Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Brokolicová polievka a parížsky šalát s čerstvými sezamovými pletenkami
my dnes karfiolová polievka a pečené kur.stehná s ryžou a bude aj na zajtra🙂
cestoviny so syrovou- sladko- kyslo smotanovou omáčkou a čerstvou petrželkou
dnes dojedáme zo včera granadír a fazuľovú mliečnu polievku a urobila som len cestovinovo-tuniakovo-zeleninový šalát, mňam
kuracie masko na prírodno so sampinonmi, zemiaky - mnaaamka))))
ja som dnes varila cvikove rizoto s macarpone
@adelaida33 sezamove pletenky si robila ty? mohla by si dat recept? 😉
fazulovo-paradajkovu polievku (z konzervovanej fazule) a soj.narez v cesticku (na sposob lunchen meatu), zemiaky, salat (dnes tak menej zdravo a hlavne rychlo, vela vybavovaciek bolo 🙂 )
@zklimekova
@lululka555
@amstelka ďakujem pekne za pochvaly, ale práveže nie sú také tvarovo pekné, rovnaké, lebo jeden plech som slabo pritlačila ten cíp rožteka o spodok a pri pečení sa mi tak otvorili dohora a pošlem ti aj dva, ale už máš asi kávičku vypitú 😒
@veronika1417 ďakujem, páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46421 😉
@lussy23 ďakujem pekne 😉 neviem, či krásne, ale hlavne, boli výborné 😉
@snu nádherná tortička, si šikulka 😉
dnes hrachovu kašu a cestoviny z vajíčkom
dnes klasika, grilované kurča, ryža a kompótik 🙂 😝
My sme mali vcera a dnes hraskovy krem a visnovo - tvarohovu zemlovku. Sebe som upiekla cviklove brownies, pretoze okrem mna to nikto kvoli cvikle nechce, a ja cviklu mam rada. Cez vikend bude masova polievka a pecene kuriatko s ryzou a zemiakove pyre, salat a aj kompot - kazdemu dla chuti. Na pondelok a utorok polievku este nemam vymyslenu ale bude granadir. na vikend z prilezitosti volieb 😵 spravm tie kokosove jeze, co su niekde vyssie spomenute.
@libka1 joj, sklamem ťa 😒 , tie priniesol manžel z obchodu, kým som spravila šalát 😔 .
My sme dnes dojedli kelovu polievku a zeleninkove rizoto s cviklou 🙂
@adelaida33 skoda 😉
dakujem, potesili ste ma 😉
ja asi zajtra uvarim kelovy privarok. alebo vyprazany syr so zemiakmi a uhorkovym salatikom 😝
no ženičky dnes ste varili samé dobroty, no ja som dnes varila za praženú polievočku so zemiačikmi a mrveničkou a zemiakové placky zapekané z kuracím mäskom a syrom mňamky....... pochutili sme si celá rodinka! 😝 🙂 😝
dakujem bolo to fajné 🙂 ň
kôprova omacka s bravcovym masom na stave plus knedla, domaci parizsky salat a este som spravila mangovu vasen to je mangovy krem, ale dala som tam aj hrusku

@lunana ja nie som nejaká extra kuchárka, ale podľa mňa skôr nahradíš hrubú polohrubou, ako polohrubú hladkou, čiže podľa mňa by to šlo, no ale počkám, nech sa vyjadria skúsenejšie...