Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojky...my dnes hovädziu polievočku...a španielských vtáčkov..s ryžou 😉 😉
@ivanka85 osvedceny nemam,orechove su dobre vsetko, ale ja dnes spravim aksi tento len nedam zltkovu polevu ale potriem vychladnute cesti lekavatom a polejej cokoladovou polevou http://varecha.pravda.sk/recepty/orechovy-kolac...
Predvčerom sme mali cuketu plnenú tofu a špenátom.
Bábovku s hrozienkami a mandarínkami 😵
Včera tagliatelle so zeleninou a syrom.
Plnené piškóty poliate čokoládou 😉
Dnes špenátové lasagne.
Linecké koláčiky, lanýžky, miňonky 🙂
jaternice so zemiakmi.. 🙂
z mrazaku som vytiahla svieckovu a knedlik, pre decka zemiak pyre a rybie prsty /uz viem,preco ryby nemaju prsty 😉 / , vecer robim langose /cesto vydrzi v chladnicke 2dni/.
drobčeková polievka, kuracie s brokolicou na smotanovo-syrovej omáčke s ryžou, tvarohové guľky s jogurtom 😉
Ahojte chcem sa popytat nejaky dobry recept na bravcove maso na stave, take na kocky napr s hraskom alebo sampionmi, ja robievam take ale mam pocit ze to je take rovnake stale mate nejaky dobry recept?
Dnes lazane 😵
A pre návštevu pripravím "kiš" a muffini.
ryža a restovaná pečeň 🙂 osuch s kôprovou smotanou 😉
juuuuj práve som dostala hroznú chuť na orechové rezance - tak veru idem aj na ne 😀
gulasovu polievku a zemiaky na kyslo a k tomu pecenu klobasku a volsk oko 🙂
Ahoj...super téma ! 🙂 ja som dnes varila len dusené kuracie mäsko v horčicovo- razcovej omáčke a ryžu a potom tvarohové buchty a roládu s lístkového cesta s kyslou kapustou a klobásou od maminky 🙂
ahojte tak my sme si dnes uvarili plnené kapustné listy s varenými zemiakmi a k tomu šalát z čínskej kapusty s kukuricou a hráškom ..... mňáááám 😉 a keďže je toho viac, aj o zajtrajší obed je postarané a ak bude vonku pekne, namiesto v kuchyni budem pobehovať s mojimi láskami niekde vonku 🙂 😉
dnes-paradajkova polievka a palacinky s nutelou
zajtra-zeleninova polievka a bravčove mäso s kukuričkou+ryža+nejaky šalat
zemiakove placky,karfiolova polievka....a mame smotanovu tortu s černicami je v chladničke...mnam
dnes buchty na pare a marhulovy kolac s posypkou a zajtra kuraci vyvar a golonkove rezne s ryzou a americkymi zemiakmi a poobede nas pridu pozriet svokrovci tak isto nieco donesu 😀
nechali sme sa inspirovat falosnou gulasovou co sem ktosi vcera pridal, k tomu cestoviny so sampinonovo slaninovou omackou a pudingos 😵
zajtra smer hoffer pozriet zvieratka, takze sa najeme tam a vecer dojeme co zostane z dneska 🙂
my sme dnes dojedali zo včera, čiže plecko na kocky s hnedou omáčkou a k tomu ryža a uhorky. A polievočka zeleninová so strúhancami. Zajtra ideme pozrieť babku a dedka, tak nevarím 🙂
u nás dnes bude sviečková na smotane a knedľa 🙂
polievka s bazanta knedla, kapusta,pecene bravcove rebra a tatovi rebra s diviaka pecene.
ja dnes budem variť francúzske zemiaky
kuraci vyvar s rezancami,pecene kura s plnkou varene zemiaky,uhorkovy salat,
my ideme k starkej na obed na pečenu kačku s domácou knedľou a červ.kapustou.mnaaaaaaam 😎
dnes porova polievka a frankfurtske bravcove masko,ryza a tarhona 🙂
Ahojte my si dnes navaríme zeleninovú polievku a budeme grilovať bravčové rezne, ktoré sú od Včera v pace a k tomu opekané zemiaky a šalát 🙂 na grilovanie máme speci panvicu, vonku to nebude 😉
fašírky a zemiakovu kašu🙂

@lyongirl naša malá zase zje skoro všetko, teda okrem sladkých jedál, tie teda nemusí, hlavne má rada polievky 🙂 , to zje viac ako staršia dcéra, 😒
my dnes fazuľová polievka s údeným mäsom, zemiakové placky, dnes ešte nepečiem, máme ešte vianočné koláčiky 😉