Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hrachova kasa s udenym masom,šišky,alebo pecene buchty-este uvidim
gulas a falosne bryndzove "pirohy" 🙂
hovädzí vývar, hovädzie varené, dusená zelenina a zemiaky s maslom. a dúfam, že zostane rovno aj na zajtra 😅 .
gulas pre manzela a pre nas cestoviny so spenatovo-nivovou omackou 😉
kuracie mäsko na prirodno s cestovinou a mliekova melencova polievka 😉
my dnes vyprazany syr,zemiaky ,tatarska 🙂
@lululka555 muzove najoblubenejsie sobotne jedlo 🙂 no dnes ma smolu,mame halusky s kapustou od vcera 😎
kuraci vyvar,medove kuracie prsia plnene broskynou a syrom,ryza,pecene zemiaky,salat 🙂
takze mi dnes dojedame polievku zo vcera a poobede ideme k svokrovcom tak nam hadam daco daju 😀 a zajtra kuraci vyvar a maso na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a americkymi zemiakmi
dako mam vela domacej kyslej kapusty - snad nejaky recept na nete najdem 😉 pocula som o plackach...uvidime.
Šošovicovy privarok,zemiaky a klobaska.
segedin s knedlou
u nás fazuľovica od včera 🙂 poobede máme oslavu Tamarkiných menín, takže chlebíčky, jednohubky, punč ... a upiekla som nanukové rezy s banánom 😀
pecene dolne kuracie stehienka, peceny baklazan s cesnakovym dressingom a zemiakova kasa 🙂 polievka som chcela cicerovu ale zabudla som ho vecer namocit, tak bude az zajtra
zeleninová polievka - mrkva, karfiol, hrášok, haluštičky, a po dlhom čase robím strašne zložité jedlo - slíže - 😀 tvarohové, grankové, makové, orechové - kto na čo bude mať chuť, poobede nejaký koláčik - ešte musím porozmýšľať aký 😉
Ja idem robiť brav. rezne so sezamom a k tomu opekane zemiaky a polievka bude haluškova zo zeleninou.No a zajtra nám zostane tá polievka a bravčové rizoto... 🙂
dneska ovocne knedliky a zajtra zapekana brokolica
@jarunka111 tiez sa mi to nezdalo, ked pochvalila... ale potesilo. Keby vedela, ze som to davala do tlakoveho hrnca o 4tej rano a o 5tej som uz sla do prace... proste som sikulka , snazim sa. 😀 😀 😀 Tlakac je super vec.
zemiakova kasa a vysmazany syr 😀
zo včera na rýchlo opečená krkovička so zemiakmi a zeleninovým šalátom a ešte bude k tomu tiramisu
ahojte,my dnes šampiňónovo-syrové špízy,opekané zemiaky 🙂 a zajtra ideme na hostinu 🙂
kelová s párkom a zemiakmi, bryndzové halušky so slaninkou a smotanou....koláč rafaelo 🙂
hranolky, syr, slepačia polievka - bude aj na zajtra.
na večeru pre malú zemiaky s cuketou, pre nás šopský šalát
plnena paprika v rajcinovej omacke,pecene buchty a zajtra obratene rezne,ryza,salatik mrkvovy 😝
kocky poradte nejaky dobry kolacik.skor taky zakusok...mm bude mat narodeniny a pride par ludi a chcem nieco upiect...len neviem co...stale mame marlenku alebo smotanovu nepecenu tortu ale chcem skusit nieco ine...dakujem za rady 😉

@lyongirl ja budem zajtra robit štedrák:
http://www.akosatorobi.sk/video/2645/stedrak-re...