icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katinkaaa7
8. feb 2012

@drobik1 kuracie stehná na kapuste 😝

kibuk
8. feb 2012

@akika722 my sme zasa pirohovy vsetci a skusala som aj z tvaroohoveho cesta 🙂 😉

kvetula2109
8. feb 2012

@snu preklada sa ryza kysla kapusta a mlete maso klobasa a nakoniec sa to cele zaleje smotanou,ked to niekto vie robit je to fajne🙂

akika722
8. feb 2012
raza
8. feb 2012

@akika722 mňáám, ja milujem koložvársku..

snu
8. feb 2012

@akika722
@kvetula2109 no zaujimave.. vobec si neviem predstavit ako to moze chutit 😀 no idem,,krpec vstava.. pojdeme ochutnat tu tortu 😀

snu
8. feb 2012

dovi

katinkaaa7
8. feb 2012

@snu
@akika722 ja robím koložvársku tak že na cibuľke a cesnaku opražím nakrájané bravčové mäso,nakrájanú na koliečka klobásu a jaternice,potom tam pridám kapustu.Všetko sa to dusí,podlieva vodou,pridajú sa koreniny a hotovo,ryžu tam nedávam.Tak neviem či je to koložvárska alebo ako to mám nazvať.

akika722
8. feb 2012

@snu mne to nechuti 😝

snu
8. feb 2012

@akika722 😀

drobik1
8. feb 2012

hm baby dakujem za tipy len to mi maly nezje a kolozvarsku nemusim...bleee 😠 nejake ine napady nie su???

yvetulka
8. feb 2012

@drobik1 a co len tak upiect nakrajane zemiaky a posypat tou kapustou. nam to velmi chuti, svokor si k tomu dava acidko a ja sladke mlieko, svokra iba tak.

raza
8. feb 2012

@drobik1 a čo takto segedín? ja som ho práve dovarila a už som aj zjedla jednu porciu 😵

drobik1
8. feb 2012

@raza hm no to mi maly nezje:-P

drobik1
8. feb 2012

@yvetulka ale vdaka to je dobry napad ale este uvidim..mozno tam dam aj mäso... 😀 😀

aninka30
8. feb 2012

ani dukatove buchty nie su zle 😉 a v rure sa dopeka kuracie mäsko so zemiakmi mnam

bubo1104
8. feb 2012

dnes sme zhrešili a boli : hranolky a vyprážaný syr

gucz
8. feb 2012

u nás dnes boli kuracie prsíčka na šťave s jablkami a k tomu ryža

tosomja
8. feb 2012

zeleninová polievka s krúpami, rizoto s mäsom, zeleninou a syrom 🙂
maková bábovka - nestihla vychladnúť, je fuč 😀

adros
8. feb 2012

panenka na zelenine, ryža

mimikett
8. feb 2012

nam sa dnes nechcelo varit, tak nam dobre padli parene buchty z obchodu a boli fakt dobre - makkucke a vela lekvaru 🙂

iinuska
8. feb 2012

vysmazany karfiol, varene zemiaky, tatarska

lussy23
8. feb 2012

@lucadra ja som zatiaľ plánovala asi raz. Čo sa týka tých jedál, tak tie boli, len nie v dni, keď som ich naplánovala. Nám totiž niektoré jedlá ostanú aj na dva dní a viac.

salma22
8. feb 2012

zemiakove placky

adros
8. feb 2012

babulky, dajte tip na dobrú karfiolovú krémovú polievočku, nejakú odskúšanú. Ďakujeeeem

titkovamiriam
8. feb 2012

@adros karfiol uvarit v osolenej vode,popripade tam dat aj mrkvu-po uvareni rozmixovat a pridat smotanu. 🙂

adros
8. feb 2012

@titkovamiriam smotanu na varenie alebo na šlahanie? koreniny žiadne? iba soľ?