icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

langkofel
16. jan 2012

@levandullka ja tiez robim palacinky bez cukru (cesto), myslim ze ked ich potom plnis sladkym, cukru tam je dost, a ked chces slanym nemas problem 😉

levandullka
16. jan 2012

@langkofel Konecne som nasla niekoho kto je ako ja a nesladi cesto 🙂. Dakujem za rady, urcite slane palacinky vyskusam 😉

kaya60
17. jan 2012

@levandullka jeej, dnes budu u vas palacinky? tak dobru chut 🙂 my uz treti den dojedame kapustnicu, chybaju nam doma nejaki stravnici...neviete o niekom? 🙂

danielaj
17. jan 2012

@langkofel ja robím palacinky tak ako ty, myslím tie náplne, tiež mám radšej slané plnené, zapekané, medovo-orechové sú mňam, a ešte robievam aj plnené pudingom, najradšej karamelovým a potom ich zapekám so smotanou, asi aj dnes budem robiť také 😉
@levandullka
@gucz aj ja našej malé dávam pečienku a tiež jej chutí 😉

langkofel
17. jan 2012

Hehe, prisla som aj dnes rano kuk, najst daku inspiraciu, no uz fakt neviem co varit pre 1 a 1/2 cloveka 😀
Inac pekna tema, jedna z mala kde sa nikto s nikym nehada a kde sa skoro vsetky zhodneme 😉

levandullka
17. jan 2012

@kaya60 Veru, budu palacinky na zdravy sposobom a pre Adamka bude spenatik 🙂. Este vam dnes urcite budem volat kvoli tomu ako sa robi 🙂. Moja premiera 😉. A veru, myslim ze najblizsich stravnikov mate v TT, ostatni sme vsetci dalej ☹. Ale mnam kapustnica!

levandullka
17. jan 2012

@danielaj Vidis? Puding, to ma ani nenapadlo 🙂. A protom ich robievam 🙂

kaya60
17. jan 2012

@levandullka mnam, dnes budu u vas hody 🙂

levandullka
17. jan 2012

@kaya60 Dufam 🙂 Len co zajtra....?

eva7780
17. jan 2012

dnes u nás špagety s ml.masom

kaya60
17. jan 2012

@levandullka ved to, ani nie je taky problem navarit, ako vymysliet ze co 🙂

koran
17. jan 2012

@gucz ďakujem 🙂

levandullka
17. jan 2012

@kaya60 Presne tak. Uz mi dochadzaju napady ☹. Budem musiet zrejme siahnut po kucharskych knizkach a hladad nejaku inspiraciu 🙂

babush
17. jan 2012

dnes jednoducho, kedze mm nie je doma 😀 francuzska cibulacka s opekanym chlebikom a syrom, kuracia pecen s ryzou

kibuk
17. jan 2012

dnes karfiolova polievka a zapekane palacinky s tvarohom,nutelou 🙂

karin0401
17. jan 2012

ahojte.mam mesačneho synčeka ktoreho kojim,okrem neho este dalšich dvoch hladošov muža a 7ročneho syna 😉 poradte co by som mohla uvarit . uz naozaj neviem co vymysliet 😒

gianni
17. jan 2012

dusená hovädzinka s hlivou ustricovou + tarhoňa a zeleninový šalát
na večeru zapekaná brokolica so zemiakmi

libka1
17. jan 2012

chilli con carne a k tomu ryza

chloe001
17. jan 2012

Tvarohove rezance nasladko... 😉

salma22
17. jan 2012

spenatovo vajickovu polievku

gumkacik
17. jan 2012

u na sdnes vari tato konecne . kuracie meso namocene v kary korenim a k tomu bud rezance alebo spagety . este presne nevie co s toho vynde to je taky vymy sleny recept. a vytahla som s mrazaku gulas s diviny a kupim knedlu.

daniz
17. jan 2012

No ja by som mala niečo s kapustou - buď úhrabky, alebo strapačky - nechám na deti na čo budú mať chuť.

kkubekova
17. jan 2012

jaaaj baby, u nas sa dnes dojeda - hura, hura - mozem si kludne vylozit nohy na stol, kym mala spinka 😀

daniz
17. jan 2012

@karin0401 cestoviny, halušky, nejaké mäsko - aj z mletého, namiesto vyprážania len daj na plech na papier a šup do rúry - pokvapkané olejom, polievočky.....len inšpiráciu 😉

vivusika
17. jan 2012

francúzske zemiaky, paradajková polievka so syrom 🙂

mata1001
17. jan 2012

kysla zemiakova polievka,pre mm kapustova polievka a zapekane cestoviny....

dena
17. jan 2012

zeleninove rezne a zemiakovu kasu 🙂

tinuskaha
17. jan 2012

cviklova polievka a granadir

lenka268
17. jan 2012

@strihalka este som tam zabudla vcera napisat ze korenie na ryby davam 😵 , to da peknu vonu a chut 😀