icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lussy23
15. dec 2011

@akika722 krásni ježkovia
@zuzana_1 aká náhoda. práve 5žltkov ide do rakvičiek so sľahačkou =)

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@libka1 normalne si mi urobila chut na pecienku. asi zbehnem do obchodu a budeme mat aj my na dnes 😉

kibuk
15. dec 2011

dnes gulas na husto,kolienka a pecenie medovnikov 😉

zuzikkaa
15. dec 2011

madarsky s knedlou- varil manzel 😝 😉 😝

luciferova
15. dec 2011

@akika722 kapucino rozky zamiesene v chladnicke 😉 idem si kupit este formicku 😉

ewana73
15. dec 2011

babyyyy,nikto mi neporadi tu polievocku pre maleho z oranzovej tekviceeeee? ☹

adelaida33
15. dec 2011

@ewana73 ja zvyknem robievat tieto, tak si ich kukni a prispôsob malému podla vašej chuti... http://varecha.pravda.sk/recepty/oranzova-deka-... alebo http://www.toprecepty.cz/recept/3496-dynova-pol...

ewana73
15. dec 2011

@adelaida33 krasne dakujem,myslim,ze ta s mrkvou mu bude chutit,hlavne ma zaujimalo to korenie ,ze ake tam davate aby mohli jest aj deti .

adelaida33
15. dec 2011

@ewana73 ale nie je začo 😉 . keby som už ja robila pre malého, tak dám cibuľu, mrkvu, tekvicu, trochu smotany a soľ, nič viac. no možno trošku vňate navrch 🙂 . a bud v nej uvarím rovno aj jeden zemiačik a tiež ho mixnem, alebo len pečivo k nej do ručky, ak má rád, napr. rožok, chlieb, bagetku...

ewana73
15. dec 2011

@adelaida33 no my s mm tekvicu velmi nemusime,takze nevarim, tak len pre maleho.ano zemiacik asi dam,ten mu davam aj do paradajkovej. 🙂

adelaida33
15. dec 2011

@ewana73 🙂 😉 . inak, možno by ste mohli aj vy dvaja skúsiť... (čierne korenie si pridajte rovno v tanieri), lebo môj mm tiež nemal z domu k tekvici "vzťah" 😀 , ale tieto má rád obidve, zakaždým vylíže tanier, len mu vždy musím k tekvicovej polievke urobiť opečenené chlebíkové kocky (ako sa robievajú na hrachovú krémovú) 😉 😉 😉 .

ewana73
15. dec 2011

@adelaida33 no urcite vyskusame ked uz navarim,tento rok mam tekvicu zamrazenu prvy krat nakolko som ju nikdy nekupovala ani nevarila a syn ked bol mensi mu tiez volajako nechutila ale teraz ma rad polievocky robene "nasladko"a ten opeceny chlebik je super napad. 😉

anaxamon
15. dec 2011

dnes idem bryndzaky ale az vedćer, budu na zajtra...dnes este dojedam(e) stefansku s ryzou

rora
15. dec 2011

sosovicova polievka a pizova rolada z listkoveho cesta 🙂

titkovamiriam
15. dec 2011

granadír a porova polievka 🙂 a pečiem vianocne-turecke čapice,broďanske rezy-foto večer 🙂

babulka123
15. dec 2011

@titkovamiriam ako sa robi porova polievka?

kittyaoliver
15. dec 2011

@libka1 Ahoj, ako robíš cuketovú polievku? Nikdy som ju ešte nejedla, tak nemám ani šajnu 🙂 Ďakujem

jajusa
15. dec 2011

Zdravím všetky kuchárečky . Dnes paradajková polievka, zemiaková kaša a fašírky 🙂 a dnes pečiem gaštanové klbká a orechové štangličky 🙂

jajusa
15. dec 2011

A tikovamiriam - super tipy dávaš, ďakujem 😉

kawasaki17
15. dec 2011

Makaronova misa /nie som si ista ci sa to tak vola/, pre maleho zemiakova kasa a ryba na masle

lululka555
15. dec 2011

my dnes bryndzove halusky so slaninkou 🙂 mnam

danielaj
15. dec 2011

šošovicová omáčka, zeleninovo-syrové fašírky, dusené zemiaky, nejaká kyslá domáca zaváranina, upiekla som košíčky, budúci týždeň ich budem plniť punčovou plnkou 🙂 a idem pokračovať piecť 🙂

jenie123
15. dec 2011

fazulova polievka s loksom.. 🙂

poisonblu
15. dec 2011
eva7780
15. dec 2011

@sisanka dik,tak nieco podobne som uz piekla,ale nema to taky pekny nazov 🙂

sima.p
15. dec 2011

kuracie stehná v parnom hrnci + ryža v parnom hrnci

kkubekova
15. dec 2011

Dnes zeleninkova polievka a svieckova na smotane - mala som na nu strasnu chut, ale uz som zabidla, kolko je s tym prplacky 😝

sisanka
15. dec 2011

@eva7780 sama neviem preco sa to tak vola ved to nema s tym nic spolocne 🙂

katushka16
15. dec 2011

boršč a žemlovka🙂