Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@akika722 ja tiez 😉 to poznam velmi doverne 😉 a niekedy aj trojmo ked mam dietku 😀 moja mala hrozne milujem zeleninove polievky a vyvary a kremove ako brokolicova, tekvicova, zeleninova... tak robim pre malu taketo jedla...aj ked mne sa zda ze stale do kola ale jej chuti, dokonca do nedavna nechcela jest ryzu a dnes ju tak pekne spapkala a takym baby gulasikom z hovadzinky ze som sa cudovala 😉 ja mam rada ked maminy takto pekne varia pre deticky 😉 lebo tu u nas poznam aj takych par co su len natym hnusnych vyzivach masovych 😝 a potom to decko nechce jest normalnu stravu 😉
@irsina83 každa ma svoj spôsob,ja poznam aj osoby kt.davali ročnym deťom klobasu 🤐 no nestaram sa 😅 pre mna je najdôležitejšie zdravie mojich deti a viem že stravou sa to da najviac ovplyvniť..tak aspoň to malo čo pre ne možem robiť kym su male a daju si povedať 😅 možno o par rokov sa mi chalani "vyprdnu" na brokolicu a radšej si daju pizzu 😖 teraz to ovplyvniť ešte dokažem 😵 tak som rada 😀
@akika722 ja sa chystám ešte na toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24694 taka rýchlovka mám v mrazáku niekolko st.rohlíkov ked zostane šupnem do mrazáku 🙂 ved naniečo sa vždy zídu 😉
zajtra hovädzia polievka, mrkvová omáčka, zemiaky.
u nás zajtra slepačia polievka,kuracie stehna pečené na cibulke a jablčkach,rýža a nejaký ovocný koláčik 🙂
ja som dnes robila ryzu s plnenym masom- rezne som naklepala, osolila, naplnila prazenicou, hraskom, udenou slaninou, zavaranou uhorkou a tvrdym syrom, zaspajlovala, opiekla zo vsetkych stran a potom podusiala na cibulke a do stavy som dala este zvysok hrasku, takisto som ho dala aj do ryze..polievocku mam od vcera zeleninkovu
dnes hovadzia polievka s rezancami, pecene morcacie stehna so slaninkou, ryza, kapustovo mrkvovy salat
kuracia polievka, ryza, rezne a orechove sulance 🙂
kuracia polievočka a kuracie prsia ale na aky spôsob ešte neviem
Dievčatá, v žiadnom prípade nechcem provokovať, ale ja dnes po dlhom čase zažívam nedeľu, počas ktorej nemusím variť, lebo máme od včera plnenú kapustu, hurááá 😅 .
u nas sa dnes nevari, smerujeme na juh k manzelovej starej mame na vylet a tym padom aj daku fajnu papanicu...krasny nedelny den 🙂
baby prosim o radu, uz asi mesiac mam v chladnicke kyslu kapustu v sacku normalne, ale na zvare kde ma byt zaruka je 80 12 a to ma byt akoze aj trvanlivost a ja z toho neviem vyjst, ako ma chutit taka kapusta ked je uz zla? vobec nic sa mi nezda aby jej bolo ani nebublinkuje ani nic, teda neviem ci by mala, ale neviem ani ci mozem kostnut ked som tehu... myslim ze je dobra ale istota gulomet hmm??? vdaka
U nas dnes vyvar s mrvenickou,pecene kura, kuracie prsicka v cesticku,ryza,kompotik alebo cviklovy salat 😉 no a dnesny kolacik http://varecha.pravda.sk/recepty/babkin-jablkov... 😲
zo včera zeleninová polievka zmixovaná a dnes bude asi znojemský guláš s ryžou
dnes nevarime,, ideme na krstiny 😉
takze dnes, kuraci vyvar a pecene masko, kapusta a knedlik, samozrejme domaci a vcera vecer som robila sisky kedze kolac sme uz stihli zjest tak ostalo aj na dnes 😀
vcera slivkove knedle a krtkova torta a dnes obratene rezne (torta este ostala) 🙂
my mame zo vcera pecenu fasirku a sosovickovy privarok, manzelovi to hrozne chuti a tak nechcel aby som verila dalsie jedlo a este varim hovadzi vyvar s pecenovymi haluskami 😉

@irsina83 ja sa tiež snažim variť pre deti zdravo,pre manžela väčšinou varim zvlašť lebo on ma radšej tie nezdrave veci 😖 😀 ale aj deťom občas niečo ine doprajem 😀
dnes som robila kolienka a kuracie prsia na brokoličke,bueme mať aj na zajtra a manžel ma zas živánsku ešte polku plechu 😀
čiže ja skoro stale varim dvojmo 😅