icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronika1417
27. feb 2012

@kibuk supeeer dakujem 🙂 musim ju kupit stale som nad nou vahala ale upiect tak rychlo babovku je skvele 😀

danielaj
27. feb 2012

tak práve som dovarila 10 litrový hrniec mrkvovo-pomarančového džúsu 😀 a namarinovala šťuky na zajtrajší obed 😉

kibuk
27. feb 2012

@veronika1417 nooo ja som tiez vahala a klasika formu som si vzdy len poziciavala a svagrina mi kupila na narodky minule,raz som vyskusala v plynovej rure ale nebolo to ono,tak som ju odlozila... noo a vcera googlila a natrafila na tuto tak som formu oprasila a hmm veru mnam budem aj castejsie robit 🙂

lucinenka001
27. feb 2012

Ahojte,

maminy co varite polievku krupovu alebo davate krupy do polievky, aky postup volite pri krupoch? Davate ich na noc do vody odstat, alebo rovno varit a aku dobu ich varite?
dakujem 🙂

lucinenka001
27. feb 2012

@lencyca

ahoj,

smiem sa opytat prosim na receptik na vajickove halusky ?

danielaj
28. feb 2012

dobré ránko 😉 dnes varím mrkvovo-smotanovú krémovú polievku, pečenú marinovanú šťuku, varené zemiaky s opraženou cibuľkou, príloha : cesnakovo-smotanová omáčka s brusnicami 😉

mv1
28. feb 2012

dobré ránko..polievka ešte od nedele 🙂 zemiaková kaša zo včera 🙂 a rybie filé bude dnešné 🙂 a mamina sa sľúbila, že prinesie kakaový závin, tak uvidíme, či si zamlsáme 😀

eva7780
28. feb 2012

dobre ranko,u nas dnes bude kapustnica a rezance s makom

kibuk
28. feb 2012

ahojte
frankfurtska polievka a fasirky v horcicovej omacke,zemiakova kasa a doma peceny chlebik mnam,mnaam 🙂

jajuska1411
28. feb 2012

paradajkovu polievku a granadir

prahaxx
28. feb 2012

polievka z cervenej sosovice a kuracie rezne v alobale s ryzou

lencyca
28. feb 2012

@lucinenka001 ahoj,urobim si halusky,dam na panvicu troska oleja,pokrajanu cibulku,oprazim,pridam rozslahane 4 vajcia,pridam halusky,a uz len miesas spolu ako ked robis prazenicu 🙂

adelaida33
28. feb 2012

u nás dnes mrkvová polievka s ovsenými vločkami, varené zemiaky s cibuľkou na masle, restované sójové mäso a paradajková omáčka.

karin0401
28. feb 2012

@zabka88 listkove cesto kupovane v obchode....navrch poukladas vsetko co ide na pizzu 😉

sisanka
28. feb 2012

my dnes asi len palacinky a chcem minut zasoby v chladnicke,zajtra ideme na 3dni prec tak az sa nam tam nic nepokazi-mozno urobim vecer pizzu 😉

karin0401
28. feb 2012

dnes mesko na štave s kolienkami

lucikatn
28. feb 2012

dnes uvarím túto dobrotu akurát bez šampiňónov aby to mohol aj Timuš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22745 polievku som plánovala rajčinovú ale keďže tam ide pretlak tak budeme bez polievky...

lucikatn
28. feb 2012

@adelaida33 prosím ako robíš tú polievku? vyzerá to byť dobrá kombinácia 🙂

ukana
28. feb 2012

@lucinenka001 , ja kupujem jemné krúpy-perličky, tie stačí uvariť, väčšie krupy zvyknem na hodinku dve namočiť pred varením...zväčša si ráno spomeniem, dám ich do vody a potom naobed varím 🙂
doba varenia je potom zarovno so zeleninou, zemiakmi...
tiež ich dávam do polievky na zahustenie 🙂 dakujem za tip, čo najbližšie navarím 🙂

ukana
28. feb 2012

sestra zasa varí krúpy zvlášť a potom ich pridá do polievky..aj tak sa dá 🙂

veronika1417
28. feb 2012

@prahaxx to su ake rezne v alobale? 😕 podel sa s nami o receptik 🙂

prahaxx
28. feb 2012

do pekaca alobal, naspodok trosku oleja, potom okorenene kuracie prsia, na ne platok masla, zakryt alobalom, podliat cca 2 dcl vriacej vody, piect cca hodinu na 180 stupnov.. bude mnamka maso aj stava 🙂 korenie som dala grilovacie, na pecene kura totiz doslo 🙂

zabka88
28. feb 2012

@karin0401 a nie je to moc tenké to cesto? či vyvaľkáš na hrubšie asi, že?

wewerka000
28. feb 2012

ahojte.poradte ako robite ryzu pre babo,mam 6mes babo a neviem ako robit.pre nas vyprazam na oleji a zalejem.ale pre malu?

yvetulka
28. feb 2012

@wewerka000 a co len tak uvarit vo vode ako cestovinku?

adelaida33
28. feb 2012

@lucikatn ahoj, úplne obyčajne ako klasickú zeleninovú - mrkvu orestujem s trochou póru alebo cibuľky na oleji alebo masle, povarím cca 10 min., dochutím podľa chuti (od rasce až po napr. bobkový list), pridám odooka 4 pol.lyžice ovsených vločiek a povarím spolu ešte nejakých 15 min. po dovarení pridám posekanú petržlenovú vňať bud ešte do hrnca alebo až rovno do taniera 😉 .

drobik1
28. feb 2012

ahojte my dnes polievka zo sosovice,bryndzove pirohy a pre velky uspech musim dnes zase spravit "nas "oblubeny pernik na zelanie svokry,ktora pride poobede... 😠

bridget
28. feb 2012

@drobik1 Taka navsteva urobi radost, vsak? Namiesto pecenia pernika jej ponukni tu sosovicu, vecer moze mat perlickovy kupel 😀

drobik1
28. feb 2012

@bridget no to fakt potesi... ☹ ja ju moc nemusim a uz od zaciatku co sa pozname si nesedime..ale co uz??tie 3 hodky ju tu pretrpim... 😀 no ona prave sosovicu nelubi tak s tym neuspejem... 🙂 ale co by som pre nu neurobila??s radostou jej ten pernik upeciem... 🙂

stelca
28. feb 2012

@drobik1 ahoj,daj recept na pernik ked bude krpana spat tak urobím. 😀 😀