icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
5. jan 2012

Dnes om zapekala cestovinu - dokonca aj chlapci jedli, s cim som neratala 😀 Paradajkova polievka s ryzou, tu mozu aj kazdy den a teraz robim medove vafle so slahackou a struhnem tam cokoladu,lebo sa nam dako namnozila a co s nou... 😀 😀 😀

bubo1104
5. jan 2012

dnes som robila guľašovú pilevku - druhé boli šišky s džemom

nadhera
5. jan 2012

A este dodam,ze pokial boli chlapci mali , za toho nechceli krupicnu kasu, nedavna navsteva u svagra ,ktory ma uz trosku vacsie deti to zmenila a mojim deckam aspon raz do tyzdna musim robit kasicku s masielkom a kakaom. 🙂

maba
5. jan 2012

@nadhera ja zvyknem robiť holubky aj v liste z čínskej kapusty ,hlavne keď je hlávková kapusta veľmi tvrdá a ja na ňu nemám nervy 😀 .a chutí im to viac ,je to aj jemnejšie🙂

nadhera
5. jan 2012

@maba tak to by mi nenapadlo, musim svokrusi povedat 🙂 ako sa da tvrda kapusta este nahradit . Dakujem. 😉

maba
5. jan 2012

@nadhera na návšteve akosi vždy viac chutí 😎

nadhera
5. jan 2012

@maba ved to a ja s tym hrat nebudem, svokrusa urobi plny velikansky hrniec a ked nabehne 8vnucat a ich rodicia, koniec... 😀

maba
5. jan 2012

@nadhera nerob chúťky 🙂 😝 😝

nadhera
5. jan 2012

@maba toho roku som uz holubky jedla a prave po prvykrat z kelovych listov, ale dala by som si este....ja sa s tym hrajinkat nebudem....kazdy den varim,vymyslam ....kolkokrat dve hlavne jedla,lebo viem,ze chlapci mi nieco nezjedia....casto chodim tu,aspon daka inspiracia,lebo mne uz fantazia dochadza 😠

katka3012
5. jan 2012

strapacky s kyslou kapustou 😉

wighy
5. jan 2012

nadhera ved ani ja som o tom recepte este nepocula, vcera som ho objavila a je fakt chutny a da sa naplnit podla mna co chladnicka da🙂)

bubo1104
5. jan 2012

večer som nám upiekla domáci chlebík - len tak na plechu , pekáreň nemám .

romea
5. jan 2012

hrachová polievka s pôárkom, bravčové na leče a ryža 🙂

nadhera
5. jan 2012

@wighy take recepty - co chladnicka da - mam najradsej 😀 vzdy vravim, ze nie je umenie varit, ked je chladnicka plna na prasknutie...

nadhera
5. jan 2012

@bubo1104 pekaren odporucam 🙂 vecer peciem aj ja . Mali bandosi zboznuju cerstvo upeceny vychladnuty chlebik . Nepotrebuju ani maslo, syr, proste nic, len suchy chlieb.

lyongirl
5. jan 2012

@nadhera moje deti tiež nechcú krupičnú kašu, ja som si dnes spravila poobede 🙂

nadhera
5. jan 2012

@lyongirl moji kasu nechceli pokial boli malinki..., potom som ju prestala robit. No cca tri mesiace dozadu boli u svagra, ten ju robil svojim detom , dali si aj moji chalani, ked prisli domov, tak vycitavo sa ma pytali,preco im niekedy neurobim krupicnu kasu. Pripadala som si ako zla mama ,ktora deckam nedopraje. ☹

wighy
5. jan 2012

@nadhera presne 🙂))

mircova
5. jan 2012

@gucz Díky vyskúšam, snáď sa mi podarí 😉

lucikatn
5. jan 2012

Dnes sme dojedli zeleninovú polievku a manžel urobil fantastický obed - praženicu (len vajcia, bez oleja a cibule) so zeleninovou oblohou (rajčiny, redkvičky, paprika, sterilizované šampiňóny) posypané provensálskymi bylinkami s celozrnnou žemľou.
Zajtra bude šošovicová polievka (nezahusťujem mliekom ani múkou/solamylom, ale časť polievky si odoberiem a premačkám mačkadlom na zemiaky a vzniknutú "kašu" dám späť - takto robím skoro všetky polievky) a pečené kuracie stehná (asi na cesnaku) s ryžou a uhorkovým šalátom .

jarunka111
5. jan 2012

rajčinová polievka s vločkami a syrom, granadír, palacinky

yvetulka
5. jan 2012

my mame zajtra fazulovu polievocku a spizy z kur. maska, cukety, baklazanu, sampinonov a cibule, k tomu zemiacky a zeleninovy salatik, mnam 🙂

mimikett
5. jan 2012

dnes sme mali falosnu gulasovu polievky dla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8329, nezahustovala som mukou - len som ododbrala trosku polievky- rozmixovala a bolo... no a pre velky uspech aj dnes domaca pizza, naozaj vyborna, nikdy by som si nemyslela, ze doma sa da spravit taka dobra mnamka 😉

raza
5. jan 2012

@nadhera prosím ťa, čo sú to tie holúbky? 😕

gucz
5. jan 2012

my sme dnes dojedali zo včera a na večeru som spravila lečovo fazuľový šalát s párkou a k tomu chlebík. A na zajtra ráno som upiekla briošky, som zvedavá, či budú deťom chutiť 🙂

raza
5. jan 2012

dievčence dajte nejaký tip na takú tú klasickú hrachovú kašu, čo sa papá s údeným alebo opečenou safalátkou...

cigaretka5
5. jan 2012

@raza ved si googli je ich tam milion

cigaretka5
5. jan 2012

fazulova polievka so smotanou a udenym maskom a ryzovy nakyp s lesnym ovocim

adulikka
5. jan 2012

@mimikett inak aj ja robila doma až dva plechy pizze ,aj svokre chutila a nehundrala 😀 ...a len takú polievku pre mladšieho zeleninovú ,lebo ho bruško bolelo...

raza
5. jan 2012

@cigaretka5 ok, idem na to 😉