icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
25. dec 2011

aj my 😀 😀

erni
25. dec 2011

toto boli moji pomocníci pri peceni 🙂 a vysledok

titkovamiriam
25. dec 2011

Tak babenky štedra večera vynikajuca-rybka,polievky,salatiky mnam mnam 🙂 Dnes robím 6kg morku na sladkokyslo s olivovo mandlovou plnkou

nelicefo
25. dec 2011

@titkovamiriam my sme už včera robili americkú morku....asi súrodenca vašej...o kilo viac 😀 😀 😀 😀

elise
25. dec 2011

@nelicefo my sme mali morku včera ale mala iba 4 kg som robila plnku s bylinkami a bola mňamková ponatierala som ju med zarobený v mlieku a badian jeden nastruhaný cesnak🙂

katkas1
25. dec 2011

takze dnes pecene masko s knedlou a kapustou, telaci vyvar a este mame plnu chladnicku zo vcera samozrejme...boze este vam chuti jest????

elise
25. dec 2011

@katkas1 ani veľmi nie iba dzobkáme koláčiky 🙂

katkas1
25. dec 2011

@elise mne uz ani tie kolace dako nejdu, ale najhorsie na tom je to ze mame kopec jedla a ja neviem co by som od radosti jedla ale asi si dam klobasku 😀 a zajtra ideme na navstevu k mm starym rodicom tak tam zase budeme musiet jest rezne 😝

elise
25. dec 2011

@katkas1 treba zmraziť čo sa dá teda naporcovať a zmraziť a budú vianoce aj neskôr😀

katkas1
25. dec 2011

no jedine, lebo svokrovci isli k svagrinejk do nemecka, vracaju sa az zajtra vecer cize budeme musiet ist potom este aj tam a isto nas budu chciet este aj oni napchat takze budeme mat predlzene vianoce asi 😀

sima.p
25. dec 2011

Baby, mám takú možno zvláštnu otázku - aký je rozdiel, ked sa zemiaky varia neošúpané a ošúpané? Napr. do cesta, kde idú zemiaky, prečo sa musia variť v šupke a nie už očistené? Prepáčte sa možno blbú otázku, ale dnes som nad tým rozmýšľala...

titkovamiriam
26. dec 2011

dnes nevarim ideme na navstevu 🙂
@sima.p ja šupane varím len ked davam zemiaky ako prilohu-pyre alebo len zemiaky s maslom,inak varím v šupke-nevyvarí sa chut zemiakov do vody-neviem si predstavit napriklad na lokse ,knedle,granatír žeby som ich ich varila ošupane aj ked by to asi samozrejme išlo 😉 -sila zvyku.Osobne mi v supke uvarene chutia viac 😉

lydia22
26. dec 2011

My dnes fazuľovú polievku a kuracie prsia na prirodno s ryžou a slivkový kompót. a hlavne dojedať koláče 🙂

martinkatinka
26. dec 2011

Nevaríme, ideme na sviečkovú k babke 😀 a raňajky urobil tatík 😝

lucikatn
26. dec 2011

dojedame šampiňónovú polievku a idem uvariť bylinkovú ryžu s tofu na cesnaku a k tomu parená zelenina

iinuska
26. dec 2011

vcera varila svokra, dnes ideme k mojej mamine. Ej ale nam je dobre 😀

iinuska
26. dec 2011

@sima.p no, maju rozdielnu chut podla mna, a varene v supke sa nerozvaria

vivusika
26. dec 2011

N E V A R Í M 😀 ešte dojedáme šalát majonézový aj cibuľový, ryby, pečenú hus čo som piekla včera... a pravdaže koláče 😉 😉 😉 a poobede ideme k sestre 😝

happy8051
26. dec 2011

u nas presne ako u
@vivusika

jasin
26. dec 2011

Z Vianoc nam neostalo nic 😅, prave som prisla zo sauny, poobede cestujeme cize nevariiim 🙂 (konecne den bez varenia!)

najjulinka
26. dec 2011

Bravčove na kocky na smotane + ryža + hranolky 😉

mmonika
26. dec 2011

no ja dnes mam premieru varim v tlakovom hrnci slepačiu polievku 🙂 tak som zvedava ako sa podarí 🙂

eva7780
26. dec 2011

žienky može sa zamraziť údené maso ked je už uvarené? akosi nestihame jest a masa mám už po krk 😝

bec
26. dec 2011

@eva7780 uplne v pohode. Zvyknem si tak nakuskovat maso, ktore potom pouzivam ostupne do fazulovej polievky. Ale da sa nasledne konzumovat aj bezne po rozmrazeni.

tanitta
26. dec 2011

dnes lokse hus kapusta ako kazdy rok na stefana.....a husaci vyvar so zeleninou

sima.p
26. dec 2011

@titkovamiriam
@iinuska Dakujem za odpovede baby...

kibuk
27. dec 2011

pekne ranko 🙂
dnes varim bravcove na kocky s kukuricou ryza,zemiaky

titkovamiriam
27. dec 2011

dojedame 🙂

junkfoood
27. dec 2011

babulky, niekto sem raz davnejsie daval taky recept na zeleninovy salat s cicerom z mimibazaru, neviem to nikde najst, nemate to niekto???