icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siwinka1717
20. dec 2011

Carbonarre, len som dala zlú smotanu, nevedela som, že je taký rozdiel v smotane na šlahanie a na varenie. Hustotou a chuťou ☹

ellit
20. dec 2011

Kedze nejedavame kazdy den salaty, ten vianocny musi mat v sebe vsetko nezdrave.....majolka, tatarka 🙂) ved raz za rok neuskodi nikomu 😀

akika722
20. dec 2011

@ellit ja sama to nemam rada tak to nevarim 😅

janulabj
20. dec 2011

aj my mavame na vianoce pravy nezdravy šalat, tatarka, majoneza, kys.uhorka, hrašok,mrkva,cibulka, niekedy vajičko, toho roku isto dám 🙂

danielaj
20. dec 2011

@ellit
@veve39 vďaka kočky, mňa to naozaj veľmi baví 😉 a kedy stíham? teraz som včera a dnes nevarila, sme dojedali, mali sme cez víkend veľkú oslavu, otec mal 60tku, tak pozostávalo a čas som využila na pečenie 😅 ja ani sama neviem, ako to stíham, lebo moje dieťa je neskutočne akčné, sekundu neposedí, stále ju musím mať na očiach 😉
@akika722 krásne si napiekla a vidíš, tie čo sa ti zdajú, že sa nevydarili, sú najlepšie 😉

ellit
20. dec 2011

@janulabj a aku zeleninku pouzivate do salatu? mrazenu, alebo sterilizovanu?

janulabj
20. dec 2011

@ellit mrkvu varíme čerstvu, spolu so zemiačikami, hrašok sterilizovany a uhorky jasan že tiež :D

svetlankat
20. dec 2011

@akika722 vidim ze mame podobnych chlapov doma, moj este moc nemusi rezance s tvarohom a makom, ryzovy ma rad. Ale stale okomentuje ze skoda ze nie je maso 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja malej tiez este nedam salat, mozno tiez len ochutnat, aj ked ona nove chute velmi nema rada, dlho trva kym vobec nieco ochutna.

akika722
20. dec 2011

@danielaj vdaka,mala som od teba inšpiraciu 😉 no na teba nemam 😀
@ellit ja sterilizovanu 😉

svetlankat
20. dec 2011

@ellit my davame hrasok mrkva sterilizovane v skle, uhorky domace zavarane

akika722
20. dec 2011

@svetlankat moj mladši ma rad všetko čo sa da jesť 😅 starši už vymyšla a najstarši-ich otec,ten taz zje aj mna 😅 a to nevie pribrať 😖

danielaj
20. dec 2011

@akika722
@ellit môj tiež ako chrt chudý a zje všetko, čo nezje jeho 😀 teda jediné, čo veľmi nemusí je sójové mäso, ale zje ho, len sa netvári príliš nadšene 😉
@sisanka ten medovo-orechový koláčik, čo si dala link robievam aj ja, ale teraz ho nebudem robi´t na Vianoce asi, lebo som ho robila asi pred mesiacom 😒

svetlankat
20. dec 2011

@akika722 zato ten moj vie pribrat az az 😀 😀 😀 😀 😀

akika722
20. dec 2011

@danielaj presne ako moj 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat keby sa dalo ja by som mojmu rada dala svoje kg navyše 😅 ja som nešťastna že sa držia a on že sa nelepia 😀

svetlankat
20. dec 2011

@akika722 tak to by som aj ja brala byt nestastna ze sa na mna kila nelepia 😀 😀 😀 😀 😀

danielaj
20. dec 2011

@svetlankat
@akika722 naša malá ani zemiakový šalát nechce ˇochutnať, ona zje skoro všetko, ale hlavne, polievky, ryžu, cestoviny a mäso 😅 dnes sme boli na prechádzke s deťmi zo škôlky a tie sa vytešovali na palacinky, že majú na obed, malá hneď tiež chcela, takže zajtra spravím, aj ke´d ona zje len kúsok takej holej, bez ničoho a koláčiky to vôbec nechce, nijaké a ja sa tak snažím 😅 ☹

