Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás dnes budú bryndzové halušky 🙂
@mojkamirka Ahoj 🙂 Odhodlala som sa robiť ten istý recept čo ty... 🙂 Ako dlho si to potom piekla v rúre a pri akej teplote? 🙂 Ďakujem. 🙂
ahojte, kúpila som bravčový minutkový steak z karé, poradíte mi, ako to pripraviť, nikdy som také minutkové masko narobila...ďakujééém 🙂
@lyongirl najlepsie ako cigansku-vyklepat,nakorenit podla chuti a opiect 😉
doobedu krupkova polievka a teraz som dokoncila masove gulky v paradajkovej omacke mnam 🙂
@titkovamiriam ďakujem🙂
ešte by som sa chcela spýtať, je blbosť zarobiť si zmes na fašírky dnes a robiť ich zajtra, alebo to je v pohode...
@lyongirl jasne aj ja tak robievam aby sa sol a koreniny dostali k masku ale je pravda že vajicka do zmesi davam az ked ju idem robit,v chladnicke sa nic nestane 🙂
tak som vas tu pekne nakazila 😀 😀 😀
@stanislavao sory nemyslela som aj teba, že tvrdis ze je to nezdrave jedlo, omylom som ta pridala do hromadnej odpovede. a suhlasím s tvojou zásadou, že vsetko dobré je zdravé. 😉
baby ja som robila zapeceny encian v listkovom ceste je to mnamka velka, skuste to 🙂
sviečkova na smotane,bude aj na zajtra 😎
Ahojte,chcem sa opytat ze ako zahustujete gulas,mne tam po muke vzdy ostavaju hrudky 🙄
@nikinka008
Ja davam postruhany zemiak na zahustenie 🙂
dievcata, dnes som po prvy krat v zivote varila fazulovu polievocku a zemiakove placky 😀 a ono to vyslo !!!ja sa musim pochvalit 😵 😵 😵
@nikinka008 , ja tiež guláš zahustujem postruhaným zemiakom....ak niečo zahustuješ mukou, naprv si tu muku poriadne rozmiešaj v troche vody, nesyp ju rovno do polievky 😉
@nikinka008 ja tiež len zemiakmi ,nemam rada v guláši muku 😉
@nikinka008 ahoj ja keď zahusťujem múkou, tak si ju rozmiešam vo vode a potom to do hrnca ešte prelejem cez sitko a miešaj, vtedy hrudky zaručene nebudú 🙂
@mojkamirka a ake to bolo ? zajtra sa chystam to spravit. normalne sa mi slinky na to zbiehaju
dakujem baby za tipy,dala som ten postruhany zemiak a je to super zahustene a zaroven zdrave kedze tam nieje muka 😅
baby nejake napady???
mm bude ma narodeniny..oslavujeme 18.12 a chcem skusiť niečo "nove" nič varene,ani klasicke chlebiky a ani slonie žradlo..
čo zvyknete robiť? 😅
vdakaaaaaa
@akika722 velke olivy vykostkovane(premyte vo vode, aby neostali olivy moc slane) , naplnim mletym masom udusenym na cervenom vine ( cosi ako do lazani, mlete maso, podliate cervenym vinom, najemno nasekana cibulka, oregano, bazalka, koreniny)
a potom ich obalim v trojobale....
mnam je to lahodka 😉
alebo som jedla u kamosky aj nornalne zavarane sampiony ( z plechovky cele hlavicky) plnene smotankovym cerstvym syrom zmiesanym s nejakym korenim.. ale neviem akym... 😕 mzno by stacila nejaka bylinka, sol, a trosku cierneho korenia 😕

ja dnes iba kura a ryzu so zeleninou pre malu... a ja odstavenu mrkvu, cviklu a jablka... to bol obedik 😝