icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

teddynko
9. mar 2012

Dnes lángoše , zajtra ooobrovský hrniec zabíjačkovej kapusty.. aby bolo na pár dní postarané.. 😉

lussy23
9. mar 2012

No pekne. Brat odchádza do Žiliny na dva dni a tie buchty určite nezjedia do nedeľa, takže sa to zase posúva. 😒

amstelka
9. mar 2012

@danielaj juj, kavikca uz je vypita aj druha 😀
a co to pises? ved su nadherne ako cez kopirku...si velmi sikovna !!! ziadna kritika sa neprijima, ved sa nam tu vsetkym babam slinky zbiehaju 😝 😀 take su krasne mnam...
inak uz by niekto aspon mohol vymysliet internet s vonou, ze by sme aspon onuchali 😀 pekny vecer

danielaj
9. mar 2012

@amstelka ďakujem pekne 😉 ja som to tiež minule už spomínala, že PC s vôňou treba 😀 ale to by sme už celkom všetky slintali, také tu dobroty vyvárame, vypekáme 😉

slniecko103
9. mar 2012

zajtra budu langose s cesnakom kukuricou tatrkou a syrom mnam mnam

mis_ka
9. mar 2012

my mame zajtra oslavu prveho rocka takze - kuracie a bravcove masicka v azijskom cesticku s marhulovou omackou a ryzou, falafel v psenicnej placke so zeleninkou a yogurtovym dresingom, syrova rolada, caprese salat, sopsky salat, ovocny salat, bryndzova natierka, guacamole, hummus s arabskym chlebom a piskotovo-smotanova torta 🙂

vivusika
9. mar 2012

ja sa zajtra chystám na strapačky s kyslou kapustou a domácou údenou slaninkou 😀 a asi perníkové muffinky, tie majú decká najradšej...

miska1917
9. mar 2012

Takze dnes brokolicova polievka a brokolicove fasirky+ zemiaky

Vcera krupkova polievka,kapustove halusky a zeleninovy salat

mitka2007
9. mar 2012

noooo,tak my budeme mat zajtra sosovicovu polievku a jogurtove dolky s cokoladovym,alebo karamelovym toppingom a slahackou a malinovym dzemom.no,ale ze no aka mnamka 😎 😎 😎 😎 😝 😝 😝 😝

kibuk
10. mar 2012

pekne sobotne volebne ranko hihi 😉
dnes spagety s morcadellou a zemiakova polievka s parkom 🙂

sebi123
10. mar 2012

Dobree raaanko 🙂 my dnes varime salatovu polievku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26574&use... a buchty na pare http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7646 😵

luy
10. mar 2012

Tak ja som varila od 2,30 lebo malej idu zúbky a nenaspali sme toho vela:

dnes kuracia polievka,a gazdovská panvica /zemiaky,slanina,klobása,kuracie mäsko,paradajka,paprika,mrkva,karfilo,všetko zmiešat dám do elektriceho pekáča a pečiem.

A pekný volebný deň prajem. 😉

bubinko83
10. mar 2012

@sebi123 milujem šalatovu polievku hlave cez leto ked je domaci šalatik. A do polievky davam aj obyčajnu vyškvarenu slaninku. 🙂

sebi123
10. mar 2012

@bubinko83 aj nam chuti tato polievocka a mojej polovicke obvzlast, jedol by ju kazdu sobotu 😀

irsina83
10. mar 2012

dobre ranko chystam na na bochnikovu fasirku v trube a sosovickovy privarok, strasne sa tesim aj ked tu fasirku v trube idem robit prvy krat 😅

happy8051
10. mar 2012

@irsina83 ta fasirka je super. ja davam do nej aj syr 🙂

firstbaby
10. mar 2012

u nas dnes hraskova polievka s krupicovymi haluskami a halusky s tvarohom a acidkom 😉

akika722
10. mar 2012

kuracie prsia s brokolicou /asi na smotane/ +cestoviny

tinuskaha
10. mar 2012

jaternice s kapustou a zemiaky 😒

mimi21mimi
10. mar 2012

Už tretí deň dojedáme kelovú polievku a pečienky s tarhoňou + dnes som varila hovädzí močing na štave a zemiakové pyré... chcelo by to nejaký šalát, ale nemáme :-/

irsina83
10. mar 2012

moja fasirka 🙂 bola mmnnaaammm 🙂

simona112
10. mar 2012

my dojedáme zo včera granadír a zajtra bude polievočka, opačné rezne a zemiakový šalátik. mňamkyyyy už sa teším 🙂

snu
10. mar 2012

mame francuzke zemiaky a zeleninkovu polievku s mini krupicovymi halustickami.. manzel varil 😀 aj upratal po sebe,, toto je zivot 😀

snu
10. mar 2012

@irsina83 no dobre vyzera,, ako robis?

irsina83
10. mar 2012

@snu to som dnes spavila prvy krat 🙂
mala som 650g masa - pomlela som si bravcove stehno
1 stredna cibula - na drobno nasekana
6 strucikov cesnaku
3 vajicka
1,5 cajovej lyzicky soli
1 mokka lizicka cierneho korenia a mletej cervenej papriky
1 cajova lyzicka majoranky
trocha vegety
1 rozok na kocky

vsetko som vymiesala rukou, treba poriadne aby sa masko spojilo s vajickom, na alobal som nasypala struhanku a vytvarovala som taketo dva bochniky a posypala struhankou. prelozila som na plech s papierom na pecenie - nemusi byt a pokvapkala som olejom. Dala som piect na do truby na 200 stupnov - 40 min pod alobalom a potom som este asi 20 min dopiekla bez alobalu. Dobru chut.

karinkaeich
10. mar 2012

my mame svieckovu s knedlou 🙂 vcera som robila 1x, ale podarila sa viac ako vynikajuca 🙂 som na seba hrda 🙂

adelaida33
10. mar 2012

U nás dnes plnená kapusta s kyslou smotanou a čerstvým chlebom a brokolicová polievka od včera.

zuul
10. mar 2012

ahojte chlapi dnes drzkovu, a robila som tu polovnicku specialitu bez diviny. nezostalo vobec nic 🙄
naveceru urobim zemiakove placky, a zajtra hovadzia a segedin.

teda @irsina83 ta fasirka vyzera super. vyskusam.

@karinkaeich blahozelam. dobra svieckova je vykon hodny pochvaly. vravim podla seba, mne sa uplne vyborna podarila az ked som ju varila treti krat.

a pridavam moju torticku, robila som ju do noci. kamoskinmu malemu.

zuul
10. mar 2012

vanilkovy korpus, coko plnka s postruhanym bananom. mnam

irsina83
10. mar 2012

@zuul dakujemmm velmi pekne 😉