Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no dnes robím zapekané cestoviny s brokolicou ,syrom a šunkou.mňam 😉
zdravím : dnes som si privstala a zamiesila na cesto na buchty . Buchty na pare dopadli super a plnila som ich čučoriedkami a slivkovým lekvárom . Muž je na týždňovke , ale ja a malý sa napráskame - mňam . Na vrch bude maslo , cukor a granko + mliečko na zapitie
prosim, nemate niekto dobry recept na telacie maso, kupila som manzelovi a neviem, co s nim , dakujem
@akika722 z tarhone som ešte rizoto nerobila,musím vyskúšať...vyzerá dobre 😝
@danielaj aj sestra v nej robieva džem, využíva ju ostošesť, preto som ju aj ja chcela.. no, už som do nej naložila, ale teraz neviem, že čo sa deje, lebo to miešalo, ale teraz prestalo, ja že fajn, asi sa už pečie, ale keď na to kukám, veď to ešte vôbec nieje dobre premiešané... na vrchu je kopec múky... 😕 ☹ to tak mám byť?
babule zlate sikovne, mozem poprosit o naozaj dobry osvedceny recept na šišky? 🙂
@petusko ja robím tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/sisky-fotorece... a vždy sú super 😵
@opica musím ťa poprosiť o radu, teda neviem, čo robím zle, ale skúšam ten tvoj falafel a všetko by bolo ok, pokým som to nevysmažila, na panvici sa mi to postupne rozpadlo na jednu hnusnú "gebuzinu", vôbec mi tie guličky nevydržali, kde som spravila chybu? Je pravda, že som nedala PDP a tú žemlu, ale študovala som rôzne recepty a ani jedno, ani druhé tam neišlo, môže tam ísť vajko, ale ani to som nedala, lebo hmota mi drží super pokope, teda pokým nevysmážam...hmmm, som sklamaná, že moja snaha vyšla nazmar, lebo sa to od rána snažím urobiť pri 2 chorých deťom, najmenší má horúčky a stále ho nosím, tak len čo zaspal som sa činila a dopadlo to ☹ ☹ ☹ , takže sme bez obeda 😠
@lyongirl to je na 100% tym ze si nedala vajce. vajce sa dava do setkeho preto, aby to drzalo pokope. hoci sa ti zda, ze surova masa drzi pokope, ale ked sa spoji s teplom, rozpadne sa. to by sa ti stalo aj s fasirkou alebo akymkolvek mletym masom alebo aj kolacom. takze vajce. skus a daj vediet
Paradajkova polievka, masko so stavou a zemiakovou kasou s mrkvou 🙂
kapustova polievka, spenat,kasa,vajko
my dnes paradajkova polievka a prekladane zemiaky mala lubi...
dnes sme dojedli cícerovú polievku, bravčové karé na šampinónoch a zemiakovú kašu. poobede spravím šišky bez vyprážania alebo palacinky, mňám.
@titkovamiriam tak karfiolová polievočka je super, dala som tam karfiol a zemiaky, tú smotanu na šlahanie a tavený syr 🙂

práve som dovarila dusenú kuraciu pečienku so zemiakmi...takže dobrú chuť k obedu 🙂