icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
19. dec 2011

@eva7780 ako chuti cesto, je krehke?

titkovamiriam
19. dec 2011

inak plnku som uvarila a skusila som to spravit do mlieka a vznikol super puding-samozrejme nie pre male deticky no moje ,,male,,20r dieta zjedlo dve misky s poskotmi 😀 😀 😀 😀

eva7780
19. dec 2011

@abriela ak myslis v princezkach tak ano,take ako linecke http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35684&use...

riana12
19. dec 2011

@titkovamiriam dakujem za radu 😉

titkovamiriam
19. dec 2011

nieje zac,my sme sa doma tiež obcas natrapili,jeden rok isli,dalsi nie -odkedy vymazavam formicky idu vzdy a velmi lahko a teraz zopar foteciek:
zazvorníky,pečene morčacie masko-kapusta-knedla,kokosky,kura bez smaženia,dokončene rezy z broďan,linecke a medove linecke,

raza
19. dec 2011

@eva7780 tak asi som ich nemala dosť suché 😠 pekávam rada, ale toto som fakt domrvila 😝

riana12
19. dec 2011

ja mam k Vianociam zatial zazvorniky... a dufam, ze dnes stihnem upiect este badianove keksiky...
a dnes na veceru francuzske zemiaky

danielaj
19. dec 2011

@titkovamiriam aj ja som lepila mačie oči 😉

danielaj
19. dec 2011

dnešná ďalšia várka vianočného pečiva 🙂ˇ
úžasné koláčiky s kúskami čokolády, orieškov a hrozienok, mačie oči zlepené džemom a posypané cukrom, mačie oči zlepené džemom a pofŕkané čokoládou, punčové rohlíčky máčané v čokoláde, vínové koláčiky 😝

danielaj
19. dec 2011

@raza ja mám tiež 100 ročné formičky a neprilepili sa mi nikdy, ani medvedie labky ani oriešky 😉 ja ich vždy vytriem olejom aj vysypem múkou a ide všetko pekne von 😉 neviem, čím sa ti to mohlo stať? ☹

danielaj
19. dec 2011

@abriela tie princezky sú mňam mňam, robila som ich minulé Vianoce 😝

svetlankat
19. dec 2011

@titkovamiriam dakujem za receptk, labky napecene.

kibuk
20. dec 2011

pekne ranko 🙂
dnes kuracia polievka z nedele a zemiakove placky

maartinkaa
20. dec 2011

my mame tiez aspon 30 rocne formicky, ale nikdy ich neumyvame,,,,,,pred pecenim ich vysypeme mukou, bez natierania, vzdy to ide krasne vyklopit,,,,,,,potom len utriet, neumyt!!!!

ellit
20. dec 2011

@danielaj prosim ta, to kedy stihas tolko napiect? ja to robievam tak, ze mam recepty, kde si vecer ked malinky hajaju nachystam cesto a ked pride Sebi zo skolky a sa vyspinka, tak pecieme. Ale kazdy den jeden druh 🙂 vcera sme robili zliepanych snehuliakov...viem ze maju byt kvetinky, alebo hviezdicky, ale Sebi chcel malinkych snehuliacikov 🙂
Za chvilu sa idem pustit do kolaca na tu skolkarsku vianocnu besiedku, takze dneska bude len ten spenatik a vecera este langose 🙂 Vcera nebol manzel doma, takze super, ze to cesto moze byt v ladnicke aj na druhy den. 🙂

veve39
20. dec 2011

@danielaj klobuk dole, mas moj obdiv...vidiet ze ta to naozaj bavi, kolaciky vyzeraju uzasne...mohla by si sa tym aj zivit 😉
ja keby som tolko piekla, tak by sme priberali ...takze mam aspon dovod na minimalne pecenie 🙂)

akika722
20. dec 2011

@danielaj NO KRAAAAAAAAAAAAAASNE kolačiky 😉
hodim aj moj vytvor 😀 inač,tento rok som piekla PRVY krat vo velkom 😅

akika722
20. dec 2011

@danielaj tie pofrkane čokoladou to su tie citronove 😀 😀 😀 nevyšli ako som chcela,nič,chutia im aj tak 😀
a tie kornutky,z tych som bola sklamana a moje dieťa ich vskoro všetke pojedlo 🤐 som myslela že sa pogrca,aj som ich už schovala a on snoril a každe rano kym sme spali vyjedal 😲

janulabj
20. dec 2011

ahojte, sice neprispievam nejak extra do tejto temy, no sledujem Vas pozorne 😉 😀
upiekla som teda ježkov, capucino rohliky-teda srdiečka ,rohlik nemam a ešte ich musm namačat do čoko ,a tie citronove klbka,všetky su chutovo vyborne, ježkovia trochu tvrdí...nevadí, ved sa učím 😵
ale mam prosbu, poradite mi nejake ale už nie suche kolačiky? všetko mam suche chcela by som aj nejake s plnkou...dakujem vam .

ellit
20. dec 2011

Jeeeeeeeeeej ti jezkovia su krasny. Nepostrehla som tu recept, prosim hodite mi niektora link?

sympa1
20. dec 2011

dnes domaca jeternička opekane zemiaky a domaca kysla kapusta 😝 😝 😝 😝 😝

abriela
20. dec 2011

@ellit zadaj do googlu - jezkovia jožkovia

lydia22
20. dec 2011

jam mam zatiaľ medovníčky a punčový v mrazničke už čaká a ešte maslové keksy len keksy ešte nemám odfotené

ajkuska
20. dec 2011

fazuľková polievka na kyslo a kačacia pečen s ryžou a jablkovým kompótom.

ajkuska
20. dec 2011

@lydia22 jaká si šikovná to ja taká nikdy nebudem 🙂 - mňa nebaví veľmi piecť - keď tak kysnuté to mám rýchlo, ja radšej varím.

julinkaz
20. dec 2011

ahojte, ja som akurát dokončila španielske vtáčiky a zemiakovú kašu, mňam, super sa mi mäsko podarila, manžel aj synček budú spokojní 🙂

daniz
20. dec 2011

@janulabj medový , alebo nejaký iný rez
a na večeru asi šunkofleky+ uhorka

zanika1983
20. dec 2011

janulabj ti jezkovia by ti nemali na druhy den zmaknut-nieje to podobne cesto ako na linecke?

salma22
20. dec 2011

slovensku ryzu s kuracim maskom na zeleninke