icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
7. dec 2011

@lucka1987 hmmmm..dik tie šampinony možem urobiť,s olivami by som asi neuspela 😅
budu tu aj rodičia/svokrovcvi/ stary rodičia -ty už duplom nejedia olivy 😅 a ani mm ich nemusi 😅

lucka1987
7. dec 2011

@akika722 jaj, no tak moj ich ma rad vo vsetkom asi.. ja si zopar dam, ale zas tiez som neni do nich nejaky blazon

akika722
7. dec 2011

@lucka1987 u nas ich mam zase rada ja 😀
on ani šampinony nejedol ale zvykol si 😀 ved čo ine mu ostava 😀

mojkamirka
7. dec 2011

@babulka123 no piekla som to vyšse hodiny a pol , podlievala som este s vodou 15 min pred koncom, a bolo to celkom dobre. Len som nemala rozmrazenu klobasku tak mi moc nepustila červenej papriky a ta kysla smotana mi na vrchu vadila.

babulka123
7. dec 2011

@mojkamirka no ja uz pecem tak som zvedava co z toho bude

mojkamirka
7. dec 2011

u nas zajtra toto, robila som to minule a zamilovala som sa na prvý krát aj chlapi 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-s-br...

mojkamirka
7. dec 2011

@babulka123 snad bude chutit 😉

kibuk
7. dec 2011

dnes kuraci vyvar z nedele a zivanska podla @titkovamiriam 🙂

kralicica
7. dec 2011

hned rano som urobila dve strudle - orechovu s hrozienkami a pudingovu s visnami a camembert zapekany v listkvom ceste. za chvilku idem na poradnu a prietoky aj s muzom a synom takze mozno si dame obed po ceste spat alebo bude musiet stacit ten syr :D

andyb25
7. dec 2011

Ešte včera večer zeleninové rizoto so šampionmi.....

ikika
7. dec 2011

Hrachova polievka zo zlteho hrachu, pecene jaternice s varenymi zemiakmi a kapustou. 😵

romea
7. dec 2011

Bezmäsitá streda : -) kelová polievka (ale párok som do nej musela dať aby ma manžel so svokrom nezjedli) a jablčkovo-pudingová žemľovka

prahaxx
7. dec 2011

mame mliecnu polievku, tzv. sniezikovu pre malu, aby ju zjedla.. a cestoviny zapecene
kupila som hlivu ustricovu, cca 250g, nejaky dobry tip na zajtra?
robite niektora liker na Vianoce?

cobhan
7. dec 2011

dnes rezen so zemiakovou kasou a uhorkovy salat a zajtra zrejme segedin

vivusika
7. dec 2011

kyslá polievka s fazuľkovými strukmi a zemiakom, restovaná kuracia pečeň s čínskou zeleninou, tarhoňa, uhorkovo-paradajkový šalát a ku kávičke je perník od včera 😀

daniz
7. dec 2011

včera bolo kura na paprike+halušky, dnes budú mať deti v škole na rozprávkove pizzu a mm a ja nejakú rýchlovku.

lululka555
7. dec 2011

@prahaxx my robievame vajecny 🙂

danielaj
7. dec 2011

dnes dojedáme fazuľovú omáčku a robila som francúzske zemiaky 🙂

raza
7. dec 2011

pečené kuriatko s ryžou od včera 🙂

dida84
7. dec 2011

dojedáme včerajšiu zemiakovú polievku a dedo doniesol parené buchty... 😝 tak dnes mám frei... 🙂

adulikka
7. dec 2011

dnes cesnakovú polievku a špagety

slamienka
7. dec 2011

babenky, robievate niektora vianocny punc, taky pre dospelych? Zajtra ho idem robit a vobec neviem, podla ktoreho receptu, pretoze na nete je ich vela... Skuste mi poradit, vopred velka vdaka 🙂

dida84
7. dec 2011

@slamienka ja kupujem to korenie na punč... vzadu na sáčku je napísaný aj recept... postupujem podľa toho... len som si neni istá, či je tam písané aj ovocie... pridávam aj ovocie... 🙂

irsina83
7. dec 2011

krupovu jahnaciu polievku a druhe asi urobim manzelovi rybie fila na masle so zemiackami....

zuzana710
7. dec 2011

@mojkamirka tento recept je aj unas velmi oblubeny...a hlavne rychly 🙂

lucinenka001
7. dec 2011

Kočky,

ako dlho dovarate na zaver hocijaky privarok ked sa da donho smotana a lyzica muky, ako dlho sa to este musi varit kvoli tej muke?
😉

zajaciq
7. dec 2011

zeleninova polievka, cinske nudle/sojove maso so zeleninou na cinsky sposob zo vcera (pre dospelych), spaldove coko/karob cookies. oooooo dneska som sa prekonala. 😀

@lucinenka001 od prevretia do pat min podla hustoty ? ak je husty tak dve min ? cca. ja moc nezahustujem mukou, radsej pridam zemiak alebo ked, tak urobim zaprasku na oleji/masle

crysmile
7. dec 2011

@zajaciq prosim ta hod recept na tie cookies.. 🙂
@lucinenka001 privarok nezahustujem mukou, ale kuskom tej zeleniny z ktorej je vareny, alebo ak su tam zemiaky, tak popucim.. je to zdravsie a nie je to mukove..

lucinenka001
7. dec 2011

@zajaciq

dakujem, idem robit zemiakovy privarok tak preto sa pytam cim zahustit. 😉

lucinenka001
7. dec 2011

@crysmile

no presne ze idem robim zemiakovy privarok tak preto som hladala nejake riesenia aby to malo chut nejaku. a davas tam prosim Ta bud cukor, sol or citrom alebo ocot? Dakujem