icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
8. mar 2012

ja už mám navarené 😀 , polievka zo strúhanej zeleniny s haluškami, cestoviny s kuracím mäsom, šampiónmi , kukuričkou a boloňskou omáčkou 😉

danielaj
8. mar 2012

a všetkým kuchárkam prajem krásny Deň žien 😉 😉 😉

luy
8. mar 2012

Dnes len taká mini oslava MDŽ: šunka v aspiku,chlebíčky,agarový rez........Obed mám zo včera.

A inak všetko krásne k nášmu sviatku

lululka555
8. mar 2012

ahojte ,pridavam sa a zelam krasny MDZ 🙂 🙂
my dnes vysmazany syr , zemiaky , tatarska a zelenina 🙂

vera1132
8. mar 2012

ahojte , všetko dobre k dnešnému nášmu sviatku prajem.

Dnes som skusila polievočku, čo v bezservítke robil Brano deak, - jarnú polievočku. A napočudovanie je chutná 🙂
Dufam že aj tatovi bude chutit ked príde z práce.

irsina83
8. mar 2012

idem este spravit brokolicovo zemiakove placky a na veceru pre mm uvarim gulasik s hubami a zemiakmi 🙂

adros
8. mar 2012

bravčové na hrášku a rajč.pretlaku, zemiakové pyré

rastulka
8. mar 2012

@kibuk jasne! 🙂
cesto:4 vajicka,250g p.cukru,1pl oleja,3pl medu,0,2l mlieka,400g p.muky,PDP
poleva:300g k.cukru,11pl vody,250g margarinu,20g kakaa, kokosova mucka na obalovanie
Vychladnute cesto pokrajame na rovnomerne kocky,ktore namacame v poleve a obalime v kokosovej mucke 😀 😀 😀

lyongirl
8. mar 2012

@ukana dik za tip, tá tvoja mohla byť úžasná 🙂
ja mám červenú fazuľu v sladkoslanom náleve a do mliečnej zamiaky nedávam, takže chalani by mi ju asi nejedli a klobásku máme asi len štiplavú, no niečo podumám, zatiaľ majú granadír, to im stačí...
@erni
@danielaj baby granadír z cestovin/EU/ sa podaril 🙂. Doobeda mi volala mama a pýtala som sa jej, či z nich už niečo robila a povedali, že boli OK, no nie sú ako tie drahšie cestoviny, čo kupujeme, ale v tom granadíre sa to úplne stratilo, sú také makšie, čo ja viem, ale nie sú rozvarené a akurát sa napchávam a je to mňam 🙂

lyongirl
8. mar 2012

@kibuk zaujímavé papaníčko, tie karfiolové zemiaky, nemáš foto?

kibuk
8. mar 2012

@happy8051 kuk karfiolove zemiaky dnes som spravila len s kukuricou

rastulka
8. mar 2012

@danielaj @zuul @veronika1417 Dakujeme,veru je sikovny moj poklad 😀 😲

danielaj
8. mar 2012

@erni no skús niečo z tej múky a potom daj vedieť, že aká bola?mne sa zdala ok, aj keď na začiatku som si myslela, že bude asi na nič, ale vyskúšala som a zatiaĺ ok, mala som jej 6 kg od babky a tuším už 3 kg sú minuté 😉 musím ešte babke povedať, nech mi dá 😀 😀 😀 veď jej mali 20 kg 😉
@lyongirl inú asi nie, to bola asi všetka rovnaká 😉 ale tie cestoviny boli rôzne, naša babka dostali 20 kg kolienok a viem že vo vedľajšej dedine mali vrtuľky a aj slovenskú ryžu, mohli to pomiešať, lebo neviem, čo s toľkými kolenami 😀 a sú také nechutné, obrovské, ja kupujem kolienka v Lidli tie maličké, tie sú výborné 😉
@kibuk no vidíš, aj ty si mala múku dobrú, 😉 ale tie cestoviny, boli nanič, mazľavé zvrchu a vnútri tvrdé 😠

lyongirl
8. mar 2012

@danielaj my máme vrtuľky 🙂 a ináč kolienka máme tiež radi také maličké, v Lidli som ich ešte nepozerala, kupujem v Tescu, také mini 🙂, takže veľké kolená eee, to by mi veru asi tiež nechutilo...

danielaj
8. mar 2012

@rastulka
@kibuk ja robím tieto kokosové ježe s karamelom, sú úžasné 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21569
@kibuk musím vyskúšať tie tvoje karfiolové zemiaky 😉
@lyongirl ja som si aj myslela, že do garnadíru môžu kľudne ísť, ale ako samotné nám nechutili 😖

kibuk
8. mar 2012

@danielaj noo haha aspon muka a cestoviny boli fajn ked uz svokre nieee 😎

danielaj
8. mar 2012

@zuul ja tiež nevarím zvlášť, keď bola malá menšia, tak som odobrala pred dochutením pre ňu a nám som dochutila 😉 ale teraz už papá všetko, čo my 😉 naša zase nemá rada sladké jedlá 😒 a u nás musí tiež byť polievka, my sme všetci polievkový 😉

kibuk
8. mar 2012

@danielaj dakujem za recept
a vyskusaj u nas sa osvedcil od mm az po najmladsieho proste u nas iduuu 🙂

rastulka
8. mar 2012

Ja varim dnes len kelovu polievku a druhe mame este zo vcera kur.sote 😀

blanocka
8. mar 2012

my dnes zeleninova polievka a spagety so syrovou omackou

jankapo
8. mar 2012

cesnacku a bravcovo-zeleninove rizoto 🙂 daaaaavno sme nemali 😵

daniz
8. mar 2012

Neviem síce čo majú deti u babky, ale asi dukátové buchtičky urobím-už keď mi že vraj nakreslili obrázky k MDŽ.

karin0401
8. mar 2012

halušky premňa s bryndzou 😉 a pre muža a syna s dusenym meskom na štave .nelubia bryndzove

lussy23
8. mar 2012

tiež prajem všetko najlepšie k nášmu sviatku, nech detičky a manželia poslúchajú🙂

My dnes to , čo včera.

simona112
8. mar 2012

aj ja sa teda pripájam všetko dobré k tomu dnešnému sviatku 🙂 a čo som varila? ostala mi zo včera polievka kyslá zemiaková a lievance. Dnes som len trošku špagiet s mäskovou omáčkou urobila, keď že drahý musí mať mäso lebo sa inak ani nenaje 🙂

gucz
8. mar 2012

u nás sa dnes varí kurací vývar so slížikmi a guláš (hustý) s chlebíkom. Ja dojedám včerajší šošovičný prívarok.

lucikatn
8. mar 2012

dnes sme dojedli fazuľkovú polievku a ostalo mi trocha špagiet tak ich pravdepodobne zmiešam s mletými orechami alebo lekvárom. V mrazáku mám pár kúskov už upečeného mäsa tak chcem vyskúšať túto nátierku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46531

katushka16
8. mar 2012

my dnes falošnú gulášovú polievku a zemiakové placky

erni
8. mar 2012

@danielaj jasne dam vediet skusim nieco upiect...inak ja som tipovala,ze tam budu kolienka, my sme mali vrtulky, stale lepsie nez slovenska ryza s takym mnozstvom neviem co by som spravila 😅... ja som do granadiru davali vzdy len fliacky,ale vyskusam aj vrtule
kocky ale ,ked uz teda mame ten sviatok tak by sme nemali varit no nie? 😀 esteze mame zo vcera 😉

danielaj
8. mar 2012

@erni ja som tiež už do granadíru dávala aj kolienka aj vrtule, keď neboli fliačky a bolo to rovnako dobré 😉