icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelynka18
24. jan 2012

@lucikatn ano dakujem tak podobne to poznam len sa to robi v hrnci na sporaku 🙂

idris
24. jan 2012

@zuzka1. ty si asi všade Zuzka 😀 😀 😀 😵
idem popozerať čo odporúčate

taj ja som dnes len niečo jednoduché malo to byť len pre mňa no zjedla to moja malá šelma 😵 😵
zapekané na panvici. 1zemiak, trošku masla, 1 vajíčko brokolica hrášok kukurica a cibuľka .. Cibuľku som pokrájala na mesiačiky, na to na tenké plátky zemiak, nechať piecť 10 min na panvici s maslom potom na vrch brokolicu a ostatnú zeleninu po chvíľke dusenia zaliať ochuteným vajíčkom a môžete papať cca 20 min to trvalo ale je to tak pre jedného, ale ak je veľká panvica tak aj pre 4roch 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzka1.
24. jan 2012
zuzka1.
24. jan 2012

@idris to sa ti zda😀DD
pravidelne len do 3-4 tem nakukam 😀

raza
24. jan 2012

dnes len hŕstková polievka (dajako sme si ju oblúbili 😀 ) a na večeru som urobila mňááámkovú pomazánku z domácich škvariek .. ááá a že chudni 😅

tosomja
24. jan 2012

zeleninová polievka (brokolica, mrkva, zeler, pór, hrášok..., zemiaky)

smejkoh
25. jan 2012

sosovicova polievka, zapecene zemiaky s cibulkou, redkovkou, slaninkou a vajickami, posypane pazitkou - recept sa vola jarné zemiaky

prahaxx
25. jan 2012

dnes sosovicova zo vcera a cestoviny s parkami a vajickom, zeleninovy salatik 🙂

danielaj
25. jan 2012

dnes dojedáme zo včera chlebovú cesnačku, 🙂 mala som na pláne robiť pečené buchty, ale nemám droždie, resp. mala som, ale staré, tak som ho vyhodila, ☹ tak zmena plánu, robím kuracie rizoto skukuričkou a šampiónmi a keď sa dorobí, ideme do obchodu kúpiť droždie, buchty budú zajtra 😉

sima.p
25. jan 2012

Baby, poradte nejaké jedlo, kde idú jablká, máme ich veľa, ale už ich treba rýchlo skonzumovať. Niečo som ako pyré zamrazila (namiesto výživ), ale chcela by som aj nejaké jedlo, dajte tip...

dida84
25. jan 2012

@sima.p napr. žemlovka alebo koláčiky z lístkového cesta plnené jabľčkami... 🙂
alebo našim chutí aj bravčová pečeň takto:
Bravčovú pečeň orestujeme na masle, posypeme mletým čiernym korením, sladkou červenou paprikou a premiešame. Trošku opekáme. Potom pečeň vyberieme, do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninku a cibuľu. Chvíľu pražíme. Pridáme pečeň, prelisovaný cesnak, jablká na kocky a paradajky pokrájané nadrobno. Ochutíme tymianom, vegetou, worcesterovou omáčkou, podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec jemne zahustíme hladkou múkou a dochutíme soľou. Podávame s opekanými zemiakmi.... 🙂

kibuk
25. jan 2012

maslova zeleninova polievka s cestovinami,granadir a nutelove mafiny 😉

adelaida33
25. jan 2012

ahojte, dnes upečiem len jablkovo-škoricový závin (listkové cesto), lebo na obed dojedáme zo včera maďarský guláš s knedľou

bubo1104
25. jan 2012

dnes : dojedáme buchty na pare (čučoriedkové) a polievka z viac druhov zeleniny a prirobila som do nej krupicové halušky

lydia22
25. jan 2012

Chlebova polievka,pecene kuracie stehna,ryza,kompot.

nelinka0401
25. jan 2012

dnes rajčinovo-kapustovú polievku s kuracími krídelkami a zemiakové placky s pečienkou a strúhaným syrom

salma22
25. jan 2012

zeleninove rizoto

bianka234
25. jan 2012

@sima.p ja ked som toto jedlo prvýkrát videla tak som neverila že je to jedlé, ale je a veeeeľmi. Spravíš cesto ako na zem.placky ale len trošku soli cukor , vajíčko, proste budú na sladko. normálne spravíš placky a na ne dáš za lyžicu, aj dve dusených jablčok s vanilkou,zahustiť zlatým klasom, nech to nie je riedke, ja vždy spravím za hrniec tých jablk, lebo ich zjeme aj same. Je to výborné jedlo, odporúčam

lululka555
25. jan 2012

dnes bude omeleta so slaninkou,alebo zeleninou a zemiacky k tomu a vecer este oblizprst 🙂

firstbaby
25. jan 2012

u nas dnes paradajkova polievka s krupicovymi haluskami a rezance s tvarohom a pre tatina rezance s makom a lekvarom 🙂

rastulka
25. jan 2012

Ja mam migrenu,takze u nas dnes vari mm,gulašik 😉

daniz
25. jan 2012

Ja dnes rozmýšľam nad gulášovou polievkou + čerstvé pečivo môže byť či?

daniz
25. jan 2012

@sima.p lievance, palacinky plnené jablkami či dusenými, či len takými, žemlovka, rôzne koláče, alebo načistiť poukladať na papier na radiator a vysušiť... 😉

smejkoh
25. jan 2012

@sima.p Ahoj, ja mam jablka zasterilzovane - osupane, nastruhane jablka chvilku podusime v hrnci, dame do poharov a zasterilizujeme 15 min. Teraz v zime, ked robim strudlu, kolace alebo hocico s jablkami, tak si len otvorim poharik 🙂

ewkaewka
25. jan 2012

brokolicovo-pórova krémová polievka, rezance s tvarohom 🙂

titkovamiriam
25. jan 2012

dnes kapustova polievka s klobasou-posuch,granatír a nedalo mi:ked som isla na obed pre Mareka do školky mali pečene buchty-tá vona-tak už peciem ku poobednej kavičke a kakavku 😉

jenie123
25. jan 2012

@titkovamiriam mozem ta poprosit o recept na posuch? manzel ho ma strasne rad, tak by som ho prekvapila.. 🙂

zuziq
25. jan 2012

tak dnes varim asi na cely tyzden, kedze mi svokor doniesol orestovane pecienky a ja uz som mala vybrate masko.
Polievka madarska zemiakova
Pecienky na jablckach s ryzou
Masove gulky v paradajkovej omacke robene v rure

jenie123
25. jan 2012

@titkovamiriam dakujem.. 🙂