svetlankat
20. dec 2011

@danielaj my mame trosku problem s novymi vecami, kolac neda do ust a veci ktore nepozna tak mi rovno poviem necem. Iba ked vystihnem nejaku chvilku nepozornosti a malej zachuti, tak mam vyhrane, inac nie, no a ke prve susto nezachuti, tak mam smolu

akika722
20. dec 2011

@svetlankat aj ja aj ja 😀
@danielaj moj starši do 3,5 roka-teda do nedavna-teraz bude mať 4r nejedol mäso a sladke jedla..čokoladky to hej 😉 ale palacinky,buchty a take nechcel,napinalo ho...napr.mak by mi nezjedol ani za nič..ked vidi mak je mu na vracku 🤐

danielaj
20. dec 2011

môj mi zase pred chvíľou volal, že ide nakúpiť bravčové kolienka a paprčky a ideme robi´t huspeninu 😝 no čo pre neho neurobím, on to zbožňuje a ja to teda nezjem ☹ a dnes som len grilážky bez salka robila . výborné, idem zamiesi´t na zázvorníky a ešte tie guľky Marlenka, mám na pláne foto večer 😉

danielaj
20. dec 2011

@svetlankat
@akika722 moja tiež ako tvoja malá, čo nepozná, tiež ani za svet nechce ochutnať a my máme problém s mliekom, ona nechce mlieko vôbec, ani kakao, ani nič podobné a pritom deti to milujú, ja jej len večer keď zaspí urobím Nutrilon a v spánku mi 120 ml vipije, ako novorodenec, snáď sa to zmení a bude mliečko ľúbiť, ako staršia dcéra 😉

akika722
20. dec 2011

@danielaj grilažky sa u nas už zjedli 😀 oslavovali sme mm narodky v nedelu aj včera tak deti hned pojedli 😀
@danielaj moj starši mal tiež obdobie ked nepil mlieko.teraz pije v pohode 😉

adelaida33
20. dec 2011

dnes som "navarila" s donáškovou službou pizzu 😅 (hawai)

lunana
20. dec 2011

@danielaj ako sa robia tie guľky marlenka?

sisanka
20. dec 2011

@danielaj ja osm ho tiez pred mesiacom robila mm na meniny a je taky vyborny ze som ho musela urobit znova 😉

lussy23
20. dec 2011

@titkovamiriam @lydia22 @riana12 @akika722 @danielaj krásne koláčiky, a obedíky, šikuľky ste =)
@prahaxx tu je forma na laskonky =) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/krajacie-...
@janulabj venčeky sú jednoduché a rýchle. A tí ježkovia sú krásnučkí, aj ostatné koláčiky
@kralicica my dávame zemaky, vajíčka, uhorky , zeleninovú zmes a helmans tatarku. Tento rok, keďže mam nejake problemy, dáme len smotanu alebo jogurt.

jarunka111
20. dec 2011

plnená palacinka na slano so zemiakmi a tatárskou omáčkou 😉

janulabj
20. dec 2011

@lussy23 dakujem, robievaš venčeky?mysliš že by som zvladla? či je tam potrebna zručnost či nejaky ,,grif? 🙂

prahaxx
20. dec 2011

@janulabj robila by som podla http://www.akosatorobi.sk/video/1241/laskonky-r..., alebo podla mojho receptu na parizske rozky ..
@lussy23 vdaka, to uz asi do Vianoc nestiham 🙂

majina.b
20. dec 2011

@janulabj
@prahaxx
laskonky http://www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/oriskove...
ak nemáte šablonku, da sa vyrobiť z kartonu

lussy23
20. dec 2011

@janulabj robievam, je to jednoduché. =) Zrčnosť je potrebná,, keĎže ich treba striekať, ale je to jedoduché. 🙂 A určite by ste zvládli. =)
@prahaxx oni posielajú objednavky do troch dní. takže štvrtok , piatok by tovar prišiel.