icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
10. feb 2012

Zeleninova polievka a pizza.

mojkamirka
10. feb 2012

perkelt

danielaj
10. feb 2012

dievčatá odporúčam túto extra rýchlu polievočku, robím ju často, deti ju majú radi a je hotová do 20 minút 🙂dnes som ju tiež robila 😉

Na oleji alebo masle si opražím krupicu,pridám rozšľahané vajíčka, miešam, urobia sa také hrudky, zalejem vodou, ochutím: vegeta, soľ, bujón, kto čo má rád, môžeme pridať hrášok alebo kukuricu, povaríme, ozdobíme petržlenovou vňaťkou alebo pažítkou. 🙂

leleh
10. feb 2012

My dnes nezdravo vyprazany syr, varene zemiaky + tatarka

danielaj
10. feb 2012

ešte som zabudla k tej polievke, môžete pridať hocijakú zeleninu, nastrúhaný syr, je veľa možností 😉

drobik1
10. feb 2012

ahojte..my mame dnes este zo vcera,ja som dostala chut na moje jaternice z mraznicky a na veceru budu spagety... 😀 ale baby ma doma salko od vianoc a chcem nejky kolac nemate nejaky dobry napad???vdaka 🙂

gucz
10. feb 2012

my sme včera obedovali pečené jaterničky a dnes som upiekla rybku a k tomu varené zemiaky

snu
10. feb 2012

dnes mame perky s lekvarom a makom 😉 a stihla som aj drahemu torticku na oslavu s futbalistami 😀

snu
10. feb 2012

@danielaj no skusim ju,, maly lubi polievocky

bubo1104
10. feb 2012

zdravím dnes : urobila som pórovo - zeleninovo - krupicovú polievku . Krupicové haluštičky robím do polievok často , lebo malý mi ich veľmi ľúbi . Zo včera máme ešte buchty na pare (čučoriedkové ) a muž príde s týždňovky , tak jemu mäso (bravčové) dusené na zelenine a hubách + cestoviny ako príloha.

sante81
10. feb 2012

@sisanka nedporučam dávat drevené veci do myčky, doska mi po 3 mytiach zostala uplne prehnuta, umyta bola kvalitne, ale môzem si kupit novu a tak som dopadla aj s tlcikom na maso kt mal drevennu ručku, jednoducho mi vypadla. takze určite nie

snu
10. feb 2012

@bubo1104 ako robis tu polievku? lebo por lubime velmi.. zelninovu s haluskami robievam.. len tam pridas ten por? albo ho podusis najskor?

tosomja
10. feb 2012

špagety s mletým mäsom, paradajkami, olivami, kukuricou a so všetkým, "co dům dál" 😀 plus veľa veľa syru.
Špenát, zemiaková kaša druhá alternatíva, keby dcérka nechcela mäso.
šatôčky z lístkového cesta so slivkovým lekvárom.

drobik1
10. feb 2012

tak a nieco som nasla...medovo salkove rezy... 😀 😀

snu
10. feb 2012

@danielaj polievka je hotova 😉 dobra je,,vlastne sa z tej krupice urobili take halusticky,, robievam zeleninovu ale halusky robim do nej az na konec a zahustujem. ale toto rychle a halusky chutia trosku inak,, uvidim co povedia chlapci,ked pridu z prechadzky 😀

sisanka
10. feb 2012

@sante81 viem ze sa tam nemaju davat drevene veci...ja nedavam,len fakt niekedy dosku...mam celkom kvalitnu dost hrubu 🙂 inak dve sa mi uz rozpadli 😀 a varesky nedavam,tlcik mi ani nenapadlo 🙂

sisanka
10. feb 2012

takze dnes len tak dorychla syrove fasirky,pecene zemiaky,zapekana brokolica,salat... 🙂

mimikett
10. feb 2012

@sisanka @sante81 ja davama aj varesky aj dosku do umyvky a nic sa tomu zatial nestalo 😕 Preco by sa to nemalo davat?

sante81
10. feb 2012

@sisanka ja som nevedela, myčku sme dostali k vianociam a bolo mi to za tazko umyt 🙂

mimikett
10. feb 2012

Ako robite tie syrove fasirky??? Stale to tu citam, ze mam nane nesmiernu chut 😀 A ked sa pecu v rure, staci ich dat len na peciaci papier?

sante81
10. feb 2012

@mimikett zálezi aky mas program zvoleny, mne umyje so 6litrami vody a ostatné je para a práve ta horuca para tomu uskodila.

kibuk
10. feb 2012

a uz mame obedik fazulova a syrove fasirky veru ze mnam 🙂

kibuk
10. feb 2012

@mimikett na strane 874 som dala link sa fasirky 🙂

bambi2
10. feb 2012

ja len narychlo dnes pre mallu spaldove spagety so syrom a brokolicou.. a ja mrkvovy salat... 😝

snu
10. feb 2012

@danielaj no polievka mala uspech,, hlavne u manzela :D dik

briketa
10. feb 2012

@sisanka @sante81 ani ostre noze, teflon a krystal do umyvacky . Poskodi sa

mimikett
10. feb 2012

@kibuk dakujem, idem si to hned zalozit a buduci tyzden vyskusam 🙂

adka7755
10. feb 2012

Dnes mala byť šošovicová polievka na kyslo s plackami,..ale keďže mám šikovného synčeka, využil moju nepozornosť a buď mi odložil alebo vyhodil šošovicu ..ale tak,...že netuším kde je..ráno bola na linke-a teraz jej niet 😖 😖 😖 takže dojedáme francúzske zemiaky zo včera 😀 😀 😀

adelaida33
10. feb 2012

dnes domáce rezance s tvarohom

eva7780
10. feb 2012

fazulova polievka a lievance s džemom