icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salma22
26. jan 2012

dnes boli zapekane zemiacky s maskom

januschka10
26. jan 2012

@lussy23 dakujem. ta stava sa mi zda nejaka zvlastna,ale ked to funguje..to maslo mi tam nejako nejde.

katkas1
26. jan 2012

@nedockava4 kuracie nugetky v zemiakovom cesticku recept je na mmbazare, su vyborne, makkucke raz dva urobene a da sa to je bez problemov aj studene

chloe001
26. jan 2012

palacinky...

gucz
26. jan 2012

my dnes zeleninové rizoto, pre tatíka k tomu aj mäso na šťave

lili777
26. jan 2012

@lucikatn 5 mrkiev očistiť, nakrájať na kocky, opražiť dve cibule na oliv. oleji, keď sú opražené, opražiť mrkvu. Namočenú šošovicu /kupujem v Lidl takú drobunkú/ hodíme spolu s opraženou mrkvou do tlakáča alebo normálne uvaríme do mäkka v hrnci. Zlejeme vodu, trošinku tam necháme, aby šošovica s mrkvou bola taká "mokrá". Vyšlaháš trochu oliv. oleja s cca 3 lyžicami kremžskej horčie a zaleješ šalát. Super sa do toho hodí petrželnová vňať /mrazená, čerstvá/. Je to výborné a spapajú aj deti /nie bábo/. Chutné je do toho nakrájať údené kuracie stehná /tiež majú v Lidl/, ale ja nedávam, lebo zdravo žijeme🙂

lili777
26. jan 2012

@lucikatn a jedávame to tak samostatne, nie ako prílohu. Ako taká nezvyčajná príloha je super pečená cvikla. Očistiš ako zemiaky, nakrájaš na mesiačiky do zapekacej misky, poleješ trošku oliv. olejom a posolíš. Pečie sa toto cca 35-35 min v rúre, Je to sladké a veľmi chutné. Aj deťom chutilo. Môže to byť super príloha k rybe, zdravá a ešte aj lacná🙂

lussy23
26. jan 2012

@januschka10 aj mne sa zdá zvláštna.... ale možno je to dobré. 🙂

gianni
26. jan 2012

@katkas1 tak hlásim že pizza,teda cesto je o.k.,aspon mne chutí,ale aj tak pizza z originálnej pece je predsa iná,naj...,len to cesto neviem na aký dlhý plech vyválkali ,musela som z neho odrezat a dat na druhý lebo vela pretrcalo a to nemám najmenšiu rúru,tak väčšiu som urobila pre chlapov a menšiu tuniakovú pre seba..

vesi
26. jan 2012

@lussy23
@januschka10

ja som tie rezne presne podľa receptu robila viackrát a výsledok je výborný 🙂

nasta197
26. jan 2012

Dnes sme mali paradajkovú polievku a mleté rezne zo syrom a zemiaková kaša 🙂 a drobec si pochutnal na kuracinke na smotane s hráškom mrkvou a pyré + slivkový komót

irsina83
26. jan 2012

jablkovo- mandlovy kolac

foto 1. pred upecenim bez mandli
foto 2. pred upecenim s mandlami
foto 3. upeceny

libka1
27. jan 2012

@irsina83 mnaaaaaaaaaaaaam 😵 hned by som si dala
my dne kapustnica, cestoviny s cuketovou omackou

danielaj
27. jan 2012

my dnes dojeme hrachovú polievku zo včera, a muž mi nachystal šťuku a kapra, tak niečo vypražím a niečo zapečiem s nejakou omáčkou v rúre, + pečené zemiaky, zeleninový šalát, poobede perníkovú muffiny 🙂

kibuk
27. jan 2012

dnes česke buchty s lekvarom a nutelou a polievka neviem aka,možno žiadna hmm

lencyca
27. jan 2012

zo včera mi zostali cestoviny zo syrovou omáčkou,muž si to chcel dať aj na večeru,ale som mu to zatrhla 😠 ,malému spravím zeleninkovú polievku s písmenkami

ewkaewka
27. jan 2012

hŕstkova polievka, špagety so syrovo - paradajkovou omáčkou, puding s ovocím a piškótami 🙂

janulabj
27. jan 2012

@irsina83 úúúžasne vyzerá, isto aj chutí, maš recept? či som ho tu prehliadla? dakujem

lucikatn
27. jan 2012

@lili777 cvilku pečiem aj ja ale dávam to spolu na jeden pekáč - nakrájané zemiaky aj cvikla na kocky, podlejem troškou vývaru (keď robím slepačiu a pod. polievku tak dám viac vody a potom si to nadávkujem do mrazáka a používam ako vývar) a pofŕkam oliv. olejom a dám piecť. Je to fantastické.

Ďakujem za recept a určite vyskúšam lebo také zdravé šalátiky máme veľmi radi.

mariana0915
27. jan 2012

babulky ked robite šišky kolko davate oleja?????????podla oka alebo presne ako piše v recepte ?prišla som nato že nemam vela oleja doma a vonku nemožem isť ☹

dida84
27. jan 2012

My dnes paradajková polievočka a zapekané cestoviny... 🙂

gumkacik
27. jan 2012

su spagety s dubakovo sunkovu omacku robenu doma a slepy gulas

titkovamiriam
27. jan 2012

u nas pohankova polievka a žemlovka 🙂
@mariana0915 olej na vysmazanie tak aby bola polovica šišky namočena,daj do cesta viac rumu a nebudu ti tolko oleja pit 🙂

manila421
27. jan 2012

@irsina83 mnaaaam, daj recept.

kibuk
27. jan 2012

a už mame upečene 🙂 😉

bv_alexandra
27. jan 2012

@mariana0915 daj roztopene maslo 😉

manila421
27. jan 2012

cestoviny so sampionovou omackou

lululka555
27. jan 2012

my dnes sladky obedik....lekvarove pirohy s oprazenou struhankou 😝 😝 😝 tesiiiim

lunana
27. jan 2012

Žienky vedeli by ste mi poradiť? Chcela by som spraviť škoricové osie hniezda a chcela by som ich aj s tou bielou polevou, neviete mi poradiť ako sa robí? Ďakujem