icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
7. feb 2012

@akika722 ja robím klasickú čokoládovú a nemyslela si túto: 50 ml šľahačkovej smotany, 25 dkg čokolády
Šlahačku v hrnci zahrievame, do horúcej pridáme nalámanú čokoládu a miešame,keď sa začnú tvoriť bublinky odstavíme...nevaríme!!! Necháme vychladnúť a polievame. Dokonale sa rozotiera , pri krájaní nepraská a chutí skvele.

katinkaaa7
7. feb 2012

dnešný obedík bol: bravčové mäsko na horčici a dusená ryža,cvikľa

zklimekova
7. feb 2012

tak u nás dnes na obedík bola krémová brokolicová polievka a šošovicový prívarok, chlebík...vajíčko-klobáska kto sa pre čo rozhodol 🙂

monika2606
7. feb 2012

Neviem už kto sem dával recept na syrové fašírky, neviem to už nájsť, ale ďakujem veľmi pekne za skvelý typ, fašírky sú súper, akurát som ich dorobila a neviem či si nedám aj duplu 😀

akika722
7. feb 2012

@titkovamiriam čokoladova nejaka 😅
@majka35 prezradila keby nezabudla mobil doma..ona je v praci 😖

akika722
7. feb 2012

dik baby,už som aj v obchode bola 😀 cesto hotove,necham ho chvilku a hadzem piecť 😵

majushkab
7. feb 2012

@danielaj prosím ťa na ten koláčik z lístkového cesta dávaš puding horúci,alebo ho necháš vychladnúť,ozaj môže byť veľmi chutný a chcem ho skúsiť 🙂

majushkab
7. feb 2012

Tak u nás dnes karfiolovo-mrkvová polievka a vypražaný karfiol so zemiakovým pyré. 🙂 a kto chcel tak šalátik alebo kyslé uhorky

mimikett
7. feb 2012

@veve39 ahoj robim tento, akurat ja davam cinsku kapustu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842

mimikett
7. feb 2012

tak dnes sme mali rychlovku cestoviny s paradajkovo-olivovou omackou a jablkovo-skoricovo muffinky - ostali uz len dva kusky 😀

akika722
7. feb 2012

@titkovamiriam na kolko stupnov a ako dlho sa to pečieeeeeeeeeeeee? 😅 už som ho mala dať 😅 nepiše v recepte 😅
@miriamr

danielaj
7. feb 2012

@majushkab ja ´dávam teplý, aj horúci som už dávala, keď som ponáhľala, a je to v pohode 😉

januschka10
7. feb 2012

rezen s ryzou a salat. na obed bola porova polievka kremova a cestoviny.

miriamr
7. feb 2012

@akika722 podľa rúry 25-35min na 180st. uvidíš, ked sa budú okraje odlepovať od plechu 😵

akika722
7. feb 2012

@miriamr vdaka 😀 prave sa dopiekol,ano na 180 som nakoniec dala 😵 pečiem vela ale všetko len podla receptov 😅
už ked som tu,zajtra budu halušky s tvarohom 😵 + nejaku polievočku urobime..šošovicovu?fazulovu?netušim 😀

miriamr
7. feb 2012

@akika722 teraz ho môžeš potrieť džemom a tak dať čokoládu, bude šťavnatejší 😉 dobrú chuť 😵

akika722
7. feb 2012

@miriamr už je natrety,ale rozmyšlam že nakoniec ho len posypem kokosom 😀 deti spia tak sa do špajzky nedostanem 😅

miriamr
7. feb 2012

@akika722 môžeš, aj orechmi, mandľami.. bude fajn

akika722
7. feb 2012

@miriamr orechy nemam 😅 a isto to bude jesť aj krpec tak bude bez nich 😀 dakujem za receptik aj rady 😵

kibuk
7. feb 2012

dnesne menu 🙂

baculka77
7. feb 2012

ahojte dievčence, stále každý deň chodím k vám na inšpirácie, ale dnes ma napadlo že pozriem na stránkach materské škôlky jedálne lístky. Tam je pekne rozpísané aj raňajky aj oped aj olovrant takže skúste ak niektorá chcete aj túto stránku a o jedálny lístok máte postarané 🙂 http://www.mssvantnerova.eu/vismo/zobraz_dok.as...

titkovamiriam
7. feb 2012

@akika722 uz neskoro no mozno do buducna:čokoladová poleva:

poleva:10dkg kockového cukru,1dkg kakaa,5dkg masla,1/8l vody-staručký recept na polevu:

Cukor vo vode uvaríme na nitku,odstavíme a vmiešame maslo a kakao.-poleva nesteká a krasne sa leskne

titkovamiriam
7. feb 2012

@baculka77 ja sa inspirujem aj skolke aj v skole 🙂 listky su na nete asi kazdej skoly 😉

akika722
7. feb 2012

@titkovamiriam dakujem,ma prisť mama na kavu tak sa jej opytam 😀 tu je moj vytvor 😀

titkovamiriam
7. feb 2012

@akika722 mnaaam 😀

salma22
7. feb 2012

dnes boli spagety s morcadelou

akika722
7. feb 2012

@titkovamiriam ďakujem 😀 starši syn chcel "kolášik" vravim mu..chceš?už je hotovy..tak že eé 😖 ta dik..ocko zje po dennej 😀
mladši zjedol už 2ks 😀

salma22
7. feb 2012

@akika722 suhlasim s titkovamiriam mnamky vyzera dobre aky si robila?

akika722
7. feb 2012

@salma22 milujem špagety 😀

akika722
7. feb 2012

@salma22 dakujem 😀 pernik-dala som do neho kusky čokolady a hrozienka 😵 vyššie je recept @miriamr mi davala receptik 😉