icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
24. feb 2012

vyskusaj a uvidis, podla mna je vyborna... 😉

lencyca
24. feb 2012

@danielaj Dani mame rovnak napad, ja si uz od vcera robim nan chute,ale chlapi by mi to nejedli,tak im robim rizoto🙂

lululka555
24. feb 2012

@veronika1417 ahoj vcera som urobila tie langose jednohubky...je to jednoduche a rychle a boli fajne mäkuckee... 😀

veronika1417
24. feb 2012

@lululka555 faakt?? 🙂 a vyprazala si alebo piekla v rure? 😕

lululka555
24. feb 2012

@veronika1417 vyprazala som ich...asi aj dnes urobim,mam v chladnicke este smotanu (davala som smotanu,nie biely jogurt)...

veronika1417
24. feb 2012

@lululka555 ja som tiez dala smotanu a vcera som dala kupit dalsiu aby som dnes mohla opat vyskusat ale vyprazane lebo tie pecene ... 😒 no nebolo to ono... ale vyprazane ked aj ty pises ze boli mnam teda urobim 😉 ostala mi este fazulova poievka od vcera takze bude na veceru 😀 dnes poriesim tie francuzske teda ak mi moje dieta dovoli lebo dnes je ako sto certikov a nie a nie spinkat 😅

lululka555
24. feb 2012

@veronika1417 tak budeme mat asi rovnaky obed-fazula a langose- 😀 ,ved si ich daj hned na servitku odmastit ...tak prajem prijemne varenie...pa

zklimekova
24. feb 2012

tak dnes pórová polievka, malá ju ešte nemala tak dúfam,že ju spapá..a ak nie tak ešte mám pre ňu od včera trošku halušiek s bambinom...tie jej včera veľmi chutili 🙂

katkas1
24. feb 2012

dnes vyprazane file a zemiakova kasa

janulabj
24. feb 2012

@lululka555 prosim ťa hodiš mi link na tie langoše? diky

lululka555
24. feb 2012

@janulabj uz tu niekde bol par stran dozadu,jedna kocka ho sem davala... tu je http://www.nanicmama.sk/slane/langose-jednohubky 😎

janulabj
24. feb 2012

@lululka555 dakujem.

danielaj
24. feb 2012

@lencyca tak dobehni k nám, 😉 ja som už o 9:30 mala uvarené, už som stíhala aj obchod aj prechádzku 😉 mne to zase nebude jesť malá, tá sladké jedlá vôbec nechce, tak bude mať ešte kuracie stehno od včera, ale môj chlap zase nákyp ľúbi 🙂

gianni
24. feb 2012

dojedáme a urobila som makovo-višňový závin z lístkového cesta

kibuk
24. feb 2012

taaak obed hotvy 😉 a langose "jednohubky" veru mnam mnam 🙂

efci
24. feb 2012

dnes Fajitas a rukolovy salat

nelinka0401
24. feb 2012

takže včera sme zase všetko zjedli a to som myslela,že bude aj na dnes 😝 tak dnes prvý krát skúšam chlebové placky.prvé sa už smažia..tak hádam budú chutiť 🙂

sebi123
24. feb 2012

babovka hotova 😵

daniz
24. feb 2012

Babky máte niektorá recept na peč. halušky z paštiky? Ďakujem moc, akosi som sa k nemu nedopracovala.

pinkypinkus
24. feb 2012

@daniz Klasika,akoby si robila z pečienky - vajíčko,múku a na zriedenie vodu. Ja tam zvyknem šupnúť asj štipku majoránky (pre vôňu) a sódy bikarbóny (aby boli nadýchané).

daniz
24. feb 2012

@pinkypinkus ďakujem.

pinkypinkus
24. feb 2012

Na obedík máme hovädzí vývar s rezancami, hov. mäsko z polievky s dusenými zemiakmi a paradajkovou omáčkou + ovocné muffinky

adikad
24. feb 2012

My dnes trocha lahsie, ale fajnuckeee to je a s celozrnnymi zemlami, mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46057

bubo1104
24. feb 2012

dnes som varila : hovädzie polievku s haluškami , zemiakové placky . A mužové krsňa má meniny , tak som upiekla kiwi koláč zo šľahačkou a kiwi ovocím a želatínou . Robila som ho aj minulý týždeň a každému chutí je osviežujúci

tanitta
24. feb 2012

dnes www.mimibazar.sk/recept.php?id=23762
baby nejake jednoduchy kolac s pudingom??.. kedysi som videla na mmb a nemozem ho uz najst 😠 tusim to bolo bezkyslej smotany

mariana0915
24. feb 2012

baby nejaky super recept na kysnute kolačiky?napr slivkovy?

s_i_s_a
24. feb 2012

@monko28 tak super...kypriaci prášok väčšinou doma mám, sódu ani moc nie...tak budem mať dobrú náhradu...ďakujem za radu...

drobik1
24. feb 2012

dnes hraskova polievka so zeleninkou a zemiakove placky s kuracim soté... 🙂 pernik este zostal a ideme sa balit zajtra sa ide rano o 6 do Budapesti na vylet 😀

katinkaaa7
24. feb 2012

zeleninové rizoto s bravčovým mäskom a mrkvovojablkový šalát k tomu

katushka16
24. feb 2012

my dnes kelová polievka a šišky