Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes mame gulas 🙂
my budeme dojedať kurací vývar a ako druhé možno spácham žemľovku alebo iba kúpim v obchode slivkové parené buchty a hotovo 😝
dnes hŕstková polievka s chlebíkom a na poobedie tieto rožky http://varecha.pravda.sk/recepty/dvojfarebne-la... ( sú božské) 😀 😀
nejak malo sme jedli: menu z minuleho tyzdna:
slepacia, srncie medajlonky na dubakoch, ryza,salat
lasagne
sosovicova polievka, hovadzie platky na zelenine, ryza, salat
kuracie na prirodno, pecene zemiaky
sampinony vyprazane, varene zemiekay,
cina, ryza,
tento tyzden:
dnes dojedame zo vcera
langose zajtra
ine snad pochytim podla vam😀
ahojte prosim potrebujem surne recept na piskotove cesto lebo to moje mi uz 2 x splaslo 😠 dakujem
@natalii6 ja robim takto... na jedno vajicko 3 dkg cukru a 4 dkg muky... vyslaham bielka s cukrom pridam 1 dcl vody.. do toho zamiesam zltky a 1dcl oleja.. potom muku s PDP (mnozstvo vody a oleja je na tri vajicka, a PDP davam v tom pripade polovicu...) cesto davaj do dobre vyhriatej rury a pocas pecenia radsej neotvarat dvierka.. 😉
v sobotu u nás kelový prívarok + domáci chlebík
v nedelu - hov. polievka a rezne - aj klasika a aj černohorské a varené zemiačky s pažítkou a piekli sme medovníky
u nás bude dnes pizza a cestovinový šalát s tuniakom 🙂
my dnes zemiakove placky... raz za rok take masne, nezdrave... a este som si ich vsetky okrem jednej zjedla sama 😀 😀 😀 a krpatej syrove cestoviny...
brokolicova polievocka a segedinsky gulasik.ale baby uz aby boli Vianoce.salatik a rybicky a kolaciky,ale hlavne nech potom nemusim aspon tyzden varit 😀 😝
my sme dnes mali polievku s krupicovými knedlíčkami a ako hlavné jedlo zapekané torteliny so šunkou a syrom...asi tak podobne ako cessy 🙂
dnes mame este zo vcera pecenu plnenu panenku susenymi slivkami a k tomu ryzu.
žienky potrebovala by som radu,dostala som divinu,možem ju použiť na madarský gulaš?nenapada ma co by bolo dobre okrem klasickeho gulasu.Treba to dako vopred napacovat aby masko nebolo tvrdé?Ako s toho chuti polievka(je tam aj s kostou, to ma ine nenapada )?
dnes sme so slecnou piekli maslove pecivo, vykrajovali sme z cesta cizmicky a kruzky, to bolo zabavy 🙂 zajtra uvarime polievku z bielej fazulky s mrkvou a zeleninovo-kuracie rizoto 😉
dneska ,kedže je predmikulašsky večer pizza a tiramisu.... dovoz domov 😀 a od 18-tej maskrtenie čo donesie mikulas
salatova polievka, hodila som tam cili papriku, lebo moj sa minule zatvaril kyselo, ze nestipe 😀 😀 😀 😀
pre mna krupicova kasa, z musli , mnam vecera 😀 😀 😀 😀
pekne mikulasske ranko 🙂
dnes mame zemiaky na kyslo s chlebikom a palacinky
@eva7780 skús si pozrieť a vybrať niečo, podla toho, čo máš konkrétne - http://www.dobre-recepty.sk/zoznam/divina/
my dnes pôjdeme na vianočné trhy, tak bud niečo schrupneme tam alebo sa potom šupneme do nejakej reštiky najesť i zohriať 😀 .
kremovu porkovo zemiackovu polievku a kuraci perkelt s kolienkami 😉
fazuľová omáčka, bravčové karé na prírodno, ryža 😉
baby aky použivate syr ked chcete aby sa tak pekne roztiekol ako je napr. na pizzi? Ja vždy kupim taky čo sa mi nerozteka,neviem prečo. A kde ho kupujete? Dik

@mukiii007 drzim palce, nech sa Ti rychlo ulavi! 😔
Skus koprovu omacku, zemiakovu omacku, hraskovu omacku... mixni si to, do toho aj masko... ja si myslim, ze kludne vsetky polievky, aj maska na stave, kludne aj svieckovu... proste, mixovat a mixovat... 😉
Ked Ta prepadne mlsna, tak krupicova kasa, puding, jogurt... Nahodou Ti neodporucili zmzrzlinu? Mozno sa to tak len hovori, ale... 😵 😵 😵
My dnes vyvar s maskom, slizikmi a zeleninkou... kuracie rezne, varene zemiaky... pecene kuracie stehienka, ryza... salatik (vsetka mozna zelenina - rukola, ladovy salat, paradajky, uhorky, kukurica, olivy... s balzamikovym octom a repkovym olejom lisovanym za studena)... 😵
Este som robila aj tekvicovu polievku http://varecha.pravda.sk/recepty/tekvicova-poli... - skvela!!! 😵 😵 😵
A este sa chystam na http://varecha.pravda.sk/recepty/plnene-porove-... - mnam, mnam. 😵