icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
8. feb 2012

tak dnes som nevarila ale upiekla kolac,no nic moc ale polka je uz fuc aj to len je syn doma 🙂 " Jednoduchy cokoladovy s piskotami"

katinkaaa7
8. feb 2012

@efci ja by som si tiež mala spraviť plán na celý týždeň čo variť,už sa na to chystám dlho.lebo väčšinou rozmýšľam deň dopredu čo na obed a niekedy až v ten deň ráno a nič ma nenapadá-všetky jedlá mi vyfučia z hlavy 😒

mircova
8. feb 2012

fazuľová na kyslo, jablková žemlovka 🙂

mircova
8. feb 2012

@katinkaaa7 aj ja ho robím je perfektný a občas tam pridám aj ovocie, mňam 😉

akika722
8. feb 2012

@lucadra
@titkovamiriam tak tak 😒
ale zas veľmi ma tu inšpiruju recepty 😀 a da sa aj lacnejšie občas 😀 ako napr.tie rožkove pirohy 😀 😀 jedlo "zadarmo" a mm spokojny 😀
@katinkaaa7 ja ho robievam veeeeeeeeeeeeelmi často,milujeme ho 😀 len cesto robim hnede nech je farbeny 😝

akika722
8. feb 2012

a dnes ešte šošovicova polievka bude-že večera 😝

snu
8. feb 2012

a ete torticka 😉

rastulka
8. feb 2012

Tak ja dnes nevarim,mame zo vcera gulasovu polievku a na veceru spravim kapustove halusky 😝 mnam,mnam 😝

efci
8. feb 2012

@katinkaaa7 ja tento tiez robievam ale s coko pudingom 🙂 Pripadne opacnu verziu, ze je piskota cokoladova a puding vanilkovy.
My na veceru len hlavkovy salat a rybaciu pomazanku.

snu
8. feb 2012

a zajtra asi fazulova na sladko a langose.. ak mi nic ine nenapadne,alebo neporadite 😀

majushkab
8. feb 2012

Dnes zemiakové lokše a polievka zo včera(karf.mrkvova) ...a piekla som aj maffiny čo tu niekto(nepamätám kto a nechcem popliesť) včera dával link boli super a už ich niet 🙂

efci
8. feb 2012

@rastulka na halusky sa chystam uz dva tyzdne 😀 Dufam, ze buduci tyzden ich uz konecne urobim.

kibuk
8. feb 2012

@akika722 skusala si tie rozkove pirohy?? 🙂 ja som s nimi bola spokojna 🙂

katinkaaa7
8. feb 2012

@akika722 ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý 🙂

snu
8. feb 2012

@rastulka kapustove halusky mmmm.. myslis take so slaninkou? noooo moze byt.. este teda zvazim ten zajtrajsi obed :D

rastulka
8. feb 2012

@akika722 ako robis tie rozkove pirohy? Mat poruke aj recept na jedlo "zadermo" je vzdy dobre 😀 😀 😀

snu
8. feb 2012

inak fajn halusky kupujem v jednote,,mrazene.. rozmrazim,, dam bryndzu,alebo syr,,slaninku a je to hotove za par minut 😉

katinkaaa7
8. feb 2012

@efci ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý

akika722
8. feb 2012

@kibuk hej hej skušala ,ja ich nemusim ale manžel pochvaloval 😵
@katinkaaa7 ja som dala puding ten smotanovy a hnede cesto 😵 už som ho asi 20x robila behom pol roka 😀
@rastulka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse

drobik1
8. feb 2012

baby potrebujem poradit...mam doma 1kg a pol kyslej kapusty a neviem co uz mam varit..dajte nejake napady co s nou??dakujem 😀 😀

rastulka
8. feb 2012

@akika722 Dakujem,maju na zajtra sladke 😎

snu
8. feb 2012

@rastulka ano ano to je onco 😀

akika722
8. feb 2012

@drobik1 koložvarska,segedin,kapustnica 😀

snu
8. feb 2012

@drobik1 skus tie kapusove halusky co rastulka pisala

kvetula2109
8. feb 2012

zapekane palacinky na slano🙂 mnam uz teraz sa na ne tesim🙂

snu
8. feb 2012

@akika722 co je kolozvarska?

katinkaaa7
8. feb 2012

@akika722 ten recept na tie rožkové pirohy vyzerá super,musím tiež vyskúšať

akika722
8. feb 2012

@snu ryža kapusta..neviem ako sa to robi,ja to neznašam,ale muž dudral že mam urobiť.smola,nerobim 😅

efci
8. feb 2012

@akika722 tak z tohto by som hned zjedla vsetko, skoda len ze nemam dobru kapustu

snu
8. feb 2012

@akika722 tak to mi voobec nic nehovori 😀