Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
caute kocky, poprosila by som vas o radu. Chcela by som piect platy na medove rezy, ale bojim sa, aby sa mi neporobili take bubliny pri peceni, lebo sa mi to uz raz rak stalo. Poradite mi ako na to?
ahojte kočky prosím vás poraďte nejaké zákusky na Vianoce,suchých už mám upečených dosť ale chcem vyskúšať nejaký nový zákusok a dochádzajú mi nápady.ďakujem 😉 😉 😉 😉 😉
baby co mam urobit so zvysnymi uvarenymi kolienkami?som vcera uvarila vela a ostala mi asi jdna porcia 😝
my dnes zeleninova polievocka a makove,kakaove a tvarohove rezance...-)
@janulabj vyskusaj tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048 alebo marlenku... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463 oba vydrzia v chlade dlho 😉
@ewana73 s vajičkom,tvarohom alebo len s kakaom 🙂
@slamienka ake používaš maslo ,ak klasika mliečne to by to nemalo robit
dnes rychlovka dusene maso a ryza,zeleninovo-syrový šalat,polievka brokolicova a samozrejme kolacikovanie 🙂 konečne idem na plnky 🙂 mnam
a baby venčeky robite? su ,,zložite,, ? asi sa blbo pytam, no začiatky su začiatky, torty upečiem ozdobim od vymyslu sveta kolačiky moc nie 🙂
@titkovamiriam tvaroh u nas nikto nelubi ale to kakao sa moc lubi 🙂 to mam ako urobit len akoze poprasit s kakaom a cukrom?
Fazulová polievka+ syrové pagáčiky+ kakaové slimáky 😵 😵
kapustova polievka zo vcera, dnes zltkove rezy a korpusy na parizske rozky, aj laskonky by som, len som nezohnala formu ☹
baby, kedze uz sa to blizi - davate do vianocneho zemiakoveho salatu aj vajicka aj cibulu? lebo ja robim len so zmesou zeleniny (mrka, hrasok, kukurica) k tomu dam uhorku kyslu a jogurt, ani majolku nedavam. rozmyslam tento rok ze urobim zmenu a dam cervenu cibulku aj vajicko... len aby sa to nepokazilo rychlo
@svetlankat jeeeeeeej tak nebudem jedina "divna" 😀 😀 😀 my tak robime vždy 🙂
dnes sme absolvovali rodinnú prehliadku zubárky 😀 tak trebalo niečo rýchle, po ruke boli kuracie prsíčka, paprika a rajčiny, vznikla z toho výborná omáčka s ryžou 😉
@akika722 aj my takto vzdy a davame aj majonezu a tatarsku, nech je to poriadny salatik
@svetlankat aj my aj my 😅 mm by mi to z jogurtom asi nezjedol 😅 ja šalatu vela nezjem a pre deti urobim aj zemiakove pire 😉 malemu by som zo šalatu dala len ochutnať ale jesť vo velkom by som mu nedala-16m ma,zato starši syn 4r ten neviem čo si vyberie,ak bude mať na Vianoce chuť na šalat dam mu 😉
lebo my to doma robime max 2x za rok 😀 inač sa snažim variť zdravi,niekedy až priliž zdravo 😅
nooooooooooooooo akurat dnes som robile pre mm ryžovy nakyp lebo o nom basni už tyždeň 😀
moj mm neznasa plucka na smotane, koprovu ani chrenovu omacku. Jedol to sice v skolskej jedalni naposledy, ale tak zatial som ho s tym neprekvapila. Ale na koprovu omacku si brusim zuby, tak budeasi hladny 😀

@zanika1983 neviem, mne nezmakli, ani kamoške, bud sme ich dlho piekli alebo na vysokej teplote, ale jest sa dajú....🙂ja som plnila hrozienkami a slivkou sušenou...🙂