icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
26. jan 2012

dnes čevabčiči.zemiaky na kocky,horčica a cibulaa 🙂 mnam
pridam zopar tipov ako
@savanahhh 🙂
1. palacinky s lekvarom,nutelou aj zapekane
2. zeleninove,kuracie rizoto
3.chilli con carne s ryžou,americke zemiaky alebo hranolky
4.zemiakove placky
5.Bravčove na prirodno,tarhona
6.halušky-bryndzove,syrove,tvarohove,špenatove 🙂
7.pirohy
8.pangas pečeny v rure zo zemiakmi
9.kuracie pečienky so smotanou+horčica,ryza (niekedy pridam uhorky nadrobno alebo obmena a šampiony)
10.kurča na smotane alebo niekedy rychla večera len omačka na smotane s lubovol.cestovinou
11.cestoviny mis mas 🙂
12.francuzke zemiaky
13.polievky-zeleninove,hrachova sedliacka,sosovicova,fazulova so smotanou,hrstkova,krupkova,zemiakova...
14.šunkafleky
15.lečo
16.granadir-uhorka,cvikla
17.pečene kuracie stehna ryza,kompot
18.faširky-zeleninove,klasicke
19.zemiaky na kyslo volske oko alebo vajko na tvrdo,chlebik
20.trenciansky parok
21.šošovicovy,fazulovy privarok
22.bravčove na kukurici,zahustene syrom
23.kracia mnamka taka nasa vymyslena 🙂

-a ešte vela,vela napadov,snad sa niekto inšpiruje 🙂

zuzka1.
26. jan 2012

@kibuk mozem poprosit recept na cevabcici?vobec to nerbim, v skole som to milovala 😵

andyda
26. jan 2012

@sweetsuzi dakujem urcite vyskusam mam 15 rocneho chalana a mam pocit ze zje aj nas. 🙂

kibuk
26. jan 2012

@zuzka1. Mleté mäso(ja robim z brav.pliecvka) zmiešame s korením,soľou,paprikou,prelisovaným cesnakom,nadrobno pokrájanou cibuľou,majoránkou,vajíčkami.Vytvarujeme valčeky,ktore vysmažame na oleji 🙂

miri.b
26. jan 2012

my dnes dojedame: paradajkova polievka, spenatove halusky so zeleninovou omackou a postruhanym syrom, tofu na cinsky sposob a ryza 🙂

miri.b
26. jan 2012

inak spenatove haluskz som robila 1x a boli super jemne (dala som do nich aj ovsennu kasu, co mi ostala z ranajok) a odporucam 😉

kibuk
26. jan 2012

a ešte ma napadlo 🙂
24.sviečkova na smotane,knedlik
25.gulaš na husto,kolienka
26.kelova,kapustova polievka
27.buchty na pare
28.zapekana cestovina zo zeleninou
29.rezance s tvarohom,makom
30.rezne kuracie,bravcove zemiaky
31.karfiolove zemiaky
32.vypražany karfiol.hranolky,tatarka ...... 🙂 😉
33.dolky,talky,lievance

titkovamiriam
26. jan 2012

@zuzka1.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34463 dobrý nápad na sobotu 😉 dnes len zeleninova polievka a ostal mi granatír tak ten dojeme 😉

jenie123
26. jan 2012

pizza.. 🙂

babulka123
26. jan 2012

dnes vari sestra.. ze ako dobre..ideme na navstevu .. a zajtra bude zemiakova kasa a losos, v sobotu bryndzaky a v nedelu len take nieco light lebo ideme na DOVOLENKUUU tesim tesim teeeesssiiiiim

gianni
26. jan 2012

dnes ešte dojedáme a na večeru bude pizza(od dnes majú akciu:čerstvé cesto na pizzu z lidla) 😉

adelaida33
26. jan 2012

paradajková polievka s ryžou, špenátové rezance so syrovo-šampiňónovou omáčkou

firstbaby
26. jan 2012

dnes dojedame paradajkovu polievocku a sosovicovy privarok so zemiakmi a s parkom pre tatina 🙂

prahaxx
26. jan 2012

my mame lahku zeleninovu so slovenskou ryzou a zemiakovu kasu + fasirku, pre malu jogurtik 🙂

danielaj
26. jan 2012

ja už mám navarené 😀 polievka zo suchého hrachu, pečené buchty s domácim slivkovým lekvárom 😉 a môžeme ísť na prechádzku 😝

nasta197
26. jan 2012

@prahaxx Ahoj nič v zlom Tvoja mala ma na obed jogurtík? daj jej radšej s tej polievočky 🙂 aj zemiaková kaša je fajn 😉

zuzka1.
26. jan 2012

dakujem, mnaaaaam 😵

dida84
26. jan 2012

Prajem pekný dník... 🙂
My dnes brokolicová polievočka, kuracie pečienky a zemiaková kaša... Na želanie nášho Samka... 🙂

dida84
26. jan 2012

@bubinko83 mňam... milujem zapekánú brokolicu... 😝

zklimekova
26. jan 2012

my dnes budeme mať dukátové buchtičky a paradajkovú polievočku

katkas1
26. jan 2012

@gianni je to cesto dobre?Ja vzdy robim doma normalne kysnute ale rada by som skusila aj nieco ine.

vivusika
26. jan 2012

u nás dnes na Tamarkine želanie vyprážaný syr, hranolky a perníkové muffinky s čokoládou 🙂

gianni
26. jan 2012

@katkas1 no to neviem,ešte som ho nemala,iba ked ho urobím a trochu ochutnám(bo vela nemôžem)tak dám vedieť aké bolo ale určite je domáca pizza lepšia,tiež som sa chcela už pustit do kysnutého cesta ale vyskúšam najskôr toto ked ho majú , stojí myslím 99centov

katkas1
26. jan 2012

@gianni dobre tak potom podaj hlasenie ci je dobre...dakujem

tkmama
26. jan 2012

Zdravím, kucháročky. Ja dnes robím brokolicu pod perinkou, ale straaašnúúú chuť mám na bryndzové halušky, tak asi spravím kompromis a k tej brokolici uvarím bryndzovú polievku.

lululka555
26. jan 2012

zienky na kolko stupnov peciete pizzu? a ako dlho? dakujeeem 🙂

katkas1
26. jan 2012

na 220, kym nie su kraje pekne hnede 😀

prahaxx
26. jan 2012

@nasta197 polievku mame spolocnu, ten jogurt je k zemiakovej kasi miesto fasirky

kibuk
26. jan 2012

zopar fotiek 🙂
trenčiansky parok, maslova zeleninova polievka s cestovinami,granadir a dnešne čevabčiči 🙂