icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babulka123
20. feb 2012

@zuul paaaaneckuuuuuu a ty aj zijes.??? aspon ze tu som ta nasla.. ako sa mate????

zuul
20. feb 2012

@lilla244 a aj sosovicu namacas? dakujem ti.

romea
20. feb 2012

Spenatova polievka a bryndzovr halusky. Ten receptik na sosovicove fasirky vyzera super niekedy vyskusame 🙂

babulka123
20. feb 2012

u nas bude zajtra asi vajcova polievka { alebo zeleinkova este neeviem ake budem mat chute rano .. } a spenatove halusky a syrova omacka.. a pri tom ma napada treba vybrat spenat z mrazaku ..

gianni
20. feb 2012

dnes som robila už na zajtra hŕstkovú polievku

zuzik1983
20. feb 2012

prosim vas mozte mi poradit? kupila som surimi tycinky a teraz neviem, co z toho spravim.daky dobry overeny recept?

zuzu_la
20. feb 2012

@duplinka ja mám teraz premieru za sebou a je fakt vydarený.mala som obavy, ze mi nebude chutit, ale ozaj som si pochutila. 🙂

lilla244
20. feb 2012

@zuul nie cervenu sosovicu namacat netreba.. staci ju preplachnut riadne a uvarit.. cca 25minut
chuti vyborne a netreba sa jej bat, je velmi lahko stravitelna a nepsobuje vetriky 😀

nelinka0401
20. feb 2012

@adelaida33 ahoj.vdaka.skúsim to.hlavne nech je to jednoduché a rýchle 🙂

slimstar
20. feb 2012

@nedockava4 hm to masko na sampionoch mohla byt dobrota 🙂

slimstar
20. feb 2012

@zuzik1983 rizoto je z toho dobre, 🙂

na oleji oprazis cibulku na to das pokrajane na kusky surimi tycky a mrazenu zeleninu. ked sa ti zda ze uz je to makke pridas ryzu ja davam uz uvarenu, rozbijes vajicko a das nato, pekne zamiesas a potom trocha sojovej omacky, soli. hotovo na vrch syr k tomu uhorka a mozte zacat papat 🙂

mravvcek
20. feb 2012

@romea ahoj prosim ta nehodis mi tu receptik na spenatovu polievocku 🙂 strasne mam na nu chut ale v zivote som ju nevarila,len v skole som jedla 🙂 dakujem

majula009
20. feb 2012

tarhona, a bravcove sote na stave k tomu.

rastulka
20. feb 2012

My sme este stale u nasich na navsteve (jarne prazdniny 😉 )takze vari mamina 😀 Vcera sme mali kuraciu polievku,pecene kuriatka a zem.kasu.Dnes svieckovu s knedlou a zajtra bude paradajkova polievka,pangasius a zel.ryza 😉

dai
20. feb 2012

No, ja od dnes na 2 tyzdne ocistujem, takze na obed bola fitnes polievka a kuracie stehna bez koze na grile s dusenou zeleninou...vcera sme mali vybornu panenku na dubakovej omacke s ryzou a fazulovu polievku.zajtra pokracujeme s ocistovanim takze fitnes polievka a tuniak ☹

danielaj
21. feb 2012

dobré ránko 🙂 dnes hrášková omáčka s vajíčkom uvareným natvrdo a idem prvýkrát robiť kuskus 😅 - takže bude kuskusové rizoto s kuracím mäskom a zeleninou 😉 som zvedavá ako nám bude chutiť 😕

smejkoh
21. feb 2012

cícerová polievka, rizoto

snu
21. feb 2012

bra ranko,, dievcence nemate nahodou dobry recept na masovu natierku na hrianky? take nieco ako bola niekedy ,,HRIANKA,,- nasla som na nete 2 recepty,ale aj tak by som mala radsej neaky overeny 😀

snu
21. feb 2012

a dnes veru neviem co navarim,, maly nechce papat lebo ma straasny kaslik.. ideme k dr. ☹

snu
21. feb 2012

@danielaj potom napis ako to chuti,,tiez sme to nemali

lenadka
21. feb 2012

@slimstar tak robim pangasa aj ja, jeto vyborne, akurat zabila tu rybu tymi hranolkami 😀 ja robim varene zemiaciky na masle s petrzlenovou vnatou alebo cibulkou k tomu, ked uz nech je cely obed zdravy 🙂

bubinko83
21. feb 2012

Bože čo zas varit??? 😕 Tym chlapom je ale dobre ,nemusia rozmyšlat nad takymito vecami,čo? 😀

adikad
21. feb 2012

U nas dnes toto, je to fakt dobrotka, mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45654

romea
21. feb 2012

@mravvcek ahojky tak ked som bola prednedavnomtehu stale som mala chut na spenatovu polievku. Robim ju takto. Na oleji si oprazim a spenim cibulku. Potom tam dammrazrny spenat. Na klasicky hrniec davam jeden. Spenat otacam z jednej strany na druhu ak by sa ti to lepilo dm trosku vody. Ked sa spenat rozpusti tak ho osolim okorenim dam trosku majoranky pretlaceny cesnak chvilku podusim zalejem mliekom cely liter a ak treba. Dam este vodu povarim dam yam rozmixovane vajicko trosku mletej rasce. Ak treba tak zahustim troskou muky. Robime si k tomu opekane kusky chlebika na kocky. Pisem z mobilu tak sorry za pismenka🙂

adelaida33
21. feb 2012

bravčový perkelt, kolienka

lola77
21. feb 2012

Ja dnes robím slepačí vývar, pečenú rybku, zeleninový šalátik a zemiakovú kašu 🙂 Mňamka 🙂

katinkaaa7
21. feb 2012

@adikad môže to byť super...musím vyskúšať

gucz
21. feb 2012

predvčerom zemiakový šalát a rezne, včera granatír s uhorkou, dnes zeleninový vývar a druhé... asi pečienka na štave s ryžou

firstbaby
21. feb 2012

u nas dnes kysla zemiakova polievka a strapacky s kyslou kapustou, treba ju dojest 😉