Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kedze nejedavame kazdy den salaty, ten vianocny musi mat v sebe vsetko nezdrave.....majolka, tatarka 🙂) ved raz za rok neuskodi nikomu 😀
aj my mavame na vianoce pravy nezdravy šalat, tatarka, majoneza, kys.uhorka, hrašok,mrkva,cibulka, niekedy vajičko, toho roku isto dám 🙂
@ellit
@veve39 vďaka kočky, mňa to naozaj veľmi baví 😉 a kedy stíham? teraz som včera a dnes nevarila, sme dojedali, mali sme cez víkend veľkú oslavu, otec mal 60tku, tak pozostávalo a čas som využila na pečenie 😅 ja ani sama neviem, ako to stíham, lebo moje dieťa je neskutočne akčné, sekundu neposedí, stále ju musím mať na očiach 😉
@akika722 krásne si napiekla a vidíš, tie čo sa ti zdajú, že sa nevydarili, sú najlepšie 😉
@akika722 vidim ze mame podobnych chlapov doma, moj este moc nemusi rezance s tvarohom a makom, ryzovy ma rad. Ale stale okomentuje ze skoda ze nie je maso 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja malej tiez este nedam salat, mozno tiez len ochutnat, aj ked ona nove chute velmi nema rada, dlho trva kym vobec nieco ochutna.
@ellit my davame hrasok mrkva sterilizovane v skle, uhorky domace zavarane
@svetlankat moj mladši ma rad všetko čo sa da jesť 😅 starši už vymyšla a najstarši-ich otec,ten taz zje aj mna 😅 a to nevie pribrať 😖
@akika722
@ellit môj tiež ako chrt chudý a zje všetko, čo nezje jeho 😀 teda jediné, čo veľmi nemusí je sójové mäso, ale zje ho, len sa netvári príliš nadšene 😉
@sisanka ten medovo-orechový koláčik, čo si dala link robievam aj ja, ale teraz ho nebudem robi´t na Vianoce asi, lebo som ho robila asi pred mesiacom 😒
@akika722 zato ten moj vie pribrat az az 😀 😀 😀 😀 😀
@danielaj presne ako moj 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat keby sa dalo ja by som mojmu rada dala svoje kg navyše 😅 ja som nešťastna že sa držia a on že sa nelepia 😀
@akika722 tak to by som aj ja brala byt nestastna ze sa na mna kila nelepia 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat
@akika722 naša malá ani zemiakový šalát nechce ˇochutnať, ona zje skoro všetko, ale hlavne, polievky, ryžu, cestoviny a mäso 😅 dnes sme boli na prechádzke s deťmi zo škôlky a tie sa vytešovali na palacinky, že majú na obed, malá hneď tiež chcela, takže zajtra spravím, aj ke´d ona zje len kúsok takej holej, bez ničoho a koláčiky to vôbec nechce, nijaké a ja sa tak snažím 😅 ☹
@danielaj my mame trosku problem s novymi vecami, kolac neda do ust a veci ktore nepozna tak mi rovno poviem necem. Iba ked vystihnem nejaku chvilku nepozornosti a malej zachuti, tak mam vyhrane, inac nie, no a ke prve susto nezachuti, tak mam smolu
@svetlankat aj ja aj ja 😀
@danielaj moj starši do 3,5 roka-teda do nedavna-teraz bude mať 4r nejedol mäso a sladke jedla..čokoladky to hej 😉 ale palacinky,buchty a take nechcel,napinalo ho...napr.mak by mi nezjedol ani za nič..ked vidi mak je mu na vracku 🤐
môj mi zase pred chvíľou volal, že ide nakúpiť bravčové kolienka a paprčky a ideme robi´t huspeninu 😝 no čo pre neho neurobím, on to zbožňuje a ja to teda nezjem ☹ a dnes som len grilážky bez salka robila . výborné, idem zamiesi´t na zázvorníky a ešte tie guľky Marlenka, mám na pláne foto večer 😉
@svetlankat
@akika722 moja tiež ako tvoja malá, čo nepozná, tiež ani za svet nechce ochutnať a my máme problém s mliekom, ona nechce mlieko vôbec, ani kakao, ani nič podobné a pritom deti to milujú, ja jej len večer keď zaspí urobím Nutrilon a v spánku mi 120 ml vipije, ako novorodenec, snáď sa to zmení a bude mliečko ľúbiť, ako staršia dcéra 😉
dnes som "navarila" s donáškovou službou pizzu 😅 (hawai)
@titkovamiriam @lydia22 @riana12 @akika722 @danielaj krásne koláčiky, a obedíky, šikuľky ste =)
@prahaxx tu je forma na laskonky =) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/krajacie-...
@janulabj venčeky sú jednoduché a rýchle. A tí ježkovia sú krásnučkí, aj ostatné koláčiky
@kralicica my dávame zemaky, vajíčka, uhorky , zeleninovú zmes a helmans tatarku. Tento rok, keďže mam nejake problemy, dáme len smotanu alebo jogurt.
plnená palacinka na slano so zemiakmi a tatárskou omáčkou 😉
@janulabj robila by som podla http://www.akosatorobi.sk/video/1241/laskonky-r..., alebo podla mojho receptu na parizske rozky ..
@lussy23 vdaka, to uz asi do Vianoc nestiham 🙂
@janulabj
@prahaxx
laskonky http://www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/oriskove...
ak nemáte šablonku, da sa vyrobiť z kartonu

Carbonarre, len som dala zlú smotanu, nevedela som, že je taký rozdiel v smotane na šlahanie a na varenie. Hustotou a chuťou ☹