Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@babulka123 no piekla som to vyšse hodiny a pol , podlievala som este s vodou 15 min pred koncom, a bolo to celkom dobre. Len som nemala rozmrazenu klobasku tak mi moc nepustila červenej papriky a ta kysla smotana mi na vrchu vadila.
@mojkamirka no ja uz pecem tak som zvedava co z toho bude
u nas zajtra toto, robila som to minule a zamilovala som sa na prvý krát aj chlapi 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-s-br...
@babulka123 snad bude chutit 😉
dnes kuraci vyvar z nedele a zivanska podla @titkovamiriam 🙂
hned rano som urobila dve strudle - orechovu s hrozienkami a pudingovu s visnami a camembert zapekany v listkvom ceste. za chvilku idem na poradnu a prietoky aj s muzom a synom takze mozno si dame obed po ceste spat alebo bude musiet stacit ten syr :D
Ešte včera večer zeleninové rizoto so šampionmi.....
Hrachova polievka zo zlteho hrachu, pecene jaternice s varenymi zemiakmi a kapustou. 😵
Bezmäsitá streda : -) kelová polievka (ale párok som do nej musela dať aby ma manžel so svokrom nezjedli) a jablčkovo-pudingová žemľovka
mame mliecnu polievku, tzv. sniezikovu pre malu, aby ju zjedla.. a cestoviny zapecene
kupila som hlivu ustricovu, cca 250g, nejaky dobry tip na zajtra?
robite niektora liker na Vianoce?
dnes rezen so zemiakovou kasou a uhorkovy salat a zajtra zrejme segedin
kyslá polievka s fazuľkovými strukmi a zemiakom, restovaná kuracia pečeň s čínskou zeleninou, tarhoňa, uhorkovo-paradajkový šalát a ku kávičke je perník od včera 😀
včera bolo kura na paprike+halušky, dnes budú mať deti v škole na rozprávkove pizzu a mm a ja nejakú rýchlovku.
@prahaxx my robievame vajecny 🙂
dnes dojedáme fazuľovú omáčku a robila som francúzske zemiaky 🙂
pečené kuriatko s ryžou od včera 🙂
dojedáme včerajšiu zemiakovú polievku a dedo doniesol parené buchty... 😝 tak dnes mám frei... 🙂
dnes cesnakovú polievku a špagety
babenky, robievate niektora vianocny punc, taky pre dospelych? Zajtra ho idem robit a vobec neviem, podla ktoreho receptu, pretoze na nete je ich vela... Skuste mi poradit, vopred velka vdaka 🙂
krupovu jahnaciu polievku a druhe asi urobim manzelovi rybie fila na masle so zemiackami....
@mojkamirka tento recept je aj unas velmi oblubeny...a hlavne rychly 🙂
Kočky,
ako dlho dovarate na zaver hocijaky privarok ked sa da donho smotana a lyzica muky, ako dlho sa to este musi varit kvoli tej muke?
😉
zeleninova polievka, cinske nudle/sojove maso so zeleninou na cinsky sposob zo vcera (pre dospelych), spaldove coko/karob cookies. oooooo dneska som sa prekonala. 😀
@lucinenka001 od prevretia do pat min podla hustoty ? ak je husty tak dve min ? cca. ja moc nezahustujem mukou, radsej pridam zemiak alebo ked, tak urobim zaprasku na oleji/masle
@zajaciq prosim ta hod recept na tie cookies.. 🙂
@lucinenka001 privarok nezahustujem mukou, ale kuskom tej zeleniny z ktorej je vareny, alebo ak su tam zemiaky, tak popucim.. je to zdravsie a nie je to mukove..
dakujem, idem robit zemiakovy privarok tak preto sa pytam cim zahustit. 😉
no presne ze idem robim zemiakovy privarok tak preto som hladala nejake riesenia aby to malo chut nejaku. a davas tam prosim Ta bud cukor, sol or citrom alebo ocot? Dakujem

@lucka1987 hmmmm..dik tie šampinony možem urobiť,s olivami by som asi neuspela 😅
budu tu aj rodičia/svokrovcvi/ stary rodičia -ty už duplom nejedia olivy 😅 a ani mm ich nemusi 😅