icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

latea1
3. dec 2011

mrkvovo-hrášková polievka a vyprážaný syr so zemiakmi a tatárskou omáčkou

bodka13
3. dec 2011

mliečna fazuľová a lángoše

elise
3. dec 2011

rajčinová polevka a žemľovka

marthuska
3. dec 2011

mrkvovo-kalerabova polievka a dukatove buchticky a zajtra kuracie nohy a tarhona

titkovamiriam
3. dec 2011

čína s morcacim masom,paradajkova polievka,jablkový zavin a mozno vecer dobrotky na Vianocnych trhoch 😉

jajuska1411
3. dec 2011

rajcinova polievka cestoviny so syrovou omackou a chlebove placky

zuziq
3. dec 2011

dojedame zo vcera spenatovu polievocku, tekvicovy privarok so zemiakovou kasou a domacou pecenou klobaskou pre manzela a pre nas s drobcom urobim jablckove lievance. Manzel ich bude mat ako dezert 😀

tortelinka
3. dec 2011

kapustnica a granadir, zajtra asi bravcove a tarhona, a tvarohovy kolac

bubinko83
3. dec 2011

kuraci vyvar a kuracie s kukuricou a hraškom a k tomu ryža

kralicica
3. dec 2011

hubová omáčka (takú robievame aj na štedrý deň na obed) - sušené voňavé huby, smotana, petržl. vňať a na vrch pokrájané varené vajíčko a tvrdo. plus vyprážaný syr v cestíčku so zem. kašou a tatarkou. zajtra na obed ešte polievka z dneška a pečené kur. stehná s ryžou a kompót. klasika.

katka3012
3. dec 2011

tak dnes sme mali paprikas Polievocka kelova 😉

bridget
3. dec 2011

hovadzi vyvar s haluskami a roast beef so zemiakovou kasou a kelom na cibulke

titkovamiriam
3. dec 2011

dnešná čína 😉

danielaj
3. dec 2011

@tinuskaha ahoj, ako robíš tú cviklovú polievku? ja som videla veľa receptov na ňu, ale ešte som ju nikdy nerobila, ja robievam iba boršč 🙂

mitka2007
3. dec 2011

zemiacikova polievocka,ryza a k tomu marinovane kuracie prsia v jogurte s cesnacikom a kompotik,konkretne broskynovy.

mitka2007
3. dec 2011

baby,skoda ze tu nie je aj slintajuci smajlik.uz by som ho pouzila vela krat. 😉

jasin
3. dec 2011

dnes obed v restauracia kuracina so smotanovou omackou a ryzou..
poobede navarena kremova brokolicova polievka..
a na veceu chlap robi hubove sufle- som na to straasne zvedava..

tinuskaha
3. dec 2011

@danielaj http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=667 robila som tuto.Tvrdy syr som nemala 😒 tak bola bez neho ale aj tak chutla skvele...aj malemu veeeeelmi chutila zjedol plnu misku 🙂

jarunka111
3. dec 2011

hrachová polievka so slaninkou, kurací perkelt s haluškami 😉 a zajtra nejaký koláčik ešte vyčarujem 😵

tosomja
3. dec 2011

@titkovamiriam ako robíš tú čínu? vyzerá fajnovo 🙂

My dnes plnenú papriku s paradajkovou omáčkou a knedľou, zajtra netuším 😒

titkovamiriam
3. dec 2011

maso narezem nasolim a pokvapkam sojovou omackou,potom ho vo woku osmahnem na troske oleja,pridam zeneninu,nastruhany zazvor,uvarím do makka,pridam cestoviny a sladkokyslu omacku.fotopostup 😉
a este robievam toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42186
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40755
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37395 toto milujeme 😉

vivusika
3. dec 2011

dnes sme mali hráškovú polievku z vývaru z morčacích kostí a špagety s omáčkou a mletým mäsom 🙂 a čo zajtra, no netuším, mám kel a zostalo mi aj mleté mäso, že by kelovo mäsové fašírky a zemiaková kaša??? 😀

danielaj
3. dec 2011

@tinuskaha ďakujem, určite vyskúšam na budúci týždeň 😉

smatulka
3. dec 2011

dnes bryndzove halusky a na zajtra si mlady pan zela masko s ryzou, takze asi urobim masko dusene na rasci 🙂

tinuskaha
3. dec 2011

@danielaj potom daj vediet ci chutila 😉

egyptanka
3. dec 2011

inac dievcata ... ja mam normalne okno, ze ci som varila paradajkovu polievku tento tyzden alebo minuly ... ci ju mam robit na zajtra alebo nie. To sa vam aj vam stava, ze neviete co ste varili pred par dnami?

iinuska
3. dec 2011

@egyptanka u nas moze byt paradajkova polievka aj kazdy tyzden. Mame ju vsetci radi. A vidis, dobry napad. V pondelok uvarim 🙂

eri28
3. dec 2011

kuriatko v trube, postruhala som nan cesnak, som chorucka 😠 a halusky este v ladnicke 😀 😀 😀 😀

egyptanka
3. dec 2011

@iinuska no aj u nas, len som zistila ze nemam zemiaky a tak ziadna kremova polievka nehrozi a hladam nejaky tip na rychlu polievku.

mimikett
3. dec 2011

@egyptanka ja si vzdy pisem zoznam co budem varit cely tyzden, aby som zas nezabudla nieco kupit 😀