icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
20. feb 2012

@lyongirl aj to sa stava,co by to bola za kucharku,keby sa jej nieco nepodarilo..ja som tiez mala pred kysnutym respekt,ale ako som zacala skusat tak uz sa nebojim,ze skoncime ako v tej scene Sol nad zlato 😀

kralicica
20. feb 2012

baby poradte nejaky recept co so zvysnymi corn flakesami. mam ich velke balenie, ktore nam moc nechuti (syn to zboznuje a vola to "chrumky") ale kupili sme akysi iny druh a su moc male a nie su ani take chrumkave. poradte co s tym? okrem obalovania masa v lupienkoch. dik.

wighy
20. feb 2012

kalicica http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=0 ja robim tieto ale bez rumu a hrozienok, iba cokoladove tycinky karamelove maslo a cornflakes

lilla244
20. feb 2012

@adlani
5salok cervenej sosovice
2grahamove rozky
1cajova lyzicka tahini pasty (kupis v ktorom kolvek obchode so zdravou vyzivou,stoji cca 2,50)
1mensia cibula
1 vajicko
1cajova lyzicka drvenej rasce
1 cajova lyzicka mleteho zazvoru
1 cajova lyzicka nasekanej petrzlenovej vnate (cerstva alebo susena)
2 cajove lyzicky mletej cervenej papriky
1 cajova lyzicka majoranky

rozky namocime do vyvaru, nechame nasiaknut a prebytocnu tekutinu vyzmykame. V mise zmiesame vsetky suroviny a nechame 10minut stat.
Mokrymi rukami tvarujeme fasirky a ukladame na vymasteny plech. Ja ich aj obalujem do struhanky,ale len zlahka 🙂
v rure vyhriatej na 180 stupnov pecieme cca 30 minut.

janusa_
20. feb 2012

dnes dojedame zo vcera. a idem pripravit napln do tortil len neviem akuu

akika722
20. feb 2012

@ivv ja ked uvarim cestoviny a omačku nemiešam všetko spolu..ak to jedia moji aj večer tak si zmiešaju potom zvyšok a ohreju v mikrovlnke..

janka9898
20. feb 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40969 ja som dnes robila toto mala som chut na fasirky ale nemala som olej a to som sa vratila z obchodu ale su super aj maly sa oblizoval🙂))
a k tomu este dezert uz je po nom🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43156

janusa_
20. feb 2012

Baby ja som z tych receptov na internete blba 🙄 ako mam spravit meso do tortil? ziadny recept sa mi nezda chutny 😔

mimmka30
20. feb 2012

akurat sme dojedli zemiakove placky a ohnive masko .. 🙂

lussy23
20. feb 2012

@lyongirl ono to môže byť aj múkou. @snu - synčekovi skoré uzdravenie

zuul
20. feb 2012

@lilla244 zajtra skusim fasirky, s kasou, uvidim co moje deti dam ti vediet.
a chystam sa aj na pohankove palacinky, plnene naslano 😀

akika722
20. feb 2012

tak zajtra asi urobim recept od svokry.. "zemiakovy gulaš s parkom" a syrove placky..tak a snad aj na dva dni bude 😅 dufam

egyptanka
20. feb 2012

@sisanka pocasie bolo uuuuzasne, slniecko svietilo, teplo bolo, kavicka vonku v kaviarni 🙂

lyongirl
20. feb 2012

@lussy23 ono to bolo asi fakt múkou, ja som nemala presne 250g poloh., ale o niečo menej, tak som ju dosypala hladkou...

papuka
20. feb 2012

dievčence, máte daktorá domácu pekárničku moulinex ow502330 bagette xxl? ak áno robievate aj domáce recepty, alebo iba tie kupované?teda chlebové múky

lea132
20. feb 2012

@janusa_ ja si nakrajam prsia na kúsky,dám grilovacie korenie,rychlo osmahnem a potom spolu so zeleninou dávam na tortilu,ktoru som si potrela dresingom ( kyslá smotana,soľ,cesnak)

raza
20. feb 2012

@janusa_ ja by som okoštovala oidva recepty 😀

egyptanka
20. feb 2012

@lilla244 a tu sosovicu uvaris do fasirok?

vivusika
20. feb 2012

@happy8051 normálne si ma inšpirovala, už si aj ja píšem jedálny lístok a je to super 🙂

happy8051
20. feb 2012

@vivusika som rada, ze som ta insirovala 🙂 ja tak varim uz niekolko rokov a pochvalujem si to 🙂 tak hod tvoj jedalny listok aj sem, nech vidime, co dobre sa u vas papa tento tyzden 🙂

adelaida33
20. feb 2012

@nelinka0401 ahoj 🙂 ja najčastejšie robievam rybu bud takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15986 papáme k tomu hoci aj čerstvé pečivo alebo kašu, alebo rybu spravím úplne obyčajne na masle a aspoň na oživenie pridám čerstvú alebo krátko podusenú zeleninku a na rybu tesne po dopečení postrúham trochu tvrdého syra 😉

vivusika
20. feb 2012

@happy8051 nech sa páči, ale ty varíš viac také špecialitky 🙂
P: zemiaky na kyslo, vajce, chlieb
U: hrášková polievka, rybie filé na masle, zemiaková kaša, zeleninový šalát
S: gulášová polievka s párkom, slivkové knedle a šúľance s makom alebo grankom
Š: kalerábová polievka s krupicovými haluškami, restovaná kuracia pečeň, tarhoňa
P: fazuľová polievka, žemľovka s tvarohom a jablkami
S: polievka od piatku, bryndzové halušky
N: zeleninová polievka s kvasnicovými haluškami, španielske vtáčky, knedľa

nanulik
20. feb 2012

baby to je super že sem dávate menu na celý týžden 😀 mám z čoho vyberať 😀

my sme dnes dojedali a zajtra bude syrová polievka a francúzske zemiaky

nanulik
20. feb 2012

@vivusika @happy8051 a chce sa vám variť každý den? či rodina vyžaduje?

duplinka
20. feb 2012

@zuzu_la prídeeeeeeeeem 😀 Ja som to robila minulý rok na vianoce, a tiež pečeného moriaka a ten boršč bol úžasnýýýýýý. Milujem tú polievku 😝 😝 😝

zajaciq
20. feb 2012

prave som dovarila hlivu ustricovu a la drzky na paprike . no uz nie su 😅 vyborna rychla vecera

vivusika
20. feb 2012

@nanulik ja večere nevarím, maximálne deťom krupicovú kašu, takže keď ostane od obeda doje sa večer 😝

happy8051
20. feb 2012

@nanulik ja som si zvyk varit kazdy den osvojila, ked som robila v rakusku, tam to bolo pravidlo. nemam s tym problem, bavi ma to

lilla244
20. feb 2012

@egyptanka ano ano tu si uvar a potom tych 5salok das do tej zmesi.. v podstate namiesto mleteho masa :o)