zkousely? Je to dobre? Diky za info..🙂
Bravcove na smotane a noky a polievočka dnesa nebude ... 🙂
Hráškova polievka s knedlickami a cestovinový šalat s tuniakom 😉 ,kysnutý posúch ala pizza 😉
dnes mame zeleninkovu polievku s haluskami,vecer pecene zemiaky a kysnuty slivkovy kolacik s posypkou....

@petruska86 mňáááám...to už na pohľad hovorí ,,Zjedz ma,, 😀 😀