icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
6. dec 2011

KRASNEHO MIKULASA !!!
my dnes mame zemiakovo-cuketove placky plnene pecienkou....a vecer este nieco sladke vymyslim 😵 😵 😵

kibuk
6. dec 2011

zienky neviem na ktorej stranke ste to pisali a hlavne robili syr v salkach,nejako nastruhany,sunka alebo tak nejak :-! a pecene v rure date radu? chcela by som vyskusat dakujem 🙂

titkovamiriam
6. dec 2011

Veselého Mikuláša a dnešné menu:
zapekané kura so zemiakmi a kuracia polievka,dezertík žiadny lebo Mikulas doniesol za vrece sladkostí 😀 😀 😀 😀

iinuska
6. dec 2011

zeleninova polievka, granadir, uhorkovy salat

gianni
6. dec 2011

zo včera brokolicová polievka,hovädzie na leče+ryža

lydia22
6. dec 2011

Domaca pizza

lucikatn
6. dec 2011

prave sa vari karfiolova polievka - na oleji spenit cibulu, pridat nastruhanu mrkvu a o chvilu mletu papriku. Zaliat vodou a pridat karfiol. Osolit. Na koniec pridat petrzlenovu vnat a cesnak.

No a bud na veceru alebo na zajtra sa chystam robit cuketovu (bez salamy) pizzu - bude premiera tak snad bude chutit ale vyzera fajnovo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18262

terrs
6. dec 2011
li_la
6. dec 2011

@mojkamirka Vyskúšam to aj ja. 🙂

babulka123
6. dec 2011

my dnes sosovicova polievka a tvarohove slize na slano

nanulik
6. dec 2011

zo včera od mamy kuracia zeleninová polievka a ja robím hééééééééj šunkafleky 😀 😀 😀 😀

katkas1
6. dec 2011

takze dnes golonkove rezne z mimibazaru, mnaaaaaaaaaam su vinikajuce 😀 s ryzou a opekanymi zemiakmi

nanulik
6. dec 2011

@mojkamirka to vyzerá jednoducho a chutne a stráášne nezdravo 😀 mnam 😀

jance333
6. dec 2011
babulka123
6. dec 2011

@mojkamirka mnaaam to vyzera vyyyyborne.. hladala som nieco taketo jednoduche , spravi asi zajtra..
ale prosim ta tie zemiacky su uvarene a tak dane do truby alebo surove?

stanislavao
6. dec 2011

@mojkamirka
tak toto je supeeer, hned zajtra kupujem kyslu kapustu a idem na to.

mimikett
6. dec 2011

my dnes stroganov s ryzou

babulka123
6. dec 2011

inak som vam chcela povedat v lidli maju kyslu kapustu v konzerve. v zltej .. je famozna.. jedna z mala ktoru ked robim tak nemusim nijako dochucovat podla mna je akurat aj sladka aj slana aj kysla proste tak akurat..
a vyhoda je v tom ze je v konzerrve ze mam vzdy jednu doma.. a nepokazi sa.

mojkamirka
6. dec 2011

@stanislavao
@babulka123
@nanulik baby podla mna to az take nezdrave nie je , ved je tam ta kyslá kapusta, 🙂 a ta je zdrava, ja som davala surové zemiaky

nanulik
6. dec 2011

@mojkamirka no ale klobása a mne sa tam ešte slaninka pýta 😀 ale raz za čas treba premastiť črievka 🙂

babulka123
6. dec 2011

no vidim to tak ze zajtra to spravim .. normalne mam chut na to ..
a prave rozmyslam ze na veceru spravim placky - cukinovo zemiakove.. mnamkaaaaa nasla som nieco na mmb tak idem pokukat..

trdielko149
6. dec 2011

lasagneeee 😵

stanislavao
6. dec 2011

@mojkamirka
no podla mna to nieje nezdrave jedlo, co je v tom nezdrave? same dobre veci. a nemusime sa predsa stravovat bio - to by bolo fuj nezdrave. ja mam uz alergiu na tie vsetky bio veci, co kazdy by chcel. mam zasadu, ze vsetko dobre je zdrave.

kralicica
6. dec 2011

fíha baby veru tie zemiaky s klobáskou vyzerajú fajnovo. zajtra tuším urobím. dnes máme zeleninové rizoto s grilovaným pangasiom (keďže manžel klasické zelen. rizoto nemusí) 🙂 a utekám na poradňu poobede.

bubinko83
6. dec 2011

kysla kapusta je velmi zdrava a plna probiotik a vitaminu C ,teda na zimu ako stvorene 🙂

kawasaki17
6. dec 2011

zemiaky na kyslo, kapustova polievka z kyslej kapusticky a koooooooooooooooopa sladkosti 🙂

dida84
6. dec 2011

zemiaková polievka na kyslo, kuracie pečienky na cibulke a zemiaková kaša... 🙂

adya01
6. dec 2011

@kibuk asi toto si myslela: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992 ak uz nie je neskoro 🙂