icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
27. jan 2012
eva7780
28. jan 2012

hrachova kasa s udenym masom,šišky,alebo pecene buchty-este uvidim

kibuk
28. jan 2012

gulas a falosne bryndzove "pirohy" 🙂

adelaida33
28. jan 2012

hovädzí vývar, hovädzie varené, dusená zelenina a zemiaky s maslom. a dúfam, že zostane rovno aj na zajtra 😅 .

tinuskaha
28. jan 2012

gulas pre manzela a pre nas cestoviny so spenatovo-nivovou omackou 😉

kinka555
28. jan 2012

kuracie mäsko na prirodno s cestovinou a mliekova melencova polievka 😉

lululka555
28. jan 2012

my dnes vyprazany syr,zemiaky ,tatarska 🙂

anika11
28. jan 2012

@lululka555 muzove najoblubenejsie sobotne jedlo 🙂 no dnes ma smolu,mame halusky s kapustou od vcera 😎

sisanka
28. jan 2012

kuraci vyvar,medove kuracie prsia plnene broskynou a syrom,ryza,pecene zemiaky,salat 🙂

katkas1
28. jan 2012

takze mi dnes dojedame polievku zo vcera a poobede ideme k svokrovcom tak nam hadam daco daju 😀 a zajtra kuraci vyvar a maso na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a americkymi zemiakmi

nadhera
28. jan 2012

dako mam vela domacej kyslej kapusty - snad nejaky recept na nete najdem 😉 pocula som o plackach...uvidime.

lydia22
28. jan 2012

Šošovicovy privarok,zemiaky a klobaska.

iinuska
28. jan 2012

segedin s knedlou

vivusika
28. jan 2012

u nás fazuľovica od včera 🙂 poobede máme oslavu Tamarkiných menín, takže chlebíčky, jednohubky, punč ... a upiekla som nanukové rezy s banánom 😀

mis_ka
28. jan 2012

pecene dolne kuracie stehienka, peceny baklazan s cesnakovym dressingom a zemiakova kasa 🙂 polievka som chcela cicerovu ale zabudla som ho vecer namocit, tak bude az zajtra

danielaj
28. jan 2012

zeleninová polievka - mrkva, karfiol, hrášok, haluštičky, a po dlhom čase robím strašne zložité jedlo - slíže - 😀 tvarohové, grankové, makové, orechové - kto na čo bude mať chuť, poobede nejaký koláčik - ešte musím porozmýšľať aký 😉

nadhera
28. jan 2012

@mis_ka keby si mala tlakovy hrniec, mohla si mat cicerovu polievku uz dnes 😀 😀 😀 tlakac je na nezaplatenie, kocky z MK potvrdia .

petra0801
28. jan 2012

Ja idem robiť brav. rezne so sezamom a k tomu opekane zemiaky a polievka bude haluškova zo zeleninou.No a zajtra nám zostane tá polievka a bravčové rizoto... 🙂

rastulka
28. jan 2012

dojeme zeleninovu polievku zo včera a upečiem dukatove buchty podla receptu @tiffanka 😀 😲

barushkaaam
28. jan 2012

dneska ovocne knedliky a zajtra zapekana brokolica

nadhera
28. jan 2012

@jarunka111 tiez sa mi to nezdalo, ked pochvalila... ale potesilo. Keby vedela, ze som to davala do tlakoveho hrnca o 4tej rano a o 5tej som uz sla do prace... proste som sikulka , snazim sa. 😀 😀 😀 Tlakac je super vec.

rora
28. jan 2012

zemiakova kasa a vysmazany syr 😀

gianni
28. jan 2012

zo včera na rýchlo opečená krkovička so zemiakmi a zeleninovým šalátom a ešte bude k tomu tiramisu

ankalv1
28. jan 2012

ahojte,my dnes šampiňónovo-syrové špízy,opekané zemiaky 🙂 a zajtra ideme na hostinu 🙂

bodka13
28. jan 2012

kelová s párkom a zemiakmi, bryndzové halušky so slaninkou a smotanou....koláč rafaelo 🙂

tosomja
28. jan 2012

hranolky, syr, slepačia polievka - bude aj na zajtra.
na večeru pre malú zemiaky s cuketou, pre nás šopský šalát

dadulka271
28. jan 2012

plnena paprika v rajcinovej omacke,pecene buchty a zajtra obratene rezne,ryza,salatik mrkvovy 😝

sisanka
28. jan 2012

kocky poradte nejaky dobry kolacik.skor taky zakusok...mm bude mat narodeniny a pride par ludi a chcem nieco upiect...len neviem co...stale mame marlenku alebo smotanovu nepecenu tortu ale chcem skusit nieco ine...dakujem za rady 😉

lussy23
28. jan 2012

@tosomja čo je to šopský šalát?