icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mika1979
4. dec 2011

@vivusika nooo vyzera to zaujimavo,len ja som skor chcela take do poharov a so slahackou,mam jeden recept,ktory robim ,ale chcela som vyskusat nieco ine 😉 😉 ja mam taky,co sa robi len s vodou,je chutny,ale jedla som uz aj lepsie napr. v cukrarni,len neviem ako to tam robia 😒

tinka274
4. dec 2011

tak dnes u nas ... exkluzivne po prvy krat morčacie stehna na červenom vine s bazalkou ako priloha pečene zemiačky .. a cesnačka na želanie mužicka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

li_la
4. dec 2011

Včera sme si robili palačinky a na dnes mm spravil vyprážané bravčové mäsko s bylinkovou omáčkou a ja som k tomu spravila ryžu s kukuričkou... Aj keď obedujem sama, lebo mm je v práci... :(

stanislavao
4. dec 2011

pecene rebierka - uz sa tesim

kamajka
4. dec 2011

ahojte tak my dnes kura na kapuste,recept videla este moja babka v telke,ked zila ovsem.... moje sestry a ja ked sme to polovickach chceli uvarit tak prevracali ocami,ze co to ako je kura na kapuste..ale ono je to take super,ze polovicky to najradsej maju🙂, rychlo,lacno, jednoducho🙂

jasin
4. dec 2011

Lasagne, slepacia polievka

denisse
4. dec 2011

@romea
je to fajne, ale autorka receptu pise, ze tu sosovicu s paradajkami netreba solit ... podla mna treba, dosolili sme si na tanieri ... inak super a urcite zaradime medzi vyuzivane recepty

katka3012
4. dec 2011

tak dnes mame kuracie kridielka zo zemiacikmy

errilo
4. dec 2011

kolozvarska kapusta

sonka31
4. dec 2011

@zuziq Urobila som, ale s morcacim. Dakujem za radu 🙂

vrabciatko
4. dec 2011

hovädzia polievka (z domácej jalovičky) a španielske vtáčky s ryžou. Prplačka, ale stojí za to, mňam 😝

danielaj
4. dec 2011

klasika slepačia polievka, mleté rezne so syrom, zemiaková kaša, bravčové karé na prírodno, slovenská ryža, domáca čalamáda, kompótik, na čo má kto chuť 😉

eva7780
4. dec 2011

zeleninová polievka,mletý rezen zo syrom,zem.kaša

miruss
4. dec 2011

Klasika. Kuracia polievka, pečenú kura, ryža a jahodový kompót.

kralicica
4. dec 2011

hubová omáčka, kura na paprike cibuli pive, pečené zemiaky, ryža, marhuľ. kompót, cookies (pomarančovo bieločokoládovo orieškové

titkovamiriam
4. dec 2011

rezne bez smazenia zo zemiakovou kašou a kuracia polievka

kkubekova
4. dec 2011

No u nas to dnes bola hovadzia polievocka s rezancami, paradajkova omacka, hovadzinka z polievky a knedlik a ako dezert puding, kedze som dnes strasne leniva a manzel si este zmyslel zemiakove placky 😉
a na ranajky sme mali rybaciu pomazanku - MNAM 😝

irriss
4. dec 2011

testoviny s mletym masem v rajcatove omacce...a navrch male smazene mini karbanatky (2cm) ..vse posypane parmazanem

jenie123
4. dec 2011

my sme dnes mali kuraciu polievku, morcacie stehno na divoko s karamelizovanou cibulkou a zemiakovou kasou a makovy zavin.. 🙂

sima.p
4. dec 2011

@titkovamiriam piekla si ich v rúre?

titkovamiriam
4. dec 2011

@sima.p ano 😉

katy2
4. dec 2011

Zienky, ako robite ten mlety rezen?

eva7780
4. dec 2011

@katy2 ja robievam priblizne takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17088, len z bravcoveho masa,nedavam take koreniny,iba klasika sol,ml.cierne korenie a syru priblizne 30 dkg na 1 kg masa a tiez ho robim v cesticku,ale predtym ako dam do cesticka obalim v muke

tosomja
4. dec 2011

@titkovamiriam diky, na zajtra mám obed

titkovamiriam
4. dec 2011

páči sa dalsi link na Vianocne pečenie:
http://vianocnetrhy.sk/vismo/zobraz_dok.asp?id_...

kukujka
4. dec 2011

slepacia polievka.rybie fasirky a zemiakova kasa s porom

dida38
4. dec 2011

tak dnes sme mali kremovu brokolicovu polievku a chilli con carne....mnamka bola... a zajtra to dojedame 😀 😀

lululka555
4. dec 2011

dnes boli obratene rezne z bravcovej panenky a ryza k tomu...a sacherova torta

mukiii007
4. dec 2011

Baby, neviete nejaký recept, niečo kašovité? Vybrali mi mandle, môžem zatiaľ len kašovité jedlá a pyré mi tečie už aj z uší...

baskaj
4. dec 2011

@mukiii007 prívarky s rozdrobenou fašírkou, mixnutý perkelt s cestovinami a pod...