icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ukana
9. dec 2011

@evitka82 ešte ti treba formičky na vykrajovanie 😉 😀

evitka82
9. dec 2011

@ukana noooo kua pojdem kupit dnes.dakujeeeem 😉

adulikka
9. dec 2011

dnes francúzske zemiaky

adelaida33
9. dec 2011

bryndzové pirohy s opraženou cibuľkou na masle a s kyslou smotanou

prahaxx
9. dec 2011

sosovicova polievka a vyprazana hliva s kasou zemiakovou, este nejaky kolac... ??

lydia22
9. dec 2011

zo včera zeleninová polievka a zapekané kuracie prsia, ryža a opekané zemiaky

jajuska1411
9. dec 2011

spagetky

zuzkat1
9. dec 2011

@bridget dakujem...asi skusim tuto... musi byt mlieko? niekde som citala ze mlieko nepatri do knedle ze to ma byt voda... tak neviem... inak mne iste postaci jedna davka ..ako nas poznam este z toho aj zamrazim🙂 dakujem🙂

lenka268
9. dec 2011

@gucz dakujem vyskusam si sikovna 🙂

atreyu
9. dec 2011

@zuzkat1ja robím tento...tiež ma do teraz nesklamal...a bez mlieka?neviem...vyskúšala som už mnoho receptov, ale nepamätám si, že by nejaký bol bez mlieka... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10380

lululka555
9. dec 2011

dnes kuracie prsia na hrasku a kukuricke s ryzou 🙂 a dufam,ze zostane aj na zajtra 🙂

mojkamirka
9. dec 2011

dnes kuracia polievočka s pismenkami, pečené kuracie nožky, zemiaková kaša, zeleninový šalát a možno este muffiny jablkové 😉

sympa1
9. dec 2011

@lenka268 ahoj, ano klasicke palacinky na slano. a do spenatoveho pretlaku z ktoreho po rozmrazeni najelspie je vyliat vodu, aby bol hustejsi, sa prida bambino crievko ,cesnak, a dosolit podla potreby a je hotovo 🙂 uz len zakrucat palacinky. ja robievam palacinky z litra mlieka aby mi vyslo co najviac lebo u nas to vzdy padne len taky frkot! dobru chut 🙂

murinka
9. dec 2011

u nas len rychlovka-rybie prsty a zemiakova kasa 🙂

happy8051
9. dec 2011

dnes sa mi podarili uuuuuzasne bolonske spagety 🙂

zebra41
9. dec 2011

grilovany hermelim, zemiaky, tatarka. dukatove buchticky

elina313
9. dec 2011

@happy8051 🙂 tak ja si prosím receptík na úžasnú bolognese zmes 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
9. dec 2011

brokolicovy privarok so zemiakmi a volskym okom, paradajkova polievka

maxii
9. dec 2011

dnes bola zeleninova polievka s mrvenickou a cestovinky, farfale s sunkovo smotanoou omackou a pre malu so syrikom 🙂
hladam inspiraciu na zajtra

moma
9. dec 2011

zajtra chcem prvy krat robit nejaku smotanovo-syrovo-zeleninovu omacku na cestoviny. Zatial nemam predstavu co vsetko tam dam... Ak mate nejake tipy, sem s nimi. Doteraz som nejedavala ziadne omacky, ale povedala som si, ze najvyssi cas skusit, snad bude chutit 🙂

meusicka
9. dec 2011

dnes bola slepacia polievka so zeleninou a cstovinami a ako druhe jedlo sme mali kuracie na smotane s kolienkami. a palacinky 🙂

egyptanka
9. dec 2011

Baby nejaky zaruceny recept na pizza stangle??? Dakujeeeeem

My dnes cviklova polievka a zemiakovy privarok s vajcom.
A zajtra slepaci vyvar a asi dukatove buchticky s vanilkovym kremom.

ukana
9. dec 2011

Máte nejaký zaručene dobrý recept na španielske vtáčky? dik 🙂

happy8051
9. dec 2011

@elina313 budes potrebovat: balicek mletého masa (ja som pouzila hovadzie, ale moze byt aj bravcove), 1 velku cibulu, 2 struciky cesnaku, 1 rajcinovu Pomodoro pastu, 1 hovadzi bujon, pol kila cerstvych rajcin, susene bylinky: bazalka, tymian, oregano, trochu masla
POSTUP: na masle osmazis nadrobno nakrajanu cibulu, pridas maso a orestujes, podlievas to bujonom. v dalsom hrnci si rozvaris cerstve rajciny a roztlaceny cesnak. ked su rajciny rozvarene, pridas Pomodoro a este povaris. Dochutis bylinkami. hotovu zmes zmiesas s mletym masom a este chvilku povaris.
mnozstvo bujonu zavisi od toho, aku hustu omacku chces.

mojkamirka
9. dec 2011

@moma ja som zatial robila len smotanovo syrovú omáčku. do smotany na varenie som dala syr v črievku, nastruhaný syr, plesnivý, rozvaríš, nechás trochu pobublat a hotovo. zo začiatku sa to javí, ze je to riedke ale časom to stuhne.

elina313
9. dec 2011

@happy8051 😕 fuha, tak toto nie je že šup šup 🙂 ale vyzerá to mňam mňam 😉

happy8051
9. dec 2011

@elina313 to aj je mnam mnam 🙂

lucinenka001
9. dec 2011

ahojte,

viete prosim vas poradit recept na rychlu krupovu polievku? Kupila som jacmene krupy tak hadam je to v poriadku pre polievku krupovu. 😉
dakujem