icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ikika
4. dec 2011

@mukiii007 drzim palce, nech sa Ti rychlo ulavi! 😔
Skus koprovu omacku, zemiakovu omacku, hraskovu omacku... mixni si to, do toho aj masko... ja si myslim, ze kludne vsetky polievky, aj maska na stave, kludne aj svieckovu... proste, mixovat a mixovat... 😉
Ked Ta prepadne mlsna, tak krupicova kasa, puding, jogurt... Nahodou Ti neodporucili zmzrzlinu? Mozno sa to tak len hovori, ale... 😵 😵 😵

My dnes vyvar s maskom, slizikmi a zeleninkou... kuracie rezne, varene zemiaky... pecene kuracie stehienka, ryza... salatik (vsetka mozna zelenina - rukola, ladovy salat, paradajky, uhorky, kukurica, olivy... s balzamikovym octom a repkovym olejom lisovanym za studena)... 😵
Este som robila aj tekvicovu polievku http://varecha.pravda.sk/recepty/tekvicova-poli... - skvela!!! 😵 😵 😵
A este sa chystam na http://varecha.pravda.sk/recepty/plnene-porove-... - mnam, mnam. 😵

danielaj
5. dec 2011

@katy2 podobne ako
@eva7780 píše, ja som robila ale z bravčového mäsa a obaľovala v strúhanke, ako fašírky 🙂
a dnes dojedáme zo včera

kibuk
5. dec 2011

dnes mame gulas 🙂

adelaida33
5. dec 2011

my budeme dojedať kurací vývar a ako druhé možno spácham žemľovku alebo iba kúpim v obchode slivkové parené buchty a hotovo 😝

adka7755
5. dec 2011

dnes hŕstková polievka s chlebíkom a na poobedie tieto rožky http://varecha.pravda.sk/recepty/dvojfarebne-la... ( sú božské) 😀 😀

zuzka1.
5. dec 2011

nejak malo sme jedli: menu z minuleho tyzdna:
slepacia, srncie medajlonky na dubakoch, ryza,salat
lasagne
sosovicova polievka, hovadzie platky na zelenine, ryza, salat
kuracie na prirodno, pecene zemiaky
sampinony vyprazane, varene zemiekay,
cina, ryza,
tento tyzden:
dnes dojedame zo vcera
langose zajtra
ine snad pochytim podla vam😀

natalii6
5. dec 2011

ahojte prosim potrebujem surne recept na piskotove cesto lebo to moje mi uz 2 x splaslo 😠 dakujem

lenocka23
5. dec 2011

@natalii6 ja robim takto... na jedno vajicko 3 dkg cukru a 4 dkg muky... vyslaham bielka s cukrom pridam 1 dcl vody.. do toho zamiesam zltky a 1dcl oleja.. potom muku s PDP (mnozstvo vody a oleja je na tri vajicka, a PDP davam v tom pripade polovicu...) cesto davaj do dobre vyhriatej rury a pocas pecenia radsej neotvarat dvierka.. 😉

daniz
5. dec 2011

v sobotu u nás kelový prívarok + domáci chlebík
v nedelu - hov. polievka a rezne - aj klasika a aj černohorské a varené zemiačky s pažítkou a piekli sme medovníky

dena
5. dec 2011

u nás bude dnes pizza a cestovinový šalát s tuniakom 🙂

bambi2
5. dec 2011

my dnes zemiakove placky... raz za rok take masne, nezdrave... a este som si ich vsetky okrem jednej zjedla sama 😀 😀 😀 a krpatej syrove cestoviny...

lussy23
5. dec 2011

@bambi2 chichi a manželovi nič neostalo? =D

bambi2
5. dec 2011

@lussy23 on by take nezedol... 🙄

mitka2007
5. dec 2011

brokolicova polievocka a segedinsky gulasik.ale baby uz aby boli Vianoce.salatik a rybicky a kolaciky,ale hlavne nech potom nemusim aspon tyzden varit 😀 😝

lussymusi
5. dec 2011

my sme dnes mali polievku s krupicovými knedlíčkami a ako hlavné jedlo zapekané torteliny so šunkou a syrom...asi tak podobne ako cessy 🙂

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

dnes mame este zo vcera pecenu plnenu panenku susenymi slivkami a k tomu ryzu.

eva7780
5. dec 2011

žienky potrebovala by som radu,dostala som divinu,možem ju použiť na madarský gulaš?nenapada ma co by bolo dobre okrem klasickeho gulasu.Treba to dako vopred napacovat aby masko nebolo tvrdé?Ako s toho chuti polievka(je tam aj s kostou, to ma ine nenapada )?

firstbaby
5. dec 2011

dnes sme so slecnou piekli maslove pecivo, vykrajovali sme z cesta cizmicky a kruzky, to bolo zabavy 🙂 zajtra uvarime polievku z bielej fazulky s mrkvou a zeleninovo-kuracie rizoto 😉

titkovamiriam
5. dec 2011

dneska ,kedže je predmikulašsky večer pizza a tiramisu.... dovoz domov 😀 a od 18-tej maskrtenie čo donesie mikulas

gucz
5. dec 2011

my dnes dojedáme zo včera, takže máme varené zemiaky a vyprážanú rybu, špenátik, zeleninovú polievku a na pochutnanie ovocný koláč s marhuľami (navrchu nieje pripečený, cesto je za surova posypané cukrom a tak upečené)

eri28
5. dec 2011

salatova polievka, hodila som tam cili papriku, lebo moj sa minule zatvaril kyselo, ze nestipe 😀 😀 😀 😀
pre mna krupicova kasa, z musli , mnam vecera 😀 😀 😀 😀

eri28
5. dec 2011

@gucz ten kolac, y som bodla, skoda, ze nie si moja mamina,,,,,,,,,,,,, 😀 😀 😀 😀

kibuk
6. dec 2011

pekne mikulasske ranko 🙂
dnes mame zemiaky na kyslo s chlebikom a palacinky

mona333
6. dec 2011

@eva7780 divinu je dobre nalozit aspon na noc do cibule aby nebola taka silna

adelaida33
6. dec 2011

@eva7780 skús si pozrieť a vybrať niečo, podla toho, čo máš konkrétne - http://www.dobre-recepty.sk/zoznam/divina/

adelaida33
6. dec 2011

my dnes pôjdeme na vianočné trhy, tak bud niečo schrupneme tam alebo sa potom šupneme do nejakej reštiky najesť i zohriať 😀 .

ajkaag
6. dec 2011

kremovu porkovo zemiackovu polievku a kuraci perkelt s kolienkami 😉

danielaj
6. dec 2011

fazuľová omáčka, bravčové karé na prírodno, ryža 😉

bubinko83
6. dec 2011

baby aky použivate syr ked chcete aby sa tak pekne roztiekol ako je napr. na pizzi? Ja vždy kupim taky čo sa mi nerozteka,neviem prečo. A kde ho kupujete? Dik