icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisanka
9. feb 2012

baby ja som sa asi dnes zblaznila....peciem este domace rozky 😀 ze nech je k tej fazulovej polievke....takto vyvaram a hlavna vec ze drzim dietu 😀 😀 😀 😀

akika722
9. feb 2012

@daniz jaj ten? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992 ten mu chutil 😀
@majka35 mnam mala som prisť sobotu 😀 😀 😀 😀 moj zjedol nemal na vyber 😀 😀 😀 😀 😀 😀 odudral,ohundral ale zjedol 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nemusi byť vkuse len toot čo on chce ne? 😅

akika722
9. feb 2012

@sisanka 😀 ved da sa aj "rožkova" dieta nie? 😀 😀 😀 😀 ja som čitala už aj o slaninovej,ak najdem ten časopis sfotim ti a nahodim..tak tie rožky su oproti tomu nič 😀

majka35
9. feb 2012

@sisanka domáce rožky? klobúk dolu a receptík? 😵

majka35
9. feb 2012

@akika722 môj v jednom kuse hundre na jedlo a potom, že po kom to má moja dcéra 😕

akika722
9. feb 2012

@majka35 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

svistinka
9. feb 2012

tekvicova polievka, spenat, varene zemiaky+ volske oko 😵

mircova
9. feb 2012

polievka zo včera fazuľová na kyslo a zapekaná brokolica so zemiakmi

sisanka
9. feb 2012

@majka35 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10112 som zvedava ake budu,zatial mi kysnu 🙂 dufam ze potom odolam tej voni 😀

sisanka
9. feb 2012

@akika722 ak ostane tak si zajtra dam,zajtra mozem pecivo 😀 len v tom recepte pisu ze sa hned zjedia tak si budem musite jeden odlozit 😀 😀 😀

mircova
9. feb 2012

Kočky poradte dáku dobrú sviežu tortičku, jogurtovú, tvarohovú, alebo niečo podobné 🙂

eva7780
9. feb 2012
lucikatn
9. feb 2012

Ahojte, nemá niektorá z vás osvedčený recept na šalát? Niečo na raňajky alebo desiatu/olovrant k pečivu? Najlepšie by bolo bez majonézy (tatárskej) a salámy lebo to veľmi nemusíme....

kvietocek7
9. feb 2012

ahojte babenky
poradte ako a co robievate s jahnacim maskom?? nejaky dobry receptik prosim 🙂 🙂 🙂 🙂

kvietocek7
9. feb 2012

@lucikatn no to by som aj ja rada pre deticky 🙂

lucikatn
9. feb 2012

@miri.b pokiaľ chceš niečo nezdravé a sýte tak uvar guláš a máš o obed postarané 😀 😉

mimikett
9. feb 2012

@lucikatn vyskusaj toto, je to sice pisane ako natierka, ale podla mna je to taky salatik. Ja zvyknem papriky niekedy nahradit redkovkami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2306 . No a v lete si robievam len tak, ze nadrobno nakrajanu paradajku, papriku a uhorku zmiesam s bielym jogurtom, osolim, okorenim, zasypem struhanym syrom a papam s pecivkom.

mimikett
9. feb 2012

dnes sme mali cinu z morcacieho maska+mrkva+por+kesu oriesky a k tomu ryza... rychle a chutne 😉

opica
9. feb 2012

@lyongirl mne sa to nerozpadlo. ta muka tam, podla mna, musi ist, je to skrob a tym padom to drzi dokopy. ta zemla by asi nemusela, ale ja som to robila podla toho receptu

dida84
9. feb 2012

my dnes francúzske zemiaky... 😝

januschka10
9. feb 2012

@eva7780 uz varim masko.Kupila som kusok bravcovej panenky a tu udusim a potrom tu tarhonu tak ako je v recepte. No a este hovadziu polievku, ale to bude aj na zajtra.

erni
9. feb 2012

@mircova ja robim uplne jednoducho- piskotovy korpus, a zmiesam jemny tvaroh a mascarpone ,navrch ovocie a zaliat farebnou zelatinou 🙂
ale prisla som vam povedat,ze som robila babovku kde namiesto muky idu pudingy, babovka je ako pierko a podla receptu vydrzi dlho makucka...len skoda,ze uz nas nie,lebo polovica uz nie je 😀
@kvietocek7 ja mam zase v mrazaku jelenie maso a tiez rozmyslam ,ze co s tym..asi to hodim do pacu,ale jahnacie by bolo takto skoda nicit 🙂

kittyaoliver
9. feb 2012

Dnes som robila zeleninovu polievku, a skusala som syrove fasirky, no a bola to basta 🙂 Upiekla som ich v rure, takze neboli ani mastne, ine uz nerobim 🙂 Robila som k tomu tatarsku a upiekla zemiaky, mnam 😎 Dakujem za recept

sirene
9. feb 2012

u nas hribova polievka a k tomu cesnakový posuch na plech

lolko_lenka
9. feb 2012

paradajková polievka a kurací perkelt 🙂 na zajtra idem upiecť bôčik a uvariť zemiaky na vňatke 🙂

eva7780
9. feb 2012

žienky poradte mi omacku na cestoviny z bambina,nieco osvecene

kvietocek7
9. feb 2012

@erni no ja som to minuly tyzden robila len tak na stave lebo som nevedela co s tym, dala som to do tlakoveho,ale ti poviem ze mnammmm mnaaam este teraz mam tu chut v ustach. Tak preto sa aj pytam ci aj nieco ine sa s tym da robit. A to jelenie ako pripravujes?

erni
9. feb 2012

@kvietocek7 to muselo byt super, ved jahnacie masko je najjemnejsie..v arabskych statoch natom ficia...
k tomu receptu my to volame ze diabolske rezne- lebo je to taka univerzalna marinada skoro na vsetky druhy masa,potom sa to len opecie na panvici....vajcia, trochu sojovky, worchester, horcica, kecup, vegeta, korenie, prip.trosku chilli(ja nedavam) vzdy to robim od oka podla toho kolko mam masa,tak primerane tomu dam pocet vajec...najlepsie je to nechat postat cez noc v chladnicke a takto v paci ti to vydrzi aj 4 dni,ked je vela masa a je to rychle a chutne 🙂

kvietocek7
9. feb 2012

@erni nooo mnaaam dobre to zniee, musim si to odlozit a nabuduce to urobim 🙂

sisanka
9. feb 2012

tu su moje rohlicky 🙂