icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
4. jan 2012

@kibuk jéééj všetko najlepšie k 8.ročkom 😵
@mata71 my kysle uhorky 😀
@firstbaby dobry napad 😉 najbližšie bude hrachova kaša 😉

cestovatelkaandrea
4. jan 2012

zeby spenat? 😅 este musim pockat do poobedia, na co budem mat chut 😀

akika722
4. jan 2012

@tinuskaha 😲 aj z pernikov je zaujimavy 😉 z pernikov som ešte nevidela 😉 len mojmu decku pernik nechuti 😒 dusi sa s nim..tak ja urobimtej z keksov
ale fakt su krasne obe 😀

kibuk
4. jan 2012

@akika722 dakujeme 🙂

perlaoceanu
4. jan 2012

@kakajka dakujem za recept. Podarilo sa, takze zozal uspech. manzel dokonca zacal riesit, ci nemame nejake vyrocie, ked som tak dobre navarila 🙂

libka1
4. jan 2012

vajcova zaprazena polievka, cestoviny s avokadovou omackou a syrom, vecer zbucham este morcaci gulas, to bude aj na zajtra 😅

li_la
4. jan 2012

kuracie prsia na grecky sposob - opekane so smotanou + ryza
ale nie je to v ramci setrenia 😀

dena
4. jan 2012

dnes u nas bude "stratené kura" a opekané zemiaky 🙂

katusska1
4. jan 2012

my máme rajčinovú polievku a parené buchty 🙂 babka sa realizuje 😀 a dobre to vonia po celom dome 🙂

titkovamiriam
4. jan 2012

gulasova polievka,knedla s vajickom,uhorkový šalat

lussy666
4. jan 2012

@dena to je ake "stratene"? 🙂

sisanka
4. jan 2012

@tinuskaha
@akika722 dakujem dievcence tak snad sa mi to podari 🙂

nadhera
4. jan 2012

kuracia polievka a rezance s tvarohom, vecer urobim langose 🙂

nadhera
4. jan 2012

@titkovamiriam prosim ta, co je to knedla s vajickom?

martinka1981
4. jan 2012

Kuracie stehna zapečene v rure s lečom + ryža

abriela
4. jan 2012

fazulova polievka s fliackami, dukatove buchticky

titkovamiriam
4. jan 2012

@nadhera no ked mam knedlu -klasika parenu tak ju bud obalim vo vajícku a vypražím,alebo ju opražim do zlatova na oleji a primiesam vajicka:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41757 jedna z verzii 🙂

lenadka
4. jan 2012

fazulova polievka odvcera, morcacie pecene stehno prespikovane cesnakom + pečene zemiaciky a cviklovy salat 🙂

nadhera
4. jan 2012

@titkovamiriam wow super vec, zatial som to robila len zo stareho chlebika alebo rohlika. Ale vyskusam aj knedlik. 😉

eva7780
4. jan 2012

@titkovamiriam ja to robievam vzdy ked ostane knedla,je to rychla a fajna dobrotka 🙂 u náas dnes zemiakovy privarok a ostalo pecene masko,tak som ho trosku "podusila"na paprike a dala na privarok,bude asi aj na zajtra

nelinka0401
4. jan 2012

u nás dnes guláš z diviny..doniesla babka 🙂 a deťom zeleninová polievka a ešte uvidím,čo dalej..nejako sa mi nič nechce...aj s počasím 😒

mmaattuuss
4. jan 2012

kuracie maso s lecovou omackou a k tomu ryža a hranolky

gianni
4. jan 2012

dnes som robila tarhonu k včerajšiemu morčaciemu sote a mama mi dnes donesie gemerské gulky-mnaaaaaam, u nás sa zvyknú robiť na 3 králov

gucz
4. jan 2012

Dnes som spravila pyré a k tomu pre deti a pre mňa pečenú rybku a pre manžela jaterničky. S uhorkami. Včera večer som uvarila červenú kapustovú polievku, sladko kyslú, ale to je len pre mňa, deti ani manžel to nelúbia.

mircova
4. jan 2012

@gucz Mohla by si mi prosím ťa poslať recept na tú polievku, ja ju zbožňujem, ale nikdy som to vevarila. 🙂

mircova
4. jan 2012

Dnes špenát, polievka hrstková. 🙂

duplinka
4. jan 2012

Na večeru cigánske risky 😀 😝

nadhera
4. jan 2012

@duplinka hned som vedela,ze si vychodnarka 🙂 ale ake su to ciganske risky?

duplinka
4. jan 2012

@nadhera 😀 na panvici opečieš chlebík z jednej strany, vyberieš ho a buchneš tam vajíčko. Žĺtok prepichneš aby vytiekol a neopečenou stranou naňho položíš chlieb. Ja ho vyberám až je vajíčko úplne upečené, niekto má rád redšie. Vajíčko sa ti pekne pripečie na chlebík. 🙂

gucz
4. jan 2012

@mircova ja to nevarím podľa receptu, len tak od oka. Ale tak nakrájala som si kapustu na tenké pásiky, dala som ju do hrnca na trochu oleja, posypala cukrom, kmínom, soľou, podusila chvíľu. Potom som pridala trochu octu, vodu, dva klinčeky, pár guľôčok čierneho korenia, aj jedno nové korenie a pretlak (veľkú krabičku , najradšej používam veľký pohár vlastného zaváraného, no už mi došiel). Zavrela som to do tlakového hrnca a povarila som to tučím 20 minút. Niekto to aj zahusťuje, ale ja som tam mala kopec kapusty, tak som nezahusťovala. Moja svokra túto polievku robí aj s mäsom, známa zasa na konci varenia dáva do tejto polievky pečeňovú paštéku, ale mne najviac chutí len ako čisto kapustová s chlebíkom. Jo a nakoniec varenia dochutím (buď pridám trochu octu, alebo cukru)