Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Tak babenky štedra večera vynikajuca-rybka,polievky,salatiky mnam mnam 🙂 Dnes robím 6kg morku na sladkokyslo s olivovo mandlovou plnkou
@titkovamiriam my sme už včera robili americkú morku....asi súrodenca vašej...o kilo viac 😀 😀 😀 😀
takze dnes pecene masko s knedlou a kapustou, telaci vyvar a este mame plnu chladnicku zo vcera samozrejme...boze este vam chuti jest????
no jedine, lebo svokrovci isli k svagrinejk do nemecka, vracaju sa az zajtra vecer cize budeme musiet ist potom este aj tam a isto nas budu chciet este aj oni napchat takze budeme mat predlzene vianoce asi 😀
Baby, mám takú možno zvláštnu otázku - aký je rozdiel, ked sa zemiaky varia neošúpané a ošúpané? Napr. do cesta, kde idú zemiaky, prečo sa musia variť v šupke a nie už očistené? Prepáčte sa možno blbú otázku, ale dnes som nad tým rozmýšľala...
dnes nevarim ideme na navstevu 🙂
@sima.p ja šupane varím len ked davam zemiaky ako prilohu-pyre alebo len zemiaky s maslom,inak varím v šupke-nevyvarí sa chut zemiakov do vody-neviem si predstavit napriklad na lokse ,knedle,granatír žeby som ich ich varila ošupane aj ked by to asi samozrejme išlo 😉 -sila zvyku.Osobne mi v supke uvarene chutia viac 😉
My dnes fazuľovú polievku a kuracie prsia na prirodno s ryžou a slivkový kompót. a hlavne dojedať koláče 🙂
Nevaríme, ideme na sviečkovú k babke 😀 a raňajky urobil tatík 😝
dojedame šampiňónovú polievku a idem uvariť bylinkovú ryžu s tofu na cesnaku a k tomu parená zelenina
vcera varila svokra, dnes ideme k mojej mamine. Ej ale nam je dobre 😀
N E V A R Í M 😀 ešte dojedáme šalát majonézový aj cibuľový, ryby, pečenú hus čo som piekla včera... a pravdaže koláče 😉 😉 😉 a poobede ideme k sestre 😝
Z Vianoc nam neostalo nic 😅, prave som prisla zo sauny, poobede cestujeme cize nevariiim 🙂 (konecne den bez varenia!)
Bravčove na kocky na smotane + ryža + hranolky 😉
no ja dnes mam premieru varim v tlakovom hrnci slepačiu polievku 🙂 tak som zvedava ako sa podarí 🙂
žienky može sa zamraziť údené maso ked je už uvarené? akosi nestihame jest a masa mám už po krk 😝
dnes lokse hus kapusta ako kazdy rok na stefana.....a husaci vyvar so zeleninou
@titkovamiriam
@iinuska Dakujem za odpovede baby...
pekne ranko 🙂
dnes varim bravcove na kocky s kukuricou ryza,zemiaky
dojedame 🙂
babulky, niekto sem raz davnejsie daval taky recept na zeleninovy salat s cicerom z mimibazaru, neviem to nikde najst, nemate to niekto???

aj my 😀 😀