icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inffinity
15. feb 2012

@langkofel jak robíš ty hribové lasagne? daj tip 😉 diky

lunana
15. feb 2012

@nelinka0401 aká je desiatová polievka?

daniz
15. feb 2012

dopapáme žemlovku.

daniz
15. feb 2012

@danielaj hodíš prosím recept na ten posúch?

danielaj
15. feb 2012

@daniz páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304, práve som ho dojedla, je výborný, mäkučký ako pena, mňam, tento som robila prvýkrát 🙂

sumienka242
15. feb 2012

dnes som uvarila fazuľovú polievku nakyslo
a ešte sa chystám spraviť dukátové buchtičky, podľa tohto receptu 🙂
www.mimibazar.sk/recept.php?id=18881&user=22115

daniz
15. feb 2012

@danielaj ďakujem, myslíš, že by sa s toho dali urobiť aj praclíky? Aké je to cesto?
a na oslavu narodenín by si urobila koláč "orgazmus", alebo krtkovú tortu na plechu? S tou krtkovou je asi moc roboty že?

papuka
15. feb 2012

@gianni dakujem v nedelu vyskušam, dam vedieť ako dopadli 🙂

huterika
15. feb 2012

babulky poradte co s cerstvym lososom ;) nejaku omacku citronovu alebo nieco mnam 🙂

jja
15. feb 2012

baby co robite ak vam ostane masko z polievky? ja robievam rizoto , ale to uz nechceme..nejaky iny typ?

gianni
15. feb 2012

@jja aké mäsko kuracie? minule som objavila kuraciu nátierku tak sa na nu najbližšie chystám,alebo som si urobila so zeleninovým šalátom

lyongirl
15. feb 2012

ahojte, viete mi poradiť nejakú dobrú čínu? Celkom ma zaujal tento recept, ale ak má niekto niečo lepšie, nechám sa nahovoriť 😉
http://varecha.pravda.sk/recepty/tridsatminutov...

mitka2007
15. feb 2012

@jja knedla a rajcinova omacka a k tomu to masko z polievky.

mitka2007
15. feb 2012

ja sa zajtra chystam spravit kuraciu pochutku a potom uz fakt neviem ze co.clovek aby stale nieco vymyslal!!!!

katinkaaa7
15. feb 2012

@efci ahoj tak tú cesnačku robím tak že najprv urobím na masle zápražku,pridám na drobno nakrájaný cesnak,zalejem vývarom z bujonu.Ked to začne vrieť tak tam pridám na kocky nakrájaný veľký zemiak,ked sa uvaria tak to rozmixujem,dochutím.

kibuk
15. feb 2012

@ivanka85 ano mozu byt aj. banovecke

dnes som nevarila mali sme cestu az za Bardejov cize dalekooo ale zvladli sme a deti sa najedli u babky 😉
vecera istia pirohy z mraziaka alebo parky 😉

danielaj
15. feb 2012

@daniz praclíky podľa mňa z tohto cesta nie, je to také nadýchané lepivé kysnuté cesto, chlebíkové 😉

danielaj
15. feb 2012

ja práve varím obrovský hrniec huspeniny 😉 ale bude iba pre manžela, ja to neľúbim 😖

erni
15. feb 2012

ako zuzitkovat banany,kt.uz nevyzeraju pekne?....Banánová bábovka s hrozienkami

barushkaaam
15. feb 2012

kuskus (v nom pokrajana cibulka, cherry rajciny a postruhana kora z jednoho citrona), svedske masove gulicky preliate zmesou z rajcinoveho pretlaku, cesnaku, citronovej stavy, oliv. oleja, soli a cierneho korenia

janusa_
15. feb 2012

Vajickovy rezen, americke zemiaky- obchodny polotovar 😝

angelika_2
15. feb 2012

@danielaj
ten Cesnakový posúch bol geniáááálny, práve som ho dopiekla, čerstvý, teplučký je mňamka
🙂 ďakujem za tip. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304

janusa_
15. feb 2012

@angelika_2 akurat som sa chcela pytat na nejaky dobry cesnakovy recept dakujem 🙂

anaxamon
15. feb 2012

na veceru a zajtrajsi obed som robila risoto fruti di mare

gianni
15. feb 2012

práve dopečený tento cesnakový posúch http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304

lussy23
15. feb 2012

čo sú to tie lasagne?

gianni
15. feb 2012

@angelika_2 aj ja som ho práve dopiekla,ale je ešte teplý,dúfam že aj taký dobrý ako vyzerá 😉

titkovamiriam
15. feb 2012

ja som dnes buchtovala aj dukatove aj pecene 🙂

angelika_2
15. feb 2012

@gianni
je geniálny a ten cesnačik na vrchu no mňamky, mňa len trošku mrzí, kedže menej solím, dala som iba 1 ČL a tie 2 ČL by bodli 😀 ale neva ........je geniálny, veď napíš či ti chutil 😎

janusa_
15. feb 2012

@lussy23 pecene platy cesta medzi ktorymi je besamel a mesova plnka..