icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gucz
12. mar 2012

my dnes prírodné rezne s hríbikmi na šťave a k tomu pyré. Deti papali bez hríbikov a ja zasa hríbiky bez mäska 🙂

rebecca2006
12. mar 2012

@irsina83 super recetík, vyskúšam! Ja mám pohánku veĽmi rada, tak som zvedavá...

bobinkask
12. mar 2012

@veronika1417 díky vyskúšam... my muffiny možeme 😝 🙂 ja som v sobotu skúšala tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38369 detom velmi chutili ale boli vo vutri nejaké prázdne neviem prečo ☹

kacickah
12. mar 2012

@akika722 na sladko alebo na kyslo polievku 🙂 😀 😵

veronika1417
12. mar 2012

@bobinkask tak vyskusaj tieto 😉 su naozaj mnamkove, ja som robila kokosove, obycajne, s ananasom, s lentilkami, s kuskami cokolady, cele cokoladove,... este by som skusila bananove a ribezlove alebo cucoriedkove 😀

lucikatn
12. mar 2012

@veronika1417 práve pozerám či nenájdem nejakú inšpiráciu na koláčik lebo mám neskutočnú chuť na sladké a zrovna..... už mám recept opísaný a idem hneď na to.... vyzerajú super 😀

veronika1417
12. mar 2012

@lucikatn oplati sa naozaj a trva to len chvilocku 🙂

kibuk
12. mar 2012

@akika722 jaaj som rada ze sa ti pizza vydarila-moj receptik 😉

kibuk
12. mar 2012

@danielaj mam otazocku na ten kolacik co si dnes piekla 🙂 ked dobre pocitam ide donho sedem vajec? 🙂

lucikatn
12. mar 2012

@veronika1417 už sú aj hotové len som si ich upravila 😀 na spodok kakaové cesto potom uvarený vanilkový puding (pár bolo s domácou hruškouvou marmeládou) a na vrch kokosové cesto a sú fakt skvelé 😀 vďaka za recept 😉

veronika1417
12. mar 2012

@lucikatn nie je zac 🙂 tiez som povymyslala tolko kombinacii ze ich volam Muffinky alaaa prekvapenie lebo si nepamatam co som do ktorej dala 😀 ale ten puding to je dobry napad, to si dala do kazdeho za lyzicku? Uvarila si ho hustejsi?

akika722
12. mar 2012

@kacickah sladko 😀
@kibuk to si vymyslela ty? 😲 😀 fakt super...pošpekuluj a daj dokopy ešte nejaky jednoduchy..take ja rada 😀 😀 😀

nelicefo
12. mar 2012

Zo včera dojedáme.🙂 knedlo vepřo zelo.🙂

estterka
12. mar 2012

obed cestoviny s rajcinami a cukinou a na veceru prave ideme-na rybku 😀 nechce sa nam nic chystat 😎

kibuk
12. mar 2012

@akika722 no ano 🙂 to je moj nick klaymanova a mam tam okolo stovky receptikov tak popozeraj 🙂

danielaj
12. mar 2012

@kibuk nie sedem, ale 6 vajec tam ide 😀 , do cesta 1 vajce + 1 žĺtok, do plnky 1 vajce + 3 žĺtky a zostali ti 4 bielky na sneh 😉
@kibuk tak to idem aj ja popozerať tvoje recptíky 😉 😉 😉

kibuk
12. mar 2012

@danielaj hej hej v pohode neviem ako som citala 😅 😎 ale kolacik uz upeceny 🙂
a popozeraj snad nieco ta oslovi 😉

danielaj
12. mar 2012

@kibuk už pozerám 😉 a inak u nás už viac ako pol plechu zjedený

mitka2007
12. mar 2012

@gucz dakujem za inspiraciu.mnamka velika. 🙂

lucikatn
12. mar 2012

@veronika1417 áno do každého za lyžičku - urobila som ho taký normálny (nie príliš hustý) a ešte za horúca som tam dala hrozienka a nechala vychladnúť - trošku sa napili a zhustlo to....

kibuk
12. mar 2012

@danielaj kuk tu je kolacik a veru je mnaaam 🙂

libka1
13. mar 2012

hliva na smotane s knedlou, hrachova polievka

danielaj
13. mar 2012

@kibuk a tu je môj, mňaaaam 🙂

danielaj
13. mar 2012

tak ja dnes varím na zeleno 😀 krémová brokolicová polievka s opaženým chlebíkom, vyprážané palacinky plnené špenátom, šampiónmi a syrom, zemiaky, cesnakový a chrenový dressing 😉

smejkoh
13. mar 2012

Ahojte dievcata, z nedele nam zostalo vela dusenej ryze, nevedeli by ste poradit co s nou? Najlepsie nieco bezmasite, dakujem.

tortelinka
13. mar 2012

@smejkoh tofu na cibulke s kari a paradajkovou omackou...a k tomu ryza

kozsarovak
13. mar 2012

Ja robím dnes krémovú zellerovú polievku a španielský vtáčik 🙂

bambulka81
13. mar 2012

dobre napady na obed resp. veceru.... ja mam dnes na plane varit zeleninovu polievku a spizy z kuracieho namarinadovaneho masa. od nedele mam sladkostiiii upecene, tak iba maskrtim a poobede varim...babatko moje je malicke a ja vydrzim kym nedojde manzel....uz len slniecko a ideme trosku na vzduch.

rosannar
13. mar 2012

ja dneska robím calzone s kuracím mäskom a syrom...mnaaaamky... 😀

sisanka
13. mar 2012

@smejkoh taku dilemu som mala aj ja vcera,ryza mi este stale stoji v chladnicke..baby radili nakyp,rizoto,salat,kolozvarsku kapustu..alebo nasla som aj placky 😉