icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katinkaaa7
9. feb 2012

práve som dovarila dusenú kuraciu pečienku so zemiakmi...takže dobrú chuť k obedu 🙂

danielaj
9. feb 2012

@lucula73 ja tiež tarhoňu robím skoro ako ryžu, ako
@katkas1 píše, tam nemáš čo pokaziť 😉

nelinka0401
9. feb 2012

no dnes robím zapekané cestoviny s brokolicou ,syrom a šunkou.mňam 😉

bubo1104
9. feb 2012

zdravím : dnes som si privstala a zamiesila na cesto na buchty . Buchty na pare dopadli super a plnila som ich čučoriedkami a slivkovým lekvárom . Muž je na týždňovke , ale ja a malý sa napráskame - mňam . Na vrch bude maslo , cukor a granko + mliečko na zapitie

miri.b
9. feb 2012

prosim, nemate niekto dobry recept na telacie maso, kupila som manzelovi a neviem, co s nim , dakujem

katinkaaa7
9. feb 2012

@akika722 z tarhone som ešte rizoto nerobila,musím vyskúšať...vyzerá dobre 😝

raza
9. feb 2012

@danielaj aj sestra v nej robieva džem, využíva ju ostošesť, preto som ju aj ja chcela.. no, už som do nej naložila, ale teraz neviem, že čo sa deje, lebo to miešalo, ale teraz prestalo, ja že fajn, asi sa už pečie, ale keď na to kukám, veď to ešte vôbec nieje dobre premiešané... na vrchu je kopec múky... 😕 ☹ to tak mám byť?

petusko
9. feb 2012

babule zlate sikovne, mozem poprosit o naozaj dobry osvedceny recept na šišky? 🙂

miriamr
9. feb 2012

@petusko ja robím tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/sisky-fotorece... a vždy sú super 😵

lyongirl
9. feb 2012

@opica musím ťa poprosiť o radu, teda neviem, čo robím zle, ale skúšam ten tvoj falafel a všetko by bolo ok, pokým som to nevysmažila, na panvici sa mi to postupne rozpadlo na jednu hnusnú "gebuzinu", vôbec mi tie guličky nevydržali, kde som spravila chybu? Je pravda, že som nedala PDP a tú žemlu, ale študovala som rôzne recepty a ani jedno, ani druhé tam neišlo, môže tam ísť vajko, ale ani to som nedala, lebo hmota mi drží super pokope, teda pokým nevysmážam...hmmm, som sklamaná, že moja snaha vyšla nazmar, lebo sa to od rána snažím urobiť pri 2 chorých deťom, najmenší má horúčky a stále ho nosím, tak len čo zaspal som sa činila a dopadlo to ☹ ☹ ☹ , takže sme bez obeda 😠

kralicica
9. feb 2012

@lyongirl to je na 100% tym ze si nedala vajce. vajce sa dava do setkeho preto, aby to drzalo pokope. hoci sa ti zda, ze surova masa drzi pokope, ale ked sa spoji s teplom, rozpadne sa. to by sa ti stalo aj s fasirkou alebo akymkolvek mletym masom alebo aj kolacom. takze vajce. skus a daj vediet

daniz
9. feb 2012

@lyongirl cestovinky s vajíčkom, alebo grankom to istia.

chloe001
9. feb 2012

Paradajkova polievka, masko so stavou a zemiakovou kasou s mrkvou 🙂

daniz
9. feb 2012

@akika722 vyprážaný syr, zemiačky, tatarka

lyongirl
9. feb 2012

@kralicica čo sa nerozpadlo, tak som dala teraz piecť, ale nevidím to ružovo...

ukana
9. feb 2012

@petusko , ja som pridala recept na sisky na str. 828 🙂

jjeanny
9. feb 2012

kapustova polievka, spenat,kasa,vajko

akika722
9. feb 2012

@daniz dik za napad,ale toto robim raz/max.x ročne 😅 ja som taky blby zastanca zdravej vyživy a nerada tlačim vypražene do deti 😒

danielaj
9. feb 2012

@raza tak to netuším, neviem, prečo tam ostala múka, mne to vždy pekne premieša, potom zostane ticho - to kysne 😀 a potom sa pečie, 😉 robila si presne podľa receptu ? 😖

raza
9. feb 2012

@danielaj hej, podla receptu, ale už je asi dobre, ona len oddychovala, ona mieša každú chvýľu, potom si dá pauzu a potom zas. to tak asi má byť. píšem si aj s jednou holkou a aj ona hovorila, že je j pekáreň to tak robí 😉

danielaj
9. feb 2012

@raza presne tak, mieša po chvíľke aj tá moja, len som myslela, že tvoja celkom prestala, tak je to ok, potom daj vedie´t, ako to dopadlo 😉

mimmka30
9. feb 2012

@daniz narobila si mi chute musim aj ja urobit nemali sme davno..

mimmka30
9. feb 2012

my dnes paradajkova polievka a prekladane zemiaky mala lubi...

adelaida33
9. feb 2012

dnes sme dojedli cícerovú polievku, bravčové karé na šampinónoch a zemiakovú kašu. poobede spravím šišky bez vyprážania alebo palacinky, mňám.

majka35
9. feb 2012

@akika722 brokolicové, karfiolové fašírky 😵

adros
9. feb 2012

@titkovamiriam tak karfiolová polievočka je super, dala som tam karfiol a zemiaky, tú smotanu na šlahanie a tavený syr 🙂

akika722
9. feb 2012

@majka35 ta Pišta toto do ust neda Maji 😒 aj dnešne rezance s tvarohom komentuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že hmmmmm..to co toto 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

akika722
9. feb 2012

@majka35 AAAAAAAALE dobry napad..asi ja a deti brokolicove a on ten syr? 😀

daniz
9. feb 2012

@akika722 ale ten bez vyprážania, a daj tomu nejaký špeci názov.

A ináč vôbec netuším, čo bude dnes na večeru. Asi len taká riedka praženička + čerstvé pečivo. Dlho sme nemali.
To ja géééénius

majka35
9. feb 2012

@akika722 ta môj by nezjedol rezance s tvarohom ani za svet 🙄 ale brokolicové fašírky by jedol furt ... k tomu kaša a mrkvový šalát ... som robila v sobotu, plná misa fašíriek