icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lyongirl
9. feb 2012

@opica múku som tam dala 🙂

marta83
9. feb 2012

@kittyaoliver Prosim Ta napises mi recept na tie syrove fasirky???? dakujem

kibuk
9. feb 2012

@marta83 kuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222 zajtra tiež idem robit 🙂

zuzla2
9. feb 2012

ahojte..prosim vas, co by som mohla urobit zo stavy z kyslej kapusty???? 😕

tortelinka
9. feb 2012

baby, peciete niekto "vyprazany " syr v rure?klasika obalit a sup na vymasteny plech?nerozteka sa?

zuzana235
9. feb 2012

@mircova ja robievam casto jablkovu s piskotami mame ju strasne radi 🙂

janusa_
9. feb 2012

Dnes hranolky, a brusnicova omacka , nehodi sa k sebe ale tak prislo.

titkovamiriam
9. feb 2012

@tortelinka ja ho robim v rure-bud klasika vtedy si urobim z alobalu take ,,truhlicky,,na neho aby netiekol-aleb si syr nastruham pridam do neho vajicko a zapeciem v hrncekoch alebo v mufinkovej forme-tam mozes dat aj sunku alebo zeleninku 😉

elise
9. feb 2012

@zuzla2 polievka ako základnapriklad fazulová mliečna kyslá🙂

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ ahoj este som to nejedla a ani nerobila 😀

janusa_
9. feb 2012

@amalka421 😀 ani ja az do dnes, mala som este trochu brusnicoveho kompotu, potrebovala som flasu nasla som brusnice tak som spravila omacku a ine sa mi nechcelo tak som spravila hranolky😅 co uz aj taka kombinacia niekedy sa da🙂

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ a to ako robi ta omacka, lebo ja neviem co stale varit, sice teraz som doma a mamina vari, ale ked som doma tak varim ja, tym myslim moj druhy domov... 😀

janusa_
9. feb 2012

@amalka421nakrajam na drobno cibulu, a varim ju spolu s brusnicami a cervenym vinom, ked zacne tuhnut prijem kompot, stavu z pomaranca, zazvor, chilli a trosku povarim, zahustim skrobovou muckou rozmiesanou vo vine.

lucikatn
9. feb 2012

@mimikett sice teraz nemám doma cottage ale keď ho dokúpim tak ju vyskúšam lebo vyzerá dobre. Ďakujem

janusa_
9. feb 2012

nakrajam na drobno cibulu, a varim ju spolu s brusnicami a cervenym vinom, ked zacne tuhnut prijem kompot, stavu z pomaranca, zazvor, chilli a trosku povarim, zahustim skrobovou muckou rozmiesanou vo vine.

@amalka421

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ fiha, no hadam to zvladnem len to cili ja nemusm, ale moj lubi velmi cili, aj syn zje stiplave.. no ale neviem este co je brusnica.... 🙂

lussy23
9. feb 2012

Dnes sa dojedol perkelt a Zajtra budú šišky a paradajková polievka a bude aj na sobotu 🙂

janusa_
9. feb 2012

@amalka421 brusnice su take male cervene bobulky, daju sa bezne kupit aj susene,viem ze sa zavaraju a existuje aj dzem

strihalka
9. feb 2012

palacinky, tento tyden jiz po druhe 😀

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ fuu aj tak neviem co to je a ako to vyzera.. ale dakujem za typ

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ 😀

amalka421
9. feb 2012

@strihalka mnam asi poviem mamine, nech mi palacinky spravy ,mne sa nikdy nedaria 😢

duplinka
9. feb 2012

môj manžel si dnes objednal pečený bôčik s kyslou kapustou a knedlíkom. 🙂

janusa_
9. feb 2012

@amalka421 google skus 😉 😀 to niic ja tiez neviem vela veci ako vyzera a niekedy ani nviem co jem 😀

kittyaoliver
9. feb 2012

@marta83 robile som tieto fašírky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222 a boli fakt super. akurát som ich nepiekla na panvici,ako je v recepte, ale v trube. Dala som ich na papier na pečenie, a pokvapkala olejom. boli super 😀

amalka421
9. feb 2012

@janusa_ no ja som skusila uz vseliake skoro jedla, kedze nezijem na slovensku.. no musim vediet sa postarat o 3 chlapoch a jedno dievca tym myslim mojho chlapa a mojho syna a este s namy byva svagor, a moja dcerka.. takze mam e veselo stale ale teraz sme doma na uzemi slovenska takze teraz som doma ako v hoteli 😀

janusa_
9. feb 2012

@amalka421 a kde zijete? my mame doma tez vela chlapov cez vikend takze poznam ako to je varit vo velkom 😀

amalka421
9. feb 2012

no v anglicku tam sa mi narodili aj deticky 😀

janusa_
9. feb 2012

@amalka421 jaaj 🙂

opica
9. feb 2012

@lyongirl tak potom neviem, robila si male tie gulicky? jedine to mi napadlo...prepac, neporadim ☹