icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
9. mar 2012

dobré ránko 😉 dnes dojedáma polievku zo strúhanej zeleniny s haluškami, idem robiť tento úžasný rybací nákyp, zemiakovú kašu a k tomu cvikla 😉 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, tento nákyp je výborný, doporučujem vyskúšať 😉

evitka82
9. mar 2012

a my dnes bryndzová polievka a druhé kua neviem....mam bravcovinu alebo morčacinu.nože dačo poradte...lebo to uz furt robim len na ten isty sposob...

mimi21mimi
9. mar 2012

Baby, neviete poradit recept na taku zrejme mliecnu polievku, ktoru robievali v skolke a asi aj v skole - bolo tam mlieko zrejme, zelenina a tusim to chutilo po syre a davali do tej asi aj oprazeny chlebik... keby to niekoho napadlo, budem rada 🙂

happy8051
9. mar 2012

vcera karfilova polievka a tvarohove knedlicky so struhankou
dnes cicerova polievka, morcacie platky na pive, ryza, ladovy salat

kibuk
9. mar 2012

dnes sosovicovy privarok+vajicko a cerstvy upeceny chlebik a polievku este neviem,snad ma nejaka napadne alebo nebude ziadna...

katkas1
9. mar 2012

fazulovy privarok s udenym maskom 😀

nadhera
9. mar 2012

dnes nevarim, zostalo zo vcera, ale idem robit suprovy cestovinovy salat , pridu kolegyne z prace pozriet pacienta v rekonvalenscencii 😉 Akoze mna.

kinka555
9. mar 2012

kôprova omacka a zapekany karfiol s cestovinami a krabimi tycinkami 😝 🙂

rosannar
9. mar 2012

my budeme mať pečené klobásky a hurky (jaternice) 😀

ema13
9. mar 2012

My mame zo vcera perfektnu zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami a sunkafleky. Ale este by to chcelo nieco sladke... 😀

babulka123
9. mar 2012

my dens vajickova polievka a kur. pecienky na stave a ryza

dida84
9. mar 2012

Zdravím vás dievčence... 🙂
My dnes krémová brokolicová polievka a zapekaná brokolica s varenými zemiakmi... ja proste brokolicu milujem... 🙂

dida84
9. mar 2012

@ema13 u nás bola tiež včera táto polievočka... chlapi majú veľmi radi krupicové halušky 😝

vivusika
9. mar 2012

my dnes úplne nezdravo 😀 vyprážaný syr a hranolky - Šimon varené zemiaky, polievka paradajková s písmenkami a syrom 😉

bubo1104
9. mar 2012

dnes : šošovicová polievka a druhé - piza so šunkou a syrom

gianni
9. mar 2012

dnes bude krkovička len s anglickou zeleninou a možno trošku zemiakov z mikrovlnky

tretulka
9. mar 2012

ahojte...vcera sme dojedli paradajkovu polievku s pismenkami a bravcovy perkelt na smotane s kolienkami, dnes bude kysla zemiakova polievka a palacinky, ja mam sice chut na zemiakove placky, ale strasnu, no mm ich nemusi...mozno si zajtra spravim pre seba trosku a cez vikend neviem co budem varit, dakam na dobre tipy od vas 😉

libka1
9. mar 2012

polievka zo zelenej fazulky a idem skusit toto, som to kdesi nasla ale este som nerobila:
V míse se smíchají 3hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice a 1 prdopeč.
V druhé míse se smíchá 1velký bílý jogurt, 1 tvaroh, 1 prášek pudinku, 1 hrnek mléka a 3 vejce. Osladíš si to jak chceš.
Na plech s pečícím papírem se vysype polovina sypké směsi, na to se nalije ta jogurtová směs a na to se zase vysype zbytek té sypké. Nahoru se naskládají plátky hery a peče se dozlatova Je to rychlé, jednoduché, žádné šlehání…a hlavně je to mňamka!

daniz
9. mar 2012

na večeru ani ešte sama neviem, asi len takú praženičku s pečivom
sobota karfiolová polievka-teda ak kúpim karfiol a halušky s bryndzou /kapustou - syn je kapustový
nedeľa - hov. vývar, čiernohorský rezeň + zemiačky a niečo upečiem.

danielaj
9. mar 2012

práve som dopiekla úžasné dvojfarebné croissanty, čo som tu v sobotu dávala na ne link, sú perfektné, vyskúšajte, ja som plnila aj nutelou aj džemom 😉

libka1
9. mar 2012

@danielaj mnam 😵

zklimekova
9. mar 2012

@danielaj vyzerajú super..idem pohľadať ten link 🙂

yvetulka
9. mar 2012

my dnes mame hoki na grile a zemiaciky s cibulkou a petrzlenovou vnatkou na kocky

lululka555
9. mar 2012

dnes--- perky lekvarove---,na ziadost mojho manzela....boze,ved ich mame hadam kazdy tyzden,ale co by som pre neho neurobila 😀 😀 😀

zklimekova
9. mar 2012

u nás dnes kelová polievka ..pre malú som do nej hodila aj krídelko...a mne ešte ostalo trocha pizze zo včera..tak nevarím druhé nič..a ani sa mi nechce...bola som trhať zub a injekcia pomaličky prestáva účinkovať :(

lululka555
9. mar 2012

@danielaj jeeejo ake ich ma pekne... 😝

snu
9. mar 2012

este gulasik mame.. a od rana sa trapim s puncovou tortou na ktrstiny pre synovca.. ak sa podari pridam foto, ak sa nepodari pojde do kosa 😀

drobik1
9. mar 2012

ahojte baby..potrebujem poradit..kupili sme vcera morcacie stehno horne bez kosti a neviem ako ho pripravit..asi na nedelu alebo buduci tyzden..daakujem za kazdu dobru radu... 🙂

yvetulka
9. mar 2012

@drobik1 co tak ho naplnit, ja to zvyknem robievat s kuracimi, akurat toto tvoje bude ovela vacsie, nieco ako rolada, a plnka uz podla tvojej fantazie a hlavne, co mate radi

amstelka
9. mar 2012

@danielaj nadherne su, vsetky krasne rovnake ! a urcite su aj velmi chutne...
robis mi chutky, posli mi jeden akurat pijem kavicku 😉