Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnešný obedík bol: bravčové mäsko na horčici a dusená ryža,cvikľa
tak u nás dnes na obedík bola krémová brokolicová polievka a šošovicový prívarok, chlebík...vajíčko-klobáska kto sa pre čo rozhodol 🙂
Neviem už kto sem dával recept na syrové fašírky, neviem to už nájsť, ale ďakujem veľmi pekne za skvelý typ, fašírky sú súper, akurát som ich dorobila a neviem či si nedám aj duplu 😀
@titkovamiriam čokoladova nejaka 😅
@majka35 prezradila keby nezabudla mobil doma..ona je v praci 😖
dik baby,už som aj v obchode bola 😀 cesto hotove,necham ho chvilku a hadzem piecť 😵
Tak u nás dnes karfiolovo-mrkvová polievka a vypražaný karfiol so zemiakovým pyré. 🙂 a kto chcel tak šalátik alebo kyslé uhorky
@veve39 ahoj robim tento, akurat ja davam cinsku kapustu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842
tak dnes sme mali rychlovku cestoviny s paradajkovo-olivovou omackou a jablkovo-skoricovo muffinky - ostali uz len dva kusky 😀
@titkovamiriam na kolko stupnov a ako dlho sa to pečieeeeeeeeeeeee? 😅 už som ho mala dať 😅 nepiše v recepte 😅
@miriamr
rezen s ryzou a salat. na obed bola porova polievka kremova a cestoviny.
ahojte dievčence, stále každý deň chodím k vám na inšpirácie, ale dnes ma napadlo že pozriem na stránkach materské škôlky jedálne lístky. Tam je pekne rozpísané aj raňajky aj oped aj olovrant takže skúste ak niektorá chcete aj túto stránku a o jedálny lístok máte postarané 🙂 http://www.mssvantnerova.eu/vismo/zobraz_dok.as...
@akika722 uz neskoro no mozno do buducna:čokoladová poleva:
poleva:10dkg kockového cukru,1dkg kakaa,5dkg masla,1/8l vody-staručký recept na polevu:
Cukor vo vode uvaríme na nitku,odstavíme a vmiešame maslo a kakao.-poleva nesteká a krasne sa leskne
@baculka77 ja sa inspirujem aj skolke aj v skole 🙂 listky su na nete asi kazdej skoly 😉
@titkovamiriam dakujem,ma prisť mama na kavu tak sa jej opytam 😀 tu je moj vytvor 😀
@akika722 mnaaam 😀
dnes boli spagety s morcadelou
@titkovamiriam ďakujem 😀 starši syn chcel "kolášik" vravim mu..chceš?už je hotovy..tak že eé 😖 ta dik..ocko zje po dennej 😀
mladši zjedol už 2ks 😀

@akika722 ja robím klasickú čokoládovú a nemyslela si túto: 50 ml šľahačkovej smotany, 25 dkg čokolády
Šlahačku v hrnci zahrievame, do horúcej pridáme nalámanú čokoládu a miešame,keď sa začnú tvoriť bublinky odstavíme...nevaríme!!! Necháme vychladnúť a polievame. Dokonale sa rozotiera , pri krájaní nepraská a chutí skvele.