Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@efci ja by som si tiež mala spraviť plán na celý týždeň čo variť,už sa na to chystám dlho.lebo väčšinou rozmýšľam deň dopredu čo na obed a niekedy až v ten deň ráno a nič ma nenapadá-všetky jedlá mi vyfučia z hlavy 😒
fazuľová na kyslo, jablková žemlovka 🙂
@katinkaaa7 aj ja ho robím je perfektný a občas tam pridám aj ovocie, mňam 😉
@lucadra
@titkovamiriam tak tak 😒
ale zas veľmi ma tu inšpiruju recepty 😀 a da sa aj lacnejšie občas 😀 ako napr.tie rožkove pirohy 😀 😀 jedlo "zadarmo" a mm spokojny 😀
@katinkaaa7 ja ho robievam veeeeeeeeeeeeelmi často,milujeme ho 😀 len cesto robim hnede nech je farbeny 😝
a dnes ešte šošovicova polievka bude-že večera 😝
Tak ja dnes nevarim,mame zo vcera gulasovu polievku a na veceru spravim kapustove halusky 😝 mnam,mnam 😝
@katinkaaa7 ja tento tiez robievam ale s coko pudingom 🙂 Pripadne opacnu verziu, ze je piskota cokoladova a puding vanilkovy.
My na veceru len hlavkovy salat a rybaciu pomazanku.
a zajtra asi fazulova na sladko a langose.. ak mi nic ine nenapadne,alebo neporadite 😀
Dnes zemiakové lokše a polievka zo včera(karf.mrkvova) ...a piekla som aj maffiny čo tu niekto(nepamätám kto a nechcem popliesť) včera dával link boli super a už ich niet 🙂
@akika722 ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý 🙂
inak fajn halusky kupujem v jednote,,mrazene.. rozmrazim,, dam bryndzu,alebo syr,,slaninku a je to hotove za par minut 😉
@efci ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý
@kibuk hej hej skušala ,ja ich nemusim ale manžel pochvaloval 😵
@katinkaaa7 ja som dala puding ten smotanovy a hnede cesto 😵 už som ho asi 20x robila behom pol roka 😀
@rastulka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
baby potrebujem poradit...mam doma 1kg a pol kyslej kapusty a neviem co uz mam varit..dajte nejake napady co s nou??dakujem 😀 😀
zapekane palacinky na slano🙂 mnam uz teraz sa na ne tesim🙂
@akika722 ten recept na tie rožkové pirohy vyzerá super,musím tiež vyskúšať

tak dnes som nevarila ale upiekla kolac,no nic moc ale polka je uz fuc aj to len je syn doma 🙂 " Jednoduchy cokoladovy s piskotami"