Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
takze dnes som robila pizzu a zajtra gulasovu polievku na dva dni aby som uz mala pokoj od sporaka a potom este k tomu asi aj buchty na pare s cokoladovym pudingom 🙂
mne sa práve pečie už druhá pizza dnes 🙂 a brokolicová krémová bola polievka
ja dnes zeleninu s morcacim mäsom a mrkvovu tortu.. a uz je aj po nej... 😅 😝
baby poradte kto robite knedu z rozkov...chcela som na veceru urobit priatelovi,lebo som udusila cervenu kapustu,rozmrazila hurky a ze rychlo knedla-tak som nasla recept a miesto knedli sa mi to celem rozvarilo,tak som to ocedila a dala piect ako plnku a ten recept vyzeral tak bombovo ☹ ☹ ☹ ☹ aj vajec som dala viac lebo som nedoverovala tomu ze to bude drzat pokope ☹
@titkovamiriam vajičok dávam 2 a zahusťujem prezlami, rožky nedám do mlieka namočiť iba dám trochu mlieka a postupne prilievam aby som nemala maglajz ale pevnu hmotu ja robim guličky z toho
@elise ja som na 6 rozkov dala 4 a aj prezle som dala,huste to bolo dost-robila som ich prví raz a asi naposledy 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam mirka stačia 2 vajíčka ale kup si knedličky z prášku a do toho ked nakrájaš 2 rohličky tak to bude uplne identicke🙂
dievčatá, niektorá ste tu nedávno dávali link na cviklovú polievku, chcela by som ju zajtra skúsiť 🙂 našla som na nete veľa, ale chcem nejakú, čo máte odskúšanú, že je mňam 🙂
@titkovamiriam
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259753...
tento knedlik sa mi vzdy podaril. a vseobecne ma pani Irenka super recepty... ak si na FB pridaj sa do skupiny
@happy8051 takto si to viem predstavit-dik,ale davat ho priamo do vody asi fakt nieje dobry napad 🙂 diiik
no vyzera to tak, ze ja budem zajtra baklazanovo- olivovu pizzu robit... pre malu iba baklazany a gril. papriku tam hodim... mnam 😝 😝 😝
http://www.kuriositaetenladen.com/2010/09/auber...
my dnes paradajkovu polievku a ryzovy nakyp s broskynami. Ostalo aj na ajtra, tak zajtra nemusim varit. Jupiiii ... 🙂
@tiffanka mm zje všetko 😀 asi urobim ten http://varecha.pravda.sk/recepty/nebeske-rezy/1... a budem dufať že ho ešte nejedli 😀 ale vdakaaaaa 😉
dnes len šunkovo-syrová pizza
brokolicovu polievku a granadir
dnes zemiakova polievka a palacinky 🙂
ja už mám navarené 😉 , francúzska polievka, omeletky so šunkou, syrom a šampiňónmi, varené zemiaky s pažítkou 😉
@jajuska1411 u nás tiež granadír 🙂 ale polievka hrášková s krupicovými haluškami 😉
no ja se jeste neodhodlala k cinu, ale v lednici je asi 5kilovy kvetak 😀, takze prvni chod kvetakova polevka, druhy chod obalovany kvetak a brambor a vecere kvetakvoe placky 😀 😀 😀 😀 😀 😎
gulasova zo vcera.morcacie prsia na paradajkach 🙂
@strihalka mnam ja kvetak mozem na vsetky sposoby aj len tak surový 😉
@titkovamiriam aj jaaa😀, ale nejak se nemuzu dokopat do kuchyne a kdyz uz se dokopu tak to bude zase na cerno ten kvetak 😀 😀 😀 nemuzu varit s konikem
Ja dnes varím špenátik a k nemu vysmážané zemiakové pagáčiky a manželík si k tomu dá aj smaženú slaninku!🙂

Ja som dnes robila halušky a kurací paprikáš... Včera večer som spravila ešte aj dezertík - smotanovú tortu s ananásom... mňam... 😝 vedela by som ju celú zjesť sama... 😀