icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

egyptanka
12. dec 2011

ostal kuraci vyvar so zeleninou a spravila som len rizoto s tofu.

lenka268
12. dec 2011

obed zo vcera sedegin a vecera langose so syrom a tatrakou a kecupom

zabka4
12. dec 2011

ahojte viete mi niektora poradit nejake recepty s bielej fazulky v paradajkovej omacke? Da sa z toho urobit aj nejaka polievka?

ja zajtra varim polievku Janko Hraško a bryndzove pirôžky so slaninkou a kôprom 🙂

egyptanka
12. dec 2011

@zabka4 u nas z toho robim rychlu veceru ci obed ... staci len troska oprazit nakrajane parky alebo nejaka klobaska, das na to tie fazule prehrejes, na zaver posypes troskou majoranky a za 5 minut obed ci vecera hotova. Podavas s chlebom alebo pecivom a je to uuuuuuzasne syte.

zabka4
12. dec 2011

@egyptanka videla som nejake recepty na nete ale moc sa mi nepacili. mne fazulova polievka moc nechuti ale tieto fazulky su fakt výborné. ďakujem za receptik 🙂 🙂

babulka123
12. dec 2011

@zabka4 ja osobne z toho nerobim polievkiu ale robim to tak ze kusocek kuracieho maska { obcas ked ostanu tie tenucke pasiky z kur.prs, co su tam na bokku} nakrajam na kocky, oprazim na torske oleja, zalejem vodou , povarim do maka a pridam do toho tu bielu fazulku v omacke, k tomu ryzu a mnmaka na svete.. obed za 15 min hotovy a mame to velmi radi..
nieco obdobne ako robi @egyptanka len u nas s ryzou .. - EGY ahooooj ako ? ozvi sa niekedy

egyptanka
12. dec 2011

@zabka4 u nas len klasicka fazulova s udenym masom a sirokymi rezancami. Inac ked mate radi pikantne tak tam hod trocha chilli

zabka4
12. dec 2011

díky baby 😀 😉

maxii
12. dec 2011

vcera hovadzia polievka a pecene kura so zemiakmi, cviklovy salat, a dnes polievka zo vcera a fasirky + zemiaky

maxii
12. dec 2011

a vecera zdrava rukolovy salat s cherry paradajkami, mozarellkou a parmezanom + zapekana bagetka mnam sa oblizujem este teraz 🙂

pancake
12. dec 2011

@zabka4 ja túto fazulu robim na ranajky.ohrejem ju v mikrovlnke, vylejem polovicu na plytky tanier, na to uložim opečené dva párky, volské oko a ak mám aj dusené šampiony a anglické ranajky na svete. bola som na nich odchovaná viac ako 5 rokov, tak som si zvykla. 😀 inak také syte ranajky sú to, že dalsích 5 hodín nepotrebuješ na jedlo ani pomyslieť. a zabudla som dodať že k tomu chlieb dávam

k_emma
12. dec 2011

zajtra bude fazulova polievocka s cestovinou a bryndzove halusky so slaninkou, mnaaam, tesim sa

danielaj
13. dec 2011

@dazdovka ja som minulý rok robila tieto
http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user= a boli mňam, natáčala som ich na také tenšie kovové trubičky super to išlo, aj upečené sa dívali dole úplne ľahúčko a krém som tam robila zo Salka skaramelizovaného +maslo 🙂
@bianka1 😉

katka3012
13. dec 2011

francuzske zemiacky

lululka555
13. dec 2011

no my dnes zeleninovu polievku a parene buchty urobim...

eva7780
13. dec 2011

tarhonove rizoto

kibuk
13. dec 2011

zeleninove rizoto s kuracim maskom

gianni
13. dec 2011

zo včera hovädzia polievka a francuzáky

danielaj
13. dec 2011

polievka s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, rizoto s kuracím mäskom, šampiónmi, kukuricou a hráškom, dorobila som medvedie labky a citrónové klbká 😉

mata71
13. dec 2011

zemiakove pyre,rezne,,,zavarane visne 😵 ,,,zelinova polievka,

mata71
13. dec 2011

😀 😀 😀 😀 jaj nie zelinova,,,ale zeleninova polievka 😀

mariana0915
13. dec 2011

baby ostala mi kysla kapusta od nedele čo s nou ?chcela som urobiť k tomu americke zemiaky je to dobre ešte som take niečo nerobila☹

mariana0915
13. dec 2011

@lenka268 typujem že nie pre teba budu langoše či?????

daniz
13. dec 2011

@mariana0915 halušky, úhrabky, opiecť s klobáskou+chlieb/zemiaky...

lucikatn
13. dec 2011

@katka3012 no veru ze to leti.... no a vo stvrtok sa asi na to dam 😉

dnes to je len rychlovka - rajcinova polievka s muslickami a asi dusene kuracie stehienka - povodne mala byt ryza alebo cestoviny ale ste mi narobili chute s pyre 😒 😀 no a vcera som si upiekla ruske orechy a dnes ich naplnim

zajtra bude polievka a palacinky a na veceru nieco v meste (asi ciganska) lebo ideme na coca-cola kamion 😀 sa tesim aj za nasho maleho 😀 😀 😀

katushka16
13. dec 2011

hríbová polievka-vianočná a sekaná s chlebíkom a cibuľkou,mňááám

stanislavao
13. dec 2011

@mariana0915 minule som tu nasla recept, zemiaky upecene s kyslou kapustou.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22594

jance333
13. dec 2011

@mariana0915 halusky alebo kolozvarska kapusta. na tu mam chut uz asi 2 tyzdne, takze tento tyzden u nas bude naisto 😝

titkovamiriam
13. dec 2011

zeleninova polievka a tuniakova ,,čína,, 🙂

dida84
13. dec 2011

Prajem pekný deň 😉
U nás dnes kel a znova pečieme na Vianoce... 🙂
Včera som spravila kokosky z jednej dávky, no akosi ich je málo, tak dnes znova... Sú to tieto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35323
a ešte mám zarobené cesto na vanilkové rožky... tieto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2938
🙂