Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a my dnes bryndzová polievka a druhé kua neviem....mam bravcovinu alebo morčacinu.nože dačo poradte...lebo to uz furt robim len na ten isty sposob...
Baby, neviete poradit recept na taku zrejme mliecnu polievku, ktoru robievali v skolke a asi aj v skole - bolo tam mlieko zrejme, zelenina a tusim to chutilo po syre a davali do tej asi aj oprazeny chlebik... keby to niekoho napadlo, budem rada 🙂
vcera karfilova polievka a tvarohove knedlicky so struhankou
dnes cicerova polievka, morcacie platky na pive, ryza, ladovy salat
dnes sosovicovy privarok+vajicko a cerstvy upeceny chlebik a polievku este neviem,snad ma nejaka napadne alebo nebude ziadna...
fazulovy privarok s udenym maskom 😀
dnes nevarim, zostalo zo vcera, ale idem robit suprovy cestovinovy salat , pridu kolegyne z prace pozriet pacienta v rekonvalenscencii 😉 Akoze mna.
kôprova omacka a zapekany karfiol s cestovinami a krabimi tycinkami 😝 🙂
my budeme mať pečené klobásky a hurky (jaternice) 😀
My mame zo vcera perfektnu zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami a sunkafleky. Ale este by to chcelo nieco sladke... 😀
my dens vajickova polievka a kur. pecienky na stave a ryza
Zdravím vás dievčence... 🙂
My dnes krémová brokolicová polievka a zapekaná brokolica s varenými zemiakmi... ja proste brokolicu milujem... 🙂
my dnes úplne nezdravo 😀 vyprážaný syr a hranolky - Šimon varené zemiaky, polievka paradajková s písmenkami a syrom 😉
dnes : šošovicová polievka a druhé - piza so šunkou a syrom
dnes bude krkovička len s anglickou zeleninou a možno trošku zemiakov z mikrovlnky
ahojte...vcera sme dojedli paradajkovu polievku s pismenkami a bravcovy perkelt na smotane s kolienkami, dnes bude kysla zemiakova polievka a palacinky, ja mam sice chut na zemiakove placky, ale strasnu, no mm ich nemusi...mozno si zajtra spravim pre seba trosku a cez vikend neviem co budem varit, dakam na dobre tipy od vas 😉
polievka zo zelenej fazulky a idem skusit toto, som to kdesi nasla ale este som nerobila:
V míse se smíchají 3hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice a 1 prdopeč.
V druhé míse se smíchá 1velký bílý jogurt, 1 tvaroh, 1 prášek pudinku, 1 hrnek mléka a 3 vejce. Osladíš si to jak chceš.
Na plech s pečícím papírem se vysype polovina sypké směsi, na to se nalije ta jogurtová směs a na to se zase vysype zbytek té sypké. Nahoru se naskládají plátky hery a peče se dozlatova Je to rychlé, jednoduché, žádné šlehání…a hlavně je to mňamka!
na večeru ani ešte sama neviem, asi len takú praženičku s pečivom
sobota karfiolová polievka-teda ak kúpim karfiol a halušky s bryndzou /kapustou - syn je kapustový
nedeľa - hov. vývar, čiernohorský rezeň + zemiačky a niečo upečiem.
@danielaj vyzerajú super..idem pohľadať ten link 🙂
my dnes mame hoki na grile a zemiaciky s cibulkou a petrzlenovou vnatkou na kocky
dnes--- perky lekvarove---,na ziadost mojho manzela....boze,ved ich mame hadam kazdy tyzden,ale co by som pre neho neurobila 😀 😀 😀
u nás dnes kelová polievka ..pre malú som do nej hodila aj krídelko...a mne ešte ostalo trocha pizze zo včera..tak nevarím druhé nič..a ani sa mi nechce...bola som trhať zub a injekcia pomaličky prestáva účinkovať :(
@danielaj jeeejo ake ich ma pekne... 😝
este gulasik mame.. a od rana sa trapim s puncovou tortou na ktrstiny pre synovca.. ak sa podari pridam foto, ak sa nepodari pojde do kosa 😀
ahojte baby..potrebujem poradit..kupili sme vcera morcacie stehno horne bez kosti a neviem ako ho pripravit..asi na nedelu alebo buduci tyzden..daakujem za kazdu dobru radu... 🙂

dobré ránko 😉 dnes dojedáma polievku zo strúhanej zeleniny s haluškami, idem robiť tento úžasný rybací nákyp, zemiakovú kašu a k tomu cvikla 😉 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, tento nákyp je výborný, doporučujem vyskúšať 😉