Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes dojedame: paradajkova polievka, spenatove halusky so zeleninovou omackou a postruhanym syrom, tofu na cinsky sposob a ryza 🙂
inak spenatove haluskz som robila 1x a boli super jemne (dala som do nich aj ovsennu kasu, co mi ostala z ranajok) a odporucam 😉
a ešte ma napadlo 🙂
24.sviečkova na smotane,knedlik
25.gulaš na husto,kolienka
26.kelova,kapustova polievka
27.buchty na pare
28.zapekana cestovina zo zeleninou
29.rezance s tvarohom,makom
30.rezne kuracie,bravcove zemiaky
31.karfiolove zemiaky
32.vypražany karfiol.hranolky,tatarka ...... 🙂 😉
33.dolky,talky,lievance
@zuzka1.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34463 dobrý nápad na sobotu 😉 dnes len zeleninova polievka a ostal mi granatír tak ten dojeme 😉
pizza.. 🙂
dnes vari sestra.. ze ako dobre..ideme na navstevu .. a zajtra bude zemiakova kasa a losos, v sobotu bryndzaky a v nedelu len take nieco light lebo ideme na DOVOLENKUUU tesim tesim teeeesssiiiiim
dnes ešte dojedáme a na večeru bude pizza(od dnes majú akciu:čerstvé cesto na pizzu z lidla) 😉
paradajková polievka s ryžou, špenátové rezance so syrovo-šampiňónovou omáčkou
dnes dojedame paradajkovu polievocku a sosovicovy privarok so zemiakmi a s parkom pre tatina 🙂
my mame lahku zeleninovu so slovenskou ryzou a zemiakovu kasu + fasirku, pre malu jogurtik 🙂
ja už mám navarené 😀 polievka zo suchého hrachu, pečené buchty s domácim slivkovým lekvárom 😉 a môžeme ísť na prechádzku 😝
dakujem, mnaaaaam 😵
Prajem pekný dník... 🙂
My dnes brokolicová polievočka, kuracie pečienky a zemiaková kaša... Na želanie nášho Samka... 🙂
my dnes budeme mať dukátové buchtičky a paradajkovú polievočku
u nás dnes na Tamarkine želanie vyprážaný syr, hranolky a perníkové muffinky s čokoládou 🙂
Zdravím, kucháročky. Ja dnes robím brokolicu pod perinkou, ale straaašnúúú chuť mám na bryndzové halušky, tak asi spravím kompromis a k tej brokolici uvarím bryndzovú polievku.
zienky na kolko stupnov peciete pizzu? a ako dlho? dakujeeem 🙂
na 220, kym nie su kraje pekne hnede 😀

dnes čevabčiči.zemiaky na kocky,horčica a cibulaa 🙂 mnam
pridam zopar tipov ako
@savanahhh 🙂
1. palacinky s lekvarom,nutelou aj zapekane
2. zeleninove,kuracie rizoto
3.chilli con carne s ryžou,americke zemiaky alebo hranolky
4.zemiakove placky
5.Bravčove na prirodno,tarhona
6.halušky-bryndzove,syrove,tvarohove,špenatove 🙂
7.pirohy
8.pangas pečeny v rure zo zemiakmi
9.kuracie pečienky so smotanou+horčica,ryza (niekedy pridam uhorky nadrobno alebo obmena a šampiony)
10.kurča na smotane alebo niekedy rychla večera len omačka na smotane s lubovol.cestovinou
11.cestoviny mis mas 🙂
12.francuzke zemiaky
13.polievky-zeleninove,hrachova sedliacka,sosovicova,fazulova so smotanou,hrstkova,krupkova,zemiakova...
14.šunkafleky
15.lečo
16.granadir-uhorka,cvikla
17.pečene kuracie stehna ryza,kompot
18.faširky-zeleninove,klasicke
19.zemiaky na kyslo volske oko alebo vajko na tvrdo,chlebik
20.trenciansky parok
21.šošovicovy,fazulovy privarok
22.bravčove na kukurici,zahustene syrom
23.kracia mnamka taka nasa vymyslena 🙂
-a ešte vela,vela napadov,snad sa niekto inšpiruje 🙂