icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkarv
15. dec 2011

@katushka16 mnam borsc,uz so davno nejedla 🙂 My dnes kelovu polievku a Kung pao.

katka3012
15. dec 2011

prave som dorobila rajcinovu polievku so syrom.Dokonca sa mi aj podarila 😀 ,nato ze som ju robila prvy krat 🙂

mata71
15. dec 2011

hraskova polievka,hranolky pecene na plechu,opecena sunka,a paprikovo paradajkovy salat

dida84
15. dec 2011

na obed sme boli u babky a na večeru budem robiť vyprážané kuracie pečienky a varené zemiačiky... 🙂

mojkamirka
15. dec 2011

dnes na obed zemiakový prívarok a sekaná, na večeru ryžové karbonátky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9975 😉

vrabciatko
15. dec 2011

strúčková na kyslo, vyprážané šampiňóny, kaša a mrkvový šalát s ananásom 😉

libka1
15. dec 2011

@kittyaoliver v podstate tak isto ako je v tomto recepte dole, akurat nedavam taveny syr a neochucujem cukrom, davam do toho bazalku alebo provensalske korenie.. mala to ma velmi rada, ked na nic nema chut tato polievka vzdy zaberie 😉
http://receptar.zena.atlas.sk/cuketova-kremova-...

zuzana_1
15. dec 2011

@lussy23 dakujem a mas aj recept ? 🙂

siwinka1717
15. dec 2011

Baby nejako sa mi nedarí urobiť dobrú žemľovku. Nemáte nejaký ľahký dobrý recept? 🙂

lussy23
15. dec 2011

@zuzana_1 mám =) A recept je aj veľmi jednoduchý a rýchly.

Okrem 5žltok tam ide ešte jedno bielko, 1vanilkový cukor, 250g práškového cukru,
Postup: všetky spolu vyšľahať a pomocou vrecka s hladkou trobičkou nastriekať do vopred vymastených formičiekna vaničky(je jedo aký majú tvar, ale mali by byť hlboké) probližne do 2/3.
Sušia (rrúra musí byť pootvorená, dvierka prichytiť varechou)sa pri teplote 150°C asi 20 - 30 minút. . Po upečení vyklopíme a po vychladnutí nastriekame šľahačku.

lussy23
15. dec 2011

@kawasaki17 čo je to makaronová misa?

mimikett
15. dec 2011

zienky, ste sikulky, normalne slintam pri tych obrazkoch s kolacikmi 😀 😀 😀
Poradite mi nejaky osvedceny recept na nealkoholicky vianocny punc???

akika722
15. dec 2011

oooooooooooo kočky DAKUJEM 😀

lunana
15. dec 2011

@siwinka1717 my doma robievame tak, že zapekaciu misu si vymastím maslom a posypem strúhankou, rožky nakrájané na koliečka alebo vianočku namáčam v mlieku, masle, žĺtkoch, práškovom cukre (všetko spolu zamiešať a dať trošku zohriať, nech je to vlažné), potom na namočené rožky dám zavárané marhule bez šťavy, na ne vysypem vanilkový cukor a zase vrstva máčaných rožkov. Dať zapiecť, nech sú rožky navrchu trošku suchšie a vymiešať sneh z bielkov a práškového cukru. To dať potom na rožky a dať ešte zapiecť, nech sneh zhnedne.

siwinka1717
15. dec 2011

@lunana a tvaroh ?

sisanka
15. dec 2011

@katkarv ako robis kung pao prosim ta 🙂

lypka
15. dec 2011

baby máte niektorá titanový riad? neviete poradiť, či by sa toto oplatilo? dakujem 🙂 http://zlavy.odpadnes.sk/zlava/12175/Jedinecna-...

lypka
15. dec 2011

baby čo poviete na túto ponuku, oplatí sa to ? http://zlavy.odpadnes.sk/zlava/12174/Iba-za-116...

lyongirl
15. dec 2011

@mimikett tento recept mám myslím tu z MK, ale nikdy som ho nerobila, možno sa niektorá v recepte spozná 🙂

silvestrovský "tehotenský punč" Keby niektorá chcela spraviť, toť recept:
(Toto je dvojitá dávka, 3L, nikdy nerobím menej)

2L čierneho čaju
10ks klinčeky
6-8ks celá škorica
10ks bobuľky borievky (alebo tak nejak, ja to mám z Rakúska takže Wacholder Beeren )
-všetko spolu, nechať 5 min povariť, precediť
+1L 100% pomarančového džúsu
+ šťava z 2 citrónov
+ med podľa chuti, ja som dala celý 470g Sme chorí a máme radi sladké
Povariť a hotovo.. Ja som tam ešte nakoniec hodila 2 nakrájané jabĺčka a dva pomaranče

Tak keby niekto mal záujem.. Nech sa páči.. Taktiež je to ultimatívny liek na všetko

bubinko83
15. dec 2011

baby kde kupujete cesnak? Myslim nie ten činsky čo je všade v hypermarketoch. 😖 Ja by som chcela slovensky.Dik

lunana
15. dec 2011

@siwinka1717 No my robíme bez tvarohu 😅

siwinka1717
15. dec 2011

@lunana Skúsim to a ďakujem pekne!!

lunana
15. dec 2011

Nemáš za čo 🙂
@siwinka1717

erni
15. dec 2011

@katushka16 ako robis ten borsc? dik

jasin
15. dec 2011

Nivovo smotanova omacka s darmi mora a opekanymi zemiakmi..

kvojtanikova
15. dec 2011

@titkovamiriam ahoj miriam, ty si raz spominala, ze robievas veterniky aj s kavovou plnkou, mozes mi dat recpet na tu plnku? Recept na veterniky uz mam od teba a boli super, skombinovala som to este z druhym receptom uz neviem od koho, ale stary to velmi nechcel lebo on nelubi karamel, mozno taketo kavove by ho viac potesili... dakujem.

vivusika
15. dec 2011

@lypka ja mám ten pekáč,panvicu a dva hrnce, sú super 🙂 pomaly sa budem snažiť dokúpiť celú súpravu 😝

kralicica
15. dec 2011

ja som dnes dorobila kolaciky - cokoladovo kavove hrudky, anjelske oci, suhajdy, mandlove placicky, vanilkove rozky, linecke lepene, zazvorniky, cookies s bielou cokol

kralicica
15. dec 2011

baby mate nejaky dobry recept na kokosove gulky resp. rafaello? len nie moc sladke, lebo sa mi zda ze vsade ide salko a je to priserne sladke...

raza
15. dec 2011

@kralicica prosím ťa, ako robíš cookies